An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ الان من دعوت نامه ها رو با اسم ایمل سمانه خانم مفرستم برای آنا که با تکنیکایی که بله به همه ارسال کنه..ممنون ازت آنا... خواهش میکنم. من فردا با یکی از مدیرای ارشد صحبت میکنم که ببینم چطور میشه این دعوتنامه رو برای همه ی کاربرای سایت فرستاد. 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ خوبه بنظرم....اما بهتره جدا هم به بینام بگین. نظر دیگه ای در مورد مجله ندارین؟ پیشنهاد دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ خوبه بنظرم....اما بهتره جدا هم به بینام بگین.نظر دیگه ای در مورد مجله ندارین؟ پیشنهاد دیگه؟ پس زحمتشو خودت بکش و بهش بگو اگر هم مخالفتی داشت بهم خبر بدید. جناب البرز منتظر دعوتنامه هستم. بچه ها با اجازه من میرم بخوابم.شب بخیر لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ اینم کد آپشه... http://www.noandishaan.com/upload/images/wtzijt5d3s203ocp8zqo.jpg 2 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1390823]پس زحمتشو خودت بکش و بهش بگو اگر هم مخالفتی داشت بهم خبر بدید.جناب البرز منتظر دعوتنامه هستم. بچه ها با اجازه من میرم بخوابم.شب بخیر نت من خیلی کند شده نمدونم چرا؟ فرستادم...کد آپشو هم وردا آنا....خسته شدی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ اول از اسم ایمیل...به نظر من باشه tanin-t@gmail.com 1 مدیر مسول انا 2- روابط عمومی آنا و من و سما و محیط زیست و ... 3-صفحه آرا بی نام و من 4-ویراستار سما 5- چاپخونه من 6-؟؟؟ من موافقم. به شرطی که یه نفری واسه زحمات و وقت بقیه ارزش قائل شه که باز به خونش تشنه نشم. ی اخطار جدی بود :)) 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ من موافقم. به شرطی که یه نفری واسه زحمات و وقت بقیه ارزش قائل شه که باز به خونش تشنه نشم. ی اخطار جدی بود :)) متوجه این اخطار نشدم...یعنی چی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ متوجه این اخطار نشدم...یعنی چی؟؟ یک بار که کشته شی متوجه اخطار میشی :)) 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ بخش کاریکاتور میشه بزنیم؟؟؟(اگه میشه خودم انجام میدم،) معرفی یه شخصیت محیط زیستی میتونیم داشته باشیم؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ بخش کاریکاتور میشه بزنیم؟؟؟(اگه میشه خودم انجام میدم،)معرفی یه شخصیت محیط زیستی میتونیم داشته باشیم؟؟؟؟ باشه کاریکاتور صفحه مختص شما باشه...مشکلی نیست....خیلی هم مهمه...کاریکاتورای زیست محیطی اثرگذارترین چیزه 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ باشه کاریکاتور صفحه مختص شما باشه...مشکلی نیست....خیلی هم مهمه...کاریکاتورای زیست محیطی اثرگذارترین چیزه میخوام عنوانشو این بذارم:(خنده من از گریه غم انگیزتر است...) خوب است آیا یا نه؟ شخصیت چی؟ میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ میخوام عنوانشو این بذارم:(خنده من از گریه غم انگیزتر است...) خوب است آیا یا نه؟شخصیت چی؟ میشه؟ خصیت یعنی چی؟؟؟شخصیت چیه بینام گمام... 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ خصیت یعنی چی؟؟؟شخصیت چیه بینام گمام... تو میخوای منو عصبانی کنی؟؟؟؟؟؟ منم چندروز کسیو نزدم اتفاقا :))))) مثل کربس ،وهاب زاده، هنریک مجنونیان و، خراسانی، نظامی و ...(اول همه یه دکتر بذارید) 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ من هربار دو سوال میپرسم. شما چرا هربار فقط به یک سوال من جواب میدید؟؟ دوتاش رو هم جواب بدید. 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ من هربار دو سوال میپرسم.شما چرا هربار فقط به یک سوال من جواب میدید؟؟ دوتاش رو هم جواب بدید. گردن من از مو باریک تر بیا بزن بینام....من همه چیزو قبول دارم تو مجله بگنجه...بستگی به خودتون داره چطور بخواین متن بذارین...فعلا که آنا مثلا ازش خواستیم عوت نامه ها رو پخش کنه 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ من با شرایطی که گفتید واسه نوشته ها مشکل دارم. فاصله 2 زیاده. من با 1.5 به زور تو صفحه جاش دادم. 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ خوب پشت من غیبت میکنیدا. من به یکی از مدیرای ارشد پیغام دادم تا کمکمون کنه اسم همه ی اعضای انجمن رو بده.فعلا که خبری ازش نیست. خبری شد حتما میگم بهتون. 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ منو غیبت؟؟؟؟؟ داریم؟؟؟؟؟ دست شما درد نکنه اناهیتا جان. 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ دیگه خدا به همراهتون. ما رفتیم. شب بخیر. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده