An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ [COLOR=#0000cd][B][SIZE=3] سلام به دوستان گلم [/SIZE][/B] امیدوارم سال خوب و خوشی رو در کنار خانوادتون آغاز کرده باشید. با شروع سال جدید خوشبختانه شاهد موج جدیدی از حمایت ها و فرهنگ سازی در حیطه محیط زیست و منابع طبیعی در کشورمون هستیم. در تالار ما هم با توجه به هدف ایجاد و سوابق گذشته و البته به پیشنهاد دوست عزیزمون [/COLOR][COLOR=#000080][B]notrino [/B][/COLOR][COLOR=#0000cd]قرار بر راه اندازی مجله ای با محتوای محیط زیستی و مسائل مربوط به آن شد. در این تاپیک مجموعه جلسات رو با همکاری دوستان هیئت تحریریه برگذار می کنیم و موضوعات مربوطه و پیشنهادات و انتقادات رو به بحث میگذاریم. منتظر نظرات و ایده های شما عزیزان هستیم:icon_gol: [/COLOR][CENTER][COLOR=#00ffff] [/COLOR][COLOR=#3366ff]:icon_gol:[/COLOR][COLOR=#0000cd]اولین مجله علمی محیط زیست انجمن نو اندیشان:icon_gol: مدیر مسئول : An@hita[/COLOR][COLOR=#0000cd] سردبیر : notrino ویراستار : sama-sh صفحه آرا : binam. [/COLOR][COLOR=#3366ff] [/COLOR][COLOR=#0000cd]ایمیل مجله : [COLOR=#0000cd]tanin.tabiat@[/COLOR][URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=261252"][COLOR=#0000cd]gmail[/COLOR][/URL][COLOR=#0000cd].com[/COLOR] [/COLOR][/CENTER] 10 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بر دوستان عزیز .من آمادگیه خودمو برای فعالیت در این کار اعلام میکنم. اگه اطلاعات بیشتری راجع به این موضوع میخواید به پروفایل نوترینو مراجعه کنید.:hapydancsmil: بینام و آذین هم الان پیش من هستن امادگیه خودشونو اعلام میکنن. 4 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام خوشحالم که محیط زیستیا دارن دور هم جمع میشن:hapydancsmil: من هم آماده ام تا در حد توانم کمک کنم نظرات رو هم که تو جلسه قبلی گفتم یکمی، ادامه هم چشم 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوست جونا خیلی خوش اومدید این البرز کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟ البرز بیا که بحثو شروع کنیم 2 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1387769]سلام دوست جوناخیلی خوش اومدید این البرز کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟ البرز بیا که بحثو شروع کنیم انا جون همه تو پروف البرز منتظر شما هستن، خیلی دیر اومدی شام که تموم شده 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز . جلسه تموم شد .وظایفم تقسیم کردیم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون که بهم توجه نکردید. پس این تاپیک رو واسه چی زدم من؟ قبلشم که با البرز راجبش حرفیدیم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ من بهمه دوستانم دعوتنامه هارو فرستادم. یکاری بکنیم ازالان تو زمانبندی 3 روزه فقط اطلاعات جمع کنیم بدیم به آقای البرز تا ایشون تایید کنن و بعد برای تدوین و چاپ آمادش کنیم. نظرتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ همش سه روز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا خیلی کمه.شاید یکی بخواد مقاله بنویسه. 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ نه میتونه بیشتر باشه من فقط نظرمو گفتم نظر بقیه شرطه..... 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ سمانه جون الان دقیقا بقیه بچه ها کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البرزززززززززززززززززززززززززززززززززز میکشمممممتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ اگه دیدینش سلام مارم برسونید . توپرو فایلشون که پاسخگو نیستن.....:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ از فردا هر صحبتی در رابطه با مجله اینجا انجام میشه.اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا یک کم به حرف مدیرتون گوش بدید. اههههههههههههه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بهمه دوستان، الان ساعت از ده ونیم گذشته و کسی نیومده تو جلسه پس کجایین؟ 1 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آمدم نبودید رفتیم...خانم مدیر همینجوری مهمونی میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه ها.شرمندم من اکثر مواقع زودتر از 11 نمیتونم بیام. خب خب کیا هستن؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ ما که هستیم. صاحبخونه نبودش...... خب شروع کنید دیگه . 1 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ الان سمانه خانم چیزی گفتن من خیلی خجالت کشیدم..وقتی اینقدر برای یه چیزی حرمت قائلا خودمو بیشتر از قبل مظف به وقت شناسی میدونم. بیخیال من هستم..سلامی دوباره 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ ببخشید سمانه جان. گفتم که من زودتر از 11 برام مقدور نیست. خب بفرمایید. نتایج صحبت هاتون در شب های گذشته چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ نبابا خواهش میکنم.این حرفا چیه شرمنده نکنید منو . شماها بزرگوارید.من عضو کوچیک این تحریریه هستم . دوستان یه سوال برا مجلمون اسم انتخاب کردین؟ یا حداقل یه لوگو قشنگ برای جلد مجله؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده