An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ [h=1] ابتکار مردم بروجن برای بازیافت سبزههای سیزدهبدر [/h] از بروجن خبر میرسد که به رغم بارندگی، دوستداران محیط زیست در این شهرستان مرتفع کشور، کاری بزرگ را سامان داده و چالش «پرتاب یا رهاسازی سبزههای سفرهی هفت سین» را به یک فرصت بدل ساختند ... به گزارش ایسنا به نقل بخش وبلاگهای سایت خبر آن لاین همانطور که دیروز در سیزدهمین روز از نوروز 1393 گفته شد، علاوه بر مردم کازرون، بروجنیها در بام ایران هم به استقبال گسترده از سیزدهبدر رفته بودند که شما هم میتوانید با تماشای تصاویر موجود در این یادداشت بر صحت گفتار نگارنده مهر تأیید زنید. ظاهراً یکی از سمنهای محیط زیستی فعال منطقه ، با کمک شهرداری، اداره میراث فرهنگی و گردشگری، اداره کل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری و اعضای هلال احمر در یک اقدام هماهنگ، نه فقط کیسههای تجدیدپذیر برای حمل زباله در اختیار گردشگران قرار دادند، بلکه با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان، بلیطهای رایگانی را در اختیار آن دسته از شهروندانی قرار دادند که زبالههای خود را مجدداً به محل برمیگرداندند و در محیط رها نمیساختند و افزون بر آن، سبزههای موجود در سفرههای هفت سین خود را در میادین شهر و نقاط از پیش معلوم شده، تحویل میدادند تا پس از انباشت به کمک شهرداری، تبدیل به کود کشاورزی شود. جالب اینکه یکی از پرورشدهندگان اسب در منطقه هم ابراز تمایل کرده بود تا در جمعآوری سبزهها مشارکت داشته باشد، چرا که میتواند مورد تعلیف اسبها قرار گیرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تحویل سبزهها در بروجن باشد که با گسترش این فرهنگ، شاهد تغییر رفتار شهروندان باشیم و دیگر نظارهگر پرتاب یا رهاسازی سبزهها در معابر عمومی شهر یا حاشیهی سکونتگاههای انسانی نباشیم. به نظرم راه ماندگاری آیینهای کهن این سرزمین همین است که تلاش کنیم تا برخی لکنتهای موجود را که ممکن است به تشدید مصرف یا تخریب محیط زیست بینجامد، آرام آرام بر بنیاد موازین محیط زیستی اصلاح کنیم؛ کاری که امیدوارم در مورد چهارشنبهسوری هم روزی تحقق یابد. انتهای پیام کد خبرنگار: 90000 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ من که سبزه مو تو باغچه آزاد کردم 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ من که سبزه مو تو باغچه آزاد کردم آفرین. سبزه ما که شده درخت!!! اما هنوز سرجاشه. بعدا میخوام به عنوان عیدی بدمش خرگوشم بخوردش 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1387043]آفرین. سبزه ما که شده درخت!!! اما هنوز سرجاشه. بعدا میخوام به عنوان عیدی بدمش خرگوشم بخوردش معمولا 13 به در که میشه سبزه رو به دامان طبیعت برمیگردونن حالا شما میخوای بدی خرگوش بخورهههه؟؟؟؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ معمولا 13 به در که میشه سبزه رو به دامان طبیعت برمیگردونن حالا شما میخوای بدی خرگوش بخورهههه؟؟؟؟:vahidrk: خرگوش کوشولوی منم جزوی از طبیعته دیگه.میخواد پسرعموی وحشیش بخوره میدمش به خرگوش خونگی و اهلیم.فرقی نداره که 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده