رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

بستنی سرخ شده (سوخاری)

 

ejiyigh2a0xlts0081ng.jpg

 

خب حتما عجیبه که بستنی رو که خوردنی سرده سرخ شده ببینید تازه خودشم هنوز یخ زده باشه.:w02:

 

خب منم دروغ چرا اول از برنامه بفرمائید شام دیدم و بالاخره درستش کردم.

البته یکم مواد من با اصلی فرش داره( بخاطر کمبود امکانات)

 

مواد لازم :

 

بستنی وانیلی : (نوع دیگهش رو استفاده نکردم به نظرم کاکائویی هم خوب بشه)

یک بسته 1 لیتری ( یا هرچقدر داشته باشید.) بستنی سنتی نباشه از این کارخونه ای ها باشه.

بیسکویت خرد شده : (پودر شده ) بیسکویت پتی بور یک بسته

(از کورن فلکس هم میشه استفاده کرد)

(شیر سرد - نشاسته ذرت ) من نداشتم از خود بستنی آب شده با کمی آرد برنج استفاده کردم.:w02:

برای حالت چسبندگی دادن به مواد .

روغن : فراوان برای سرخ کردن

قاشق اسکوپ

سینی

فریزر

ظرف گود

صبر و حوصله فراوان:w02:

 

خب جزو مواد هستند دیگه.

.................

 

طرز تهیه :

 

از بستنیمون با قاشق اسکوپ توپ های کوچکی در آوریم و با فاصله توی سینی یا ظرفی که صاف باشه و کفش پلاستیک گذاشتیم قرار میدهیم.

میتونیم با دست هم کمی بهش فشار بیاریم تا هوای داخلش خالی بشه.

بعد میذاریم تو فریزر برای یکساعت تا باز یخ بزنه.

بیسکویتمونو خرد میکنیم تا به شکل پودر در بیاد .

اگر داشتید مخلوطی از نشاسته ذرت با شیر سرد درست کنید خیلی رقیق و خیلی غلیظ نباشه!.

اگرم نداشتید از خود بستنی باقی مونده که آب شده و کمی آرد برنج میتونید یک مخلوط تقریبا رقیق درست کنید.

بعد از یک ساعت یا بیشترم که شد مشکلی ندارید

بستنی ها رو از فریزر در بیارید . اول بزنید توی محلول درست شده یا با قاشق محلول رو بریزد روش تا تمام قسمتهاش خیس بشه بعد دخال پودر بیسکویت بغلطونید تا کاملا سطحشو پر کنه و بپوشونتشون.

وقتی تمام اسکوپها آماده شد باز بذاریدش داخل فریزر

این کار و تا سه بار انجام بدهید.

بار اول یک سطح خیلی نازکی میپوشونه ولی بار سوم تقریبا اندازه اسکوپهاتون دوبرابر اولش میشه!

و میذارید داخل فریزر

 

هر وقت خواستید سرو کنید اول یک ظرف نسبتا گود رو با روغنی که اسکوپتون توش شناور بشه یعنی زیاد باید باشه بذارید تا داغ داغ بشه.

اگر داغ نباشه روغن مثل بستنی اولی من وا میره یکمش و باز ممکنه بشه!

البته اولینش معمولا رنگش کمرنگتر میشه.

بستنی رو داخل روغن بذارید البته دونه دونه هیچ وقت باهم این کارو نکنید.

در عرض چند ثانیه بچرخونیدش تا همه اطرافش سرخ بشوند و سریع از روغن در بیارید و روی کاغذ روغنی بذارید تا روغنش بره.

خیلی خیلی مواظب باشید که با قاشق یا هر وسیله ای که دارید سرخ میکنید ضربه وارد نشه به بستنی چون سریع باز میشه و بستنیتون از گرما ذوف میشه!

 

و در آخر میشه این پدیده خوشمزه.

 

البته میتونید آماده کنید و داخل فریزر نگه دارید هر وقت خواستید سرخش کنید. موندنش باعث خرابیش نمیشه.

 

نوش جان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...