*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ چند وقتیه این موضوع ذهنم رو مشغول کرده که چرا اینقدر عزاداری ها در ایران مجلل برگزار میشن اما دریغ از حتی 1 جشن همگانی در شهر.... چرا رسانه ها و دولت ایران هرساله عزاداری ها رو کسترش و توسعه میدن اما جشن هایی که در اکثر کشور های دنیا برگزار میشه رو نداریم؟!! یاد اون اسیرهای ایرانی افتادم.....امروز از صبح تاحالا تمامی شبکه های صدا و سیما اختصاص پیدا کرده به عزاداری و سخنرانی های روحانی های مختلف... ای کاش اینقدر که این موضوع برای صدا و سیما اهمیت داره جون اسیران هم اهمیت داشت.... به راستی عزاداری برای ائمه اهمیت بیشتری داره یا نجات دادن جان یک انسان؟!! حتی اگر احکام اسلامی هم ملاک عمل باشن تا اونجایی که من اطلاع دارم عزاداری ها مستحب هستن اما نجات جان یک انسان واجب... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ چند وقتیه این موضوع ذهنم رو مشغول کرده که چرا اینقدر عزاداری ها در ایران مجلل برگزار میشن اما دریغ از حتی 1 جشن همگانی در شهر.... چرا رسانه ها و دولت ایران هرساله عزاداری ها رو کسترش و توسعه میدن اما جشن هایی که در اکثر کشور های دنیا برگزار میشه رو نداریم؟!! یاد اون اسیرهای ایرانی افتادم.....امروز از صبح تاحالا تمامی شبکه های صدا و سیما اختصاص پیدا کرده به عزاداری و سخنرانی های روحانی های مختلف... ای کاش اینقدر که این موضوع برای صدا و سیما اهمیت داره جون اسیران هم اهمیت داشت.... به راستی عزاداری برای ائمه اهمیت بیشتری داره یا نجات دادن جان یک انسان؟!! حتی اگر احکام اسلامی هم ملاک عمل باشن تا اونجایی که من اطلاع دارم عزاداری ها مستحب هستن اما نجات جان یک انسان واجب... راستش منم به نظرم میرسه خیلی بیشتر اصلا کلا مردم به عذاداری ها میپردازن تا به مولودی ها و جشن ها اما در مورد اسیر ها این بحث یه مقداری سیاسیه بسوزه پدر سیاست راستش الان که مذاکرات گروه 6 هست طرفین منتظر آتو گرفتن از هم هستن از طرفی تجربه نشون داده ایران از لحاظ اطلاعاتی در حد و اندازه ی کشور های ابر قدرت هست اما از لحاظ امتیتی شاید زیر صفر اینها شاید همین الان از جای همون اسیر ها خبر داشته باشن و خیلی راحت بتونن به یه حمله ی ناگهانی تو خاک پاکستان همشونو تار و مار کنن ولی به همون دلیلی که عرض کردم فعلا نمیتونن چرا که این کار میشه نقض حاکمیت یه کشور و کشورای 6 منتظر همچین چیزایی هستن از طرفی هم ادامه دادن بحث انرژی هسته ای یه جورایی آبرویی شده و بحث حفظ سرمایه ی شاید ده ها هزار میلیاردی ایران توی بحث هسته ای هست متأسفانه یا خوشبختانه 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ راستش منم به نظرم میرسه خیلی بیشتر اصلا کلا مردم به عذاداری ها میپردازن تا به مولودی ها و جشن هااما در مورد اسیر ها این بحث یه مقداری سیاسیه بسوزه پدر سیاست راستش الان که مذاکرات گروه 6 هست طرفین منتظر آتو گرفتن از هم هستن از طرفی تجربه نشون داده ایران از لحاظ اطلاعاتی در حد و اندازه ی کشور های ابر قدرت هست اما از لحاظ امتیتی شاید زیر صفر اینها شاید همین الان از جای همون اسیر ها خبر داشته باشن و خیلی راحت بتونن به یه حمله ی ناگهانی تو خاک پاکستان همشونو تار و مار کنن ولی به همون دلیلی که عرض کردم فعلا نمیتونن چرا که این کار میشه نقض حاکمیت یه کشور و کشورای 6 منتظر همچین چیزایی هستن از طرفی هم ادامه دادن بحث انرژی هسته ای یه جورایی آبرویی شده و بحث حفظ سرمایه ی شاید ده ها هزار میلیاردی ایران توی بحث هسته ای هست متأسفانه یا خوشبختانه من منظورم این نیست که چرا برای اسیران اقدامی نمیشه.صحبت من اینه که چرا باید این موضع به این مهمی برای صدا و سیما بی اهمیت باشه و در مقابل عزاداری ها و سخنرانی های روحانیون....!! من اون موقع که کمپین زده شد شنیدم که اگه جمعیت به یه حدنصابی برسه سازمان ملل و ناتو کاری انجام میدن حالا نمیدونم چقدر واقعیت داره اما صدا و سیما که در مراسم مختلف مثل 22 بهمن و 9دی و همین عزاداری امروز و ... اینقدر سعی میکنه مردم رو جمع کنه برای این موضوع کوچکترین حرکتی نکرد. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ من منظورم این نیست که چرا برای اسیران اقدامی نمیشه.صحبت من اینه که چرا باید این موضع به این مهمی برای صدا و سیما بی اهمیت باشه و در مقابل عزاداری ها و سخنرانی های روحانیون....!! من اون موقع که کمپین زده شد شنیدم که اگه جمعیت به یه حدنصابی برسه سازمان ملل و ناتو کاری انجام میدن حالا نمیدونم چقدر واقعیت داره اما صدا و سیما که در مراسم مختلف مثل 22 بهمن و 9دی و همین عزاداری امروز و ... اینقدر سعی میکنه مردم رو جمع کنه برای این موضوع کوچکترین حرکتی نکرد. مطمئن باش سازمان ملل هم هیچ کاری انجام نمیده تجربه نشون داده هر گروهی فقط حافظ منافع خودشه حتی سازمان ملل سازمان ملل اگه میتونست کاری کنه، جولوی کشتار وحشیانه گروهای مختلف تو افریقا رو میگرفت اگه میخواست ایران رو کمک کنه به ایران بابت جلوگیری از توزیع مواد مخدر کمک مالی میکرد دیگه صدا و سیما رو نمیدونم اما خب به هر حال حتما سیاست هایی تو کاره 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ به نظر من با شرایطی که الآن کشور ما داره از نظر فرهنگی که همه کم کم دارن متمایل میشن به غرب و اسلام گریزی (دوست ندارم وارد بحث های خاصی بشیم ولی مجبور بودم اینو بگم) باید رسانه های مختلف بیشتر به جشنها بپردازن تا عزاداری ها. چند ساله من دارم به این موضوع فکر میکنم. وقتی یه روز عزاداری میشه و تعطیله همه میرن مسافرت،هیچ کس حوصله ی تلویزیون دیدن نداره،هر شبکه ای که میزنی عزاداریه،هیچ جاذبه ای نداره که هیچ آدمو بیشتر دفع میکنه.در صورتی که باید با این اتفاقات (تولدها و شهادتها) بیشتر مردم به سمت دین و ائمه برن اما بیشتر دور میشن. باید از این فرصتها استفاده بشه برای اینکه مردم از زندگی ائمه چیزی یاد بگیرن که به درد زندگیشون بخوره و بتونه کمکی کنه بهشون. به نظرم بهتره روزهای تولدها تعطیل باشه تا شهادتها. اینجوری وقتی یه مولودی نشون میدن و یه روحانی با جذبه یا یه متخصص امور خانواده صحبت میکنه تو یه برنامه با یه دکور خوب که آدمو جذب میکنه،میشه 4تا مسئله یاد گرفت که به درد زندگی بخوره. این باید مهم باشه که مردم بتونن از زندگی ائمه برای بهتر شدن زندگیشون استفاده کنن. امروز تو برنامه ی سمت خدا آقای رفیعی که صحبت میکردن من خیلی خوشم اومد (این چند ساله بیشتر داره به جنبه ی عاطفی زندگی حضرت علی و فاطمه پرداخته میشه که خیلی خوبه) میگفتن که دختر پیامبر چجوری قربون صدقه ی شوهرشون میرفتن و میگفتن جونم فدات بشه تمام وجود منی تو هر شرایطی خوشی و ناخوشی با تو هستم (عبارات عربی گفته میشد و ترجمه میشد) یا حضرت علی میگفتن وقی میام خونه و فاطمه رو میبینم تمام خستگیم تموم میشه.یا میگفتن گاهی حضرت علی و فاطمه با فرزندانشون میرفتن تفریح (مناسب با اون زمان) یا زمانی که حضرت فاطمه برای فرزندانشون لالایی میخوندن که چقد زیبا و با معنی بوده از پدرشون تعریف میکردن و در واقع جنبه ی اموزشی هم داشته یا وقتی که حضرت علی تو خونه بودن به همسرشون کمک میکردن تو کارهای خونه یا نگه داری بچه ها. اینا میتونه برای همه ی ما درس باشه و چه بهتر که روزهای تولدها تعطیل باشه و این مسائل تو اون روزها گفته بشه که جذبه ی بیشتری هم داشته باشه. من که واقعا از دیدن عزاداری ها افسرده میشم یه مسئله ی دیگه که ذهنمو مشغول کرده و شاید بی ربط هم به موضوع تاپیک نباشه اینه که مگه روحانیون و طلاب نمیخوان که به مردن نزدیک شن تا بتونن بهشون کمک کنن تا بتونن به اهدافشون برسن و مردمو به سمت دین بیارن؟ پس باید یکم تو لباس پوشیدن (مثلا اینا که دارن پیراهن مردونه میپوشن خب پیراهن مردونه ی مد روز بپوشن نه خیلی بچسبه بهشون نه کیلومترها فاصله داشته باشه تا بدنشون و طرح و رنگشم به روز تر باشه) و مدل ریششون (مثلا ته ریش باشه خیلی بهتره تا کلی ریش ) و مدل حرف زدنشون (مثلا هی عبارات عربی به کار نبرن وقتی میبینن مردم انقد حساس شدن بیشتر از کلمات فارسی استفاده کنن) یا مثلا زنگ موبایلشون روضه و اینا نباشه یه آهنگ معمولی باشه یا از ماشینشون صدای مداحی بیرون نیاد یا همش تسبیح تو دستشون نباشه (خب ذکر بگن اروم تو دلشون خدا خودش حساب ذکراشونو دارن) یا مثلا تو همه ی عروسیا شرکت کنن حتی اگه بزن برقصه یا مختلطه (با یه لباس معمولی که حجابشون حفظ بشه و رنگش و مدلش به روز باشه) اگه اینارو یکم مراعات کنن بیشتر میتونن به مردم و به خصوص جوونا نزدیک شن. ما دوتا جوون تو فامیلمون داریم که تو حوزه درس میخونن (خواهر و برادرن) وقتی باهاشون معاشرت میکنیم بیشتر از حوزه زده میشم و واقعا میبینم که کارهای غلطه اینا داره چندین نفر تو فامیلو از دین زده میکنه بیشتر متوجه میشم که چرا این انقلاب داره به یه سمت دیگه میره. سیاسی نشده باشه حرفام خداکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده