Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ سلام چندی پیش باخبر شدم یکی از بچه ها مشکلی براش پیش اومده و بیمارستانه همین الان دوباره از همتون میخوام براش دعا کنین اخیرا باخبر شدم که حال روحی چندان مناسبی نداره حالا این تاپیک رو زدم چنانچه آمادگیشو دارین، یه وقتی رو مشخص کنین تا با هم بریم بیمارستان ملاقاتش هرکی میتونه و براش مقدوره، شمارشو به من پیام خصوصی کنه به امید اینکه هیچ کس اسیر بیمارستان نشه 38 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ سلام من میام ملاقات..به بقیه ام خبر میدم ممنون از تاپیک خوبتون لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ متاسفانه تهران نیستم ولی واسه ایشون دعا میکنم و امیدوارم هر چه زودتر به بهبودی کامل دست پیدا کنن لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ امیدوارم زودتر حالشون خوب شه خدایا شکرت لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ منم براشون آرزوی سلامتی رو دارم..... بدلیل مشغله زیاد از اومدن معذورم ولی خیلی دلم میخواد به عیادت بیمار برم حتماً دوستان عزیز اگه براشون مقدوره برن( نشه قضیه سالمندان کهریزک) طرف وقتی ببینه خیلی ها هستن که به یادشن قوت قلب میگیره لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلام روزش رو به منم بگیداگر تونستم میام دعا میکنم براشون کی هستن حالا؟ لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ایشالا خدا همه مریضا رو شفا بده. « أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَكْشِفُ السُّوءَ » لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ امیدوارم هرچه زودتر حالشون خوب بشه.... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلامروزش رو به منم بگیداگر تونستم میام دعا میکنم براشون کی هستن حالا؟ اگه قطعی شد خبر میدم لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ایشالا که حال جسمی و روحی دوستمون هر چه زودتر خوب بشه ... آفرین به مرامت ... و تاپیک خوبت ... نمیتونم بیام ولی از دور براش دعا میکنم ... لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ علی آقا پس این ملاقات چی شد؟؟ لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ حالش خوبه خدا رو شكر... آجي گلم از بيمارستان مرخص شد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ خداروشکر که مرخص شده ... انشالله همه مریض ها به زودی زود خوب بشن لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ روزشا به من بگین اگه بتونم خیلی دلم میخواد بیام اخه منم بیمارستان بودم وچشم انتظاری میدونم چیه (الهم اشفا کلا مریض) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده