Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ در میان افزودنیهای مواد غذایی رنگ از اهمیت ویژه ای برخوردار است استفاده وسیع از از رنگ ها در مواد غذایی به دلیل جذابیت و بازار پسندی ، تحریک اشتهای مصرف کنندگان و ترغیب آنها به خرید و همچنین جبران رنگ از دست رفته در زمان نگهداری یا فرآیند غذا از دیر باز مورد توجه بسیاری از تولید کنندگان مواد غذایی بوده است... مرضیه تیموری - کارشناسی ارشد سم شناسی پزشکی معاونت غذا و دارو اصفهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده