رفتن به مطلب

آشنایی با رنگهای مصنوعی خوراکی در مواد غذایی


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

 

08m1rzx5ikfiuu7702st.jpg

 

 

در میان افزودنیهای مواد غذایی رنگ از اهمیت ویژه ای برخوردار است استفاده وسیع از از رنگ ها در مواد غذایی به دلیل جذابیت و بازار پسندی ، تحریک اشتهای مصرف کنندگان و ترغیب آنها به خرید و همچنین جبران رنگ از دست رفته در زمان نگهداری یا فرآیند غذا از دیر باز مورد توجه بسیاری از تولید کنندگان مواد غذایی بوده است...

 

مرضیه تیموری - کارشناسی ارشد سم شناسی پزشکی

معاونت غذا و دارو اصفهان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...