Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ فکر کردم گفتی آرزوهام دختر خوبیه ولی دیگه نمیاد چرا؟ سرش شلوغه..میاد حالا لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ نهههههههههههه معتاد نشو :دی منطقی شو و زرنگ آخه شما به غرور من لطمه زدین ...معتاد که دارم میشم...امتحانام تموم شده منم یکسره پای نتم... اصن بیاین از هرکی خواستین بپرسین بچه زرنگتون کیه ....میگن سمانه.... لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ سرش شلوغه..میاد حالا این خنده تو منو به شک انداخت گندمم فک کنم خبراییه نه؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ آخه شما به غرور من لطمه زدین ...معتاد که دارم میشم...امتحانام تموم شده منم یکسره پای نتم... اصن بیاین از هرکی خواستین بپرسین بچه زرنگتون کیه ....میگن سمانه.... زرنگ بودی که الان خفت کرده بودی یکیو اینجا از نظر درسی بله اما دانشگاه زندگی یه چیزه دیگست لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ این خنده تو منو به شک انداخت گندمم فک کنم خبراییه نه؟ خب آرزو تازه عروسه دیگه..سرش شلوخه لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ زرنگ بودی که الان خفت کرده بودی یکیو اینجا از نظر درسی بله اما دانشگاه زندگی یه چیزه دیگست اوه اوه ..... اگه اونجوری حساب کنی که دیگران باید مارو خفت کنن.... کیس مناسب ،دختر به این خوبی ،...عمرا اگه بتونن جای دیگه یکی مث من پیدا کنن... همینجور خاطرخواه ریخته...نمیدونم چکار کنم باهاشون...!!!! لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ خب آرزو تازه عروسه دیگه..سرش شلوخه مبارکککککککککککککککه به به عروسی رفتین حتما :vahidrk: خعلی وقت بود نزدمت دلم تنگ شده بود بی معرفتا لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ ایشششششششششششششششششششششششششششش مهرسا داریم کار خیر میکنیم یعنی چی بیا یه فکری به حال دخملهای تو شیشه بکن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ اوه اوه .....اگه اونجوری حساب کنی که دیگران باید مارو خفت کنن.... کیس مناسب ،دختر به این خوبی ،...عمرا اگه بتونن جای دیگه یکی مث من پیدا کنن... همینجور خاطرخواه ریخته...نمیدونم چکار کنم باهاشون...!!!! جمشون کن بزار زیر فرش بعد لازم میشه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ مبارکککککککککککککککه به به عروسی رفتین حتما :vahidrk: خعلی وقت بود نزدمت دلم تنگ شده بود بی معرفتا بابا تاپیکشم زدم قبل از عید بود فک کنم وگرنه میبردمت..گفتم دم عیدی سرت شلوغه نمیتونی بیای آره ها از وقتی روابط حسنه شده نزدیم همدیگه رو لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ مهرسا داریم کار خیر میکنیم یعنی چی بیا یه فکری به حال دخملهای تو شیشه بکن اگه خیرشونو میخوای راهنمایی نکن بابا راحت و آزاد دارند زندگیشونو میکنند ها از دست قوم الظالمین هم در امانند کسی هم نیست امرو نهی بهشون بکنه از هفت دولت ازادن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ بابا تاپیکشم زدم قبل از عید بود فک کنم وگرنه میبردمت..گفتم دم عیدی سرت شلوغه نمیتونی بیای آره ها از وقتی روابط حسنه شده نزدیم همدیگه رو ایشا عروسی بعدی بچه ها میام ببینیم حالا رازی میکنیم یکیو لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ اگه خیرشونو میخوای راهنمایی نکن بابا راحت و آزاد دارند زندگیشونو میکنند هااز دست قوم الظالمین هم در امانند کسی هم نیست امرو نهی بهشون بکنه از هفت دولت ازادن جوابت اینه #8671 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ ایشا عروسی بعدی بچه ها میام ببینیم حالا رازی میکنیم یکیو ایشاله لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ جمشون کن بزار زیر فرش بعد لازم میشه آقا این بابا سهند انگار با ما لج داره اصن نخواستیم شوهر پیدا کنیم....... خونه بابامون خیلیم خوش میگذره.... خاطرخواهارم بجای زیر فرش میدم به شما ...تو دستو بالتون باشه شاید یوقت شوهرلازم شدید برا دختراتون... جمیعا دوستان خدانگهدار همگی.... لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ ایشالا :girl_blush2: اواااااااااااااا عروس بعدی خود را نمایاند لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ اواااااااااااااا عروس بعدی خود را نمایاند من و ارتاش :girl_blush2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده