Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ چرااااااااااااا همه رفیخ کشلو دوز دارن:hapydancsmil:فردا پاپام و مینا جان میان بران زن بستونن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ رفیخ کشل ناراحن نباشناااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ هیژکی منو دوز نداره من رفتم موتاد بشم آقا حالا که فکرشو میکنم من پشیمون شدم....داداش یوقت نری معتاد بشی.... خودم میگردم یه دختره خوب برات پیدا میکنم ....پنجه آفتاب....فقط بگو چطوری باشه؟ یا اگه کسیو زیر سر داری بگو من خودم با بابا سهند مطرح میکنم... قبوله؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ آقا حالا که فکرشو میکنم من پشیمون شدم....داداش یوقت نری معتاد بشی....خودم میگردم یه دختره خوب برات پیدا میکنم ....پنجه آفتاب....فقط بگو چطوری باشه؟ یا اگه کسیو زیر سر داری بگو من خودم با بابا سهند مطرح میکنم... قبوله؟ قبوله لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ اع راهنمایی نمیخواد که,, نوشتید اقایون نیاین تو بعد استارتر اقاست؟ ایول... بیکاریم مگه اخه تو این دوره زمونه شوهرداری هم اضافه بشه به لیست زندگیمون.. والا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ حالا درخواست بده به کی باید درخواست بدم؟ من میگم شما انقد بیگدار به اب نزن...... بیگدار...پریناز بنظرم سارا کیس خوبیه نگرفتیااا این پسره دختر نیست که:vahidrk: هولیاااا:icon_razz: نه بابا پس عکسش و الکی بهم نشون داد در امر خیر حاجت هیچ استخاره نیست لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ قبوله خب حالا شرایط دختر مورد نظر و ایده آل شما چیه؟؟ لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ پس گجا رفتن اونایی که به ما وعده زن دادند و الان اثری ازشون نیست؟؟!! لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ :vahidrk: نصف شبی دارین دنبال زن میگردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا برین بخوابین آی آقایی که میخوای زن بستونی شواهد نشون داده واسه هر مرد تو این زمونه 6 تا دختر وجود داره حالا شما اینقدر دنبالش میگردین؟ یعنی از 6 تا یکیشو هم پیدا نکردین؟ من رفتم الان منو میزنن میکشن:th_running1: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ هیژکی منو دوز نداره من رفتم موتاد بشم نگو مگه بابای انجمن مرده خودم آستین بالا میزنم برات لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ نگو مگه بابای انجمن مرده خودم آستین بالا میزنم برات خدا نکنه دور از جون بابا...رو کمک منم حساب کنید.. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ خدا نکنه دور از جون بابا...رو کمک منم حساب کنید.. مرسیییییییییی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ تا الان داشتم همه رو میخوندم حس نقل قول نیست ولی میخوام بگم که . . . . . . . برای میلاد و آقا مهدی و آقا سارا کیس پیدا کردم میلاد میدونه من چقد زود کیس پیدا میکنم زحمت مخ زنی دخترا هم با خودشون لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ تا الان داشتم همه رو میخوندم حس نقل قول نیست ولی میخوام بگم که. . . . . . . برای میلاد و آقا مهدی و آقا سارا کیس پیدا کردم میلاد میدونه من چقد زود کیس پیدا میکنم زحمت مخ زنی دخترا هم با خودشون سلامممممممم ماشالله به عروس زرنگم به پدر شوهرش رفته لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ سلاممممممممماشالله به عروس زرنگم به پدر شوهرش رفته سهلاااااااااااام ما کووچیک قین آتا هستیم ددیییییییییییییی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ سهلاااااااااااامما کووچیک قین آتا هستیم ددیییییییییییییی:hapydancsmil: دخمل عزیزم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ تا الان داشتم همه رو میخوندم حس نقل قول نیست ولی میخوام بگم که. . . . . . . برای میلاد و آقا مهدی و آقا سارا کیس پیدا کردم میلاد میدونه من چقد زود کیس پیدا میکنم زحمت مخ زنی دخترا هم با خودشون دست ما رو هم بزارید تو دست ارتاش دیگه تمومه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ دست ما رو هم بزارید تو دست ارتاش دیگه تمومه عزیزم اونجادر نقش پسر همساده ای..دقت کن(نقش)..داریم بهت دختر میدیم ولی خب شوما دختری..نمیشه با دختر ازدواج کنی مگر اینکه بری انگلیس یا فرانسه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ عزیزم اونجادر نقش پسر همساده ای..دقت کن(نقش)..داریم بهت دختر میدیمولی خب شوما دختری..نمیشه با دختر ازدواج کنی مگر اینکه بری انگلیس یا فرانسه :ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده