Lean 56968 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 چرااااااااااااا همه رفیخ کشلو دوز دارن:hapydancsmil:فردا پاپام و مینا جان میان بران زن بستونن
sama-sh 6913 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 هیژکی منو دوز نداره من رفتم موتاد بشم آقا حالا که فکرشو میکنم من پشیمون شدم....داداش یوقت نری معتاد بشی.... خودم میگردم یه دختره خوب برات پیدا میکنم ....پنجه آفتاب....فقط بگو چطوری باشه؟ یا اگه کسیو زیر سر داری بگو من خودم با بابا سهند مطرح میکنم... قبوله؟
Lean 56968 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 آقا حالا که فکرشو میکنم من پشیمون شدم....داداش یوقت نری معتاد بشی....خودم میگردم یه دختره خوب برات پیدا میکنم ....پنجه آفتاب....فقط بگو چطوری باشه؟ یا اگه کسیو زیر سر داری بگو من خودم با بابا سهند مطرح میکنم... قبوله؟ قبوله
masi eng 47044 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 اع راهنمایی نمیخواد که,, نوشتید اقایون نیاین تو بعد استارتر اقاست؟ ایول... بیکاریم مگه اخه تو این دوره زمونه شوهرداری هم اضافه بشه به لیست زندگیمون.. والا:hapydancsmil:
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 حالا درخواست بده به کی باید درخواست بدم؟ من میگم شما انقد بیگدار به اب نزن...... بیگدار...پریناز بنظرم سارا کیس خوبیه نگرفتیااا این پسره دختر نیست که:vahidrk: هولیاااا:icon_razz: نه بابا پس عکسش و الکی بهم نشون داد در امر خیر حاجت هیچ استخاره نیست
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 پس گجا رفتن اونایی که به ما وعده زن دادند و الان اثری ازشون نیست؟؟!!
Paroshat 6378 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 :vahidrk: نصف شبی دارین دنبال زن میگردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا برین بخوابین آی آقایی که میخوای زن بستونی شواهد نشون داده واسه هر مرد تو این زمونه 6 تا دختر وجود داره حالا شما اینقدر دنبالش میگردین؟ یعنی از 6 تا یکیشو هم پیدا نکردین؟ من رفتم الان منو میزنن میکشن:th_running1:
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2014 هیژکی منو دوز نداره من رفتم موتاد بشم نگو مگه بابای انجمن مرده خودم آستین بالا میزنم برات
sama-sh 6913 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 نگو مگه بابای انجمن مرده خودم آستین بالا میزنم برات خدا نکنه دور از جون بابا...رو کمک منم حساب کنید..
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2014 خدا نکنه دور از جون بابا...رو کمک منم حساب کنید.. مرسیییییییییی
Gandom.E 17805 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 تا الان داشتم همه رو میخوندم حس نقل قول نیست ولی میخوام بگم که . . . . . . . برای میلاد و آقا مهدی و آقا سارا کیس پیدا کردم میلاد میدونه من چقد زود کیس پیدا میکنم زحمت مخ زنی دخترا هم با خودشون
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2014 تا الان داشتم همه رو میخوندم حس نقل قول نیست ولی میخوام بگم که. . . . . . . برای میلاد و آقا مهدی و آقا سارا کیس پیدا کردم میلاد میدونه من چقد زود کیس پیدا میکنم زحمت مخ زنی دخترا هم با خودشون سلامممممممم ماشالله به عروس زرنگم به پدر شوهرش رفته
Gandom.E 17805 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 سلاممممممممماشالله به عروس زرنگم به پدر شوهرش رفته سهلاااااااااااام ما کووچیک قین آتا هستیم ددیییییییییییییی:hapydancsmil:
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2014 سهلاااااااااااامما کووچیک قین آتا هستیم ددیییییییییییییی:hapydancsmil: دخمل عزیزم :hapydancsmil:
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 تا الان داشتم همه رو میخوندم حس نقل قول نیست ولی میخوام بگم که. . . . . . . برای میلاد و آقا مهدی و آقا سارا کیس پیدا کردم میلاد میدونه من چقد زود کیس پیدا میکنم زحمت مخ زنی دخترا هم با خودشون دست ما رو هم بزارید تو دست ارتاش دیگه تمومه
Gandom.E 17805 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 دست ما رو هم بزارید تو دست ارتاش دیگه تمومه عزیزم اونجادر نقش پسر همساده ای..دقت کن(نقش)..داریم بهت دختر میدیم ولی خب شوما دختری..نمیشه با دختر ازدواج کنی مگر اینکه بری انگلیس یا فرانسه
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2014 عزیزم اونجادر نقش پسر همساده ای..دقت کن(نقش)..داریم بهت دختر میدیمولی خب شوما دختری..نمیشه با دختر ازدواج کنی مگر اینکه بری انگلیس یا فرانسه :ws28:
ارسال های توصیه شده