Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 ممد ادمین نیست؟ عزب اینطوری مینویسن اینم در حال بررسیه:coffee:
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 این هوا فضاش منو به شک انداخته نکنه علی فاطمیه نه اون زن داره
sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 خوشم اومد ماشالله ماشالله هر لحظه دارم بهت بیشتر امیدوار میشماگه یه پسر یا یه داداش داشتم نمیذاشتم بی شوهر بمونی حیف ای جانمممممممممم مرسی تو عزیز دلی...لطف داری...بابا من نصفم زیر زمینه رو نمیکنم .... چرا راه دور میرین بابا... آقا این بینام لامصب یه داداش داره نمیده که.... حسودیش میاد من برم تو خونوادشون منو بیشتر دوس داشته باشن...خخخخ بینام بفهمه کلمو میکنه... چه پسر شایسته ای....اصن سنگین...باشخصیت... ....
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 این هوا فضاش منو به شک انداخته تا دیروز یک رشته دیگه بود ، زیاد بهش توجه نکن ، ممکنه یک ساعت دیگه هم تغییر رشته بده
sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 بی تلبیت خانوما همیشه تمیزن..عذرا و نجمه و سما هم ندارهمن پایبندم..دارم کیسارو بررسی میکنم:coffee: .. بابا گندم جان پس چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کو این کیس هایی که که بما قولشو دادین... بابا سهند؟ این بود اون ارمان های ما؟؟
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 تا دیروز یک رشته دیگه بود ، زیاد بهش توجه نکن ، ممکنه یک ساعت دیگه هم تغییر رشته بده من خودم راه دیگه بلدم پس فردا با سند اومدم لو دادمت از زن و نامزد و کیس خبری نیستا گفته باشم سارا خان مارموز ..بابا گندم جان پس چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کو این کیس هایی که که بما قولشو دادین... بابا سهند؟ این بود اون ارمان های ما؟؟ عزیزم من آقا مهدیو معرفی کردم تایید کردم..تضمین دادم بهونه اوردی حالا باز داره بررسی میشه..صبر پیشه کن دخملم
sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 عزیزم من آقا مهدیو معرفی کردم تایید کردم..تضمین دادم بهونه اوردی حالا باز داره بررسی میشه..صبر پیشه کن دخملم بابا خب معرفیش نکردین که؟ اصن کجا زندگی میکنه... شرایط؟کیس هست اصلا؟ من تازه اومدم نمیشناسمش که!!!معرف باید بیشتر توضیح بده...
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 بابا خب معرفیش نکردین که؟اصن کجا زندگی میکنه... شرایط؟کیس هست اصلا؟ من تازه اومدم نمیشناسمش که!!!معرف باید بیشتر توضیح بده... من معرفی میکنم شما میری پستاشو میخونی به تاپیکاش سر میزنی ادش میکنی باهم آشنا میشین دیگه یه پسر مهربون و جدی و همه فن حریف و عاقل و همه چی تموم کار داره..خونه نداره که مهم نیست خیلی شوخ طبع و اهل فان بیش از این اطلاعات ندارم
sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 من معرفی میکنمشما میری پستاشو میخونی به تاپیکاش سر میزنی ادش میکنی باهم آشنا میشین دیگه یه پسر مهربون و جدی و همه فن حریف و عاقل و همه چی تموم کار داره..خونه نداره که مهم نیست خیلی شوخ طبع و اهل فان بیش از این اطلاعات ندارم میخاست بره معتاد بشه اهل دود و دم نباشه آبجی؟ خلاصه ریشو قیچی دست خودتون ....خو یه معرفی بدین ینی شوخ طبعی میشه معرفی؟ کجاییه؟ ساکن کجاس؟
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 میخاست بره معتاد بشه اهل دود و دم نباشه آبجی؟خلاصه ریشو قیچی دست خودتون ....خو یه معرفی بدین ینی شوخ طبعی میشه معرفی؟ کجاییه؟ ساکن کجاس؟ نه بابا پسر به این سالمی شوخی میکرد ساکن و متولد مشهده
sama-sh 6913 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 نه بابا پسر به این سالمیشوخی میکرد ساکن و متولد مشهده به به همشهری از آب درومدیم......من نیز اصلیتم مشهدیه.... اما راهش که خیلی دوره بابا...ما الان کرج زندگی میکنیم... حالا چند سالشه این پسر سالم....؟؟
Paroshat 6378 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 به به همشهری از آب درومدیم......من نیز اصلیتم مشهدیه....اما راهش که خیلی دوره بابا...ما الان کرج زندگی میکنیم... حالا چند سالشه این پسر سالم....؟؟ ای جانم:gnugghender: سما انگار داره جور میشه:hapydancsmil:
Gandom.E 17805 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 به به همشهری از آب درومدیم......من نیز اصلیتم مشهدیه....اما راهش که خیلی دوره بابا...ما الان کرج زندگی میکنیم... حالا چند سالشه این پسر سالم....؟؟ دیدی گفتم به حرفم گوش کن به نتیجه میرسی فک کنم 28 یا 29:ws3: مبارکه:girl_angel::w73:
sama-sh 6913 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 دیدی گفتم به حرفم گوش کن به نتیجه میرسیفک کنم 28 یا 29:ws3: مبارکه:girl_angel::w73: نبابا فکنم این داداشمون انصراف داده....بیخیالش بشین...
Gandom.E 17805 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 نبابا فکنم این داداشمون انصراف داده....بیخیالش بشین... مگه باهاش صحبت کردی؟؟
sama-sh 6913 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 مگه باهاش صحبت کردی؟؟ نبابا ...دیدم دیگه پیداش نیست گفتم حتما انصراف داده... بعدم دیدم تو تاپیکای دیگه ازین جور تاپیکهای بی محتوا مث شوهریابی انتقاد کردن... آخه فکنم کلا هم بهم نمیخوریم...من زیاد از حد مذهبیم... کلا بیخیال
ارسال های توصیه شده