sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 پس اون شرطیکه گذاشته بودید که طرف فاصله اش از شما زیاد نباشه به همین خاطر بود که بتونید هر وقت اراده کردید باهش برخورد فیزیکی کنید نبابا به اون که ارتباطی نداره....اولین بار که زدم تو گوش یه پسر 14 ساله، 8 سالم بود... جالبه بدونید خیلیم ریزه بودم...ینی رو بلندی وایسادم که قدم برسه بزنمش . . من کی گفتم فاصله سنی من و همسرم...کم باشه....؟چرا حرف تو دهن دختر مردم میذارید... من گفتم حداقل 3 یا 4 حداکثرم 8 یا 9 سال از من بزرگتر باشه...
sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 نه حالا که فکر میکنم شما کیس مناسبی نیستی فکنم کیبورد باشه کیس نیست
Paroshat 6378 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 فکنم کیبورد باشه کیس نیست نه ماوس سما فکر کنم فرار کنه از برخورد فیزیکیت ترسیده باشه
sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 نه ماوسسما فکر کنم فرار کنه از برخورد فیزیکیت ترسیده باشه عزیزم اینا از ترفندهای تست آقایونه... کسی که از کتک خوردن بترسه مرد زندگی نیست... مرد واسه زنش باید جونشم بده کتک که چیزی نیست...
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 نبابا به اون که ارتباطی نداره....اولین بار که زدم تو گوش یه پسر 14 ساله، 8 سالم بود...جالبه بدونید خیلیم ریزه بودم...ینی رو بلندی وایسادم که قدم برسه بزنمش . . من کی گفتم فاصله سنی من و همسرم...کم باشه....؟چرا حرف تو دهن دختر مردم میذارید... من گفتم حداقل 3 یا 4 حداکثرم 8 یا 9 سال از من بزرگتر باشه... دوست عزیز یک لیوان اب بخورید و کمی اروم باشید منظور من فاصله سنی نبود ، فاصله مکانی بود
Paroshat 6378 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 عزیزم اینا از ترفندهای تست آقایونه...کسی که از کتک خوردن بترسه مرد زندگی نیست... مرد واسه زنش باید جونشم بده کتک که چیزی نیست... خوشم اومد ماشالله ماشالله هر لحظه دارم بهت بیشتر امیدوار میشم اگه یه پسر یا یه داداش داشتم نمیذاشتم بی شوهر بمونی حیف
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 دوستان زود باشین به تفاهم برسین حوصله مون سر رفت خب ایران از جام جهانی هم حذف شد ولی ما هیچ دستی توی دستمون حس نکردیم که قرار بود قبل از بازی ایران بوسنی شما دستی رو توی دست ما بزاری و ما رو سرو سامون بدی
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 27 شهریور، 2014 دوستان زود باشین به تفاهم برسین حوصله مون سر رفت خب والله خواستیم یه عروسی دعوت شیم ها
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 ایران از جام جهانی هم حذف شد ولی ما هیچ دستی توی دستمون حس نکردیم که قرار بود قبل از بازی ایران بوسنی شما دستی رو توی دست ما بزاری و ما رو سرو سامون بدی والا اینطور که بوش میاد کم کیس جور نکردی واسه خودت
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 27 شهریور، 2014 والا اینطور که بوش میاد کم کیس جور نکردی واسه خودت راستی آمار این آقا سارامونو گرفتین؟
sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 دوست عزیز یک لیوان اب بخورید و کمی اروم باشید منظور من فاصله سنی نبود ، فاصله مکانی بود 1--شما اثری از اضطراب در حرفای من میبینید؟؟که میگید آب بخورم و اروم باشم؟؟؟؟؟؟؟ نوشته اصلی توسط sara068 پس اون شرطیکه گذاشته بودید که طرف فاصله اش از شما زیاد نباشه به همین خاطر بود که بتونید هر وقت اراده کردید باهش برخورد فیزیکی کنید 2--خب منظورتون که تو این پیام اصن معلوم نیست...اصن ایهام ایجاد کرده حرفتون.... 3--حافظتونم خوب نیستا پستای قبلو خونده بودین میفهمیدین از بس من شوهردوستم گفتم فاصله مکانی نزدیک باشه که شوهر عزیزم تو راه یوقتی اتفاقی براش نیفته...
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 والا اینطور که بوش میاد کم کیس جور نکردی واسه خودت نه ، هیچکدوم بو نمیدادن ، همه حموم رفته و تمیز بودن شما کار به کیسای ما نداشته باش به قول خودتون پایبند باشید .
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 راستی آمار این آقا سارامونو گرفتین؟ بله از ارشدیون عذب اوقلی میباشن ولی بذار بعد از ازدواجش مچشونو میگیریم
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 1--شما اثری از اضطراب در حرفای من میبینید؟؟که میگید آب بخورم و اروم باشم؟؟؟؟؟؟؟ 2--خب منظورتون که تو این پیام اصن معلوم نیست...اصن ایهام ایجاد کرده حرفتون.... 3--حافظتونم خوب نیستا پستای قبلو خونده بودین میفهمیدین از بس من شوهردوستم گفتم فاصله مکانی نزدیک باشه که شوهر عزیزم تو راه یوقتی اتفاقی براش نیفته... 1- اثری از اضطراب نمیبینم ولی از خشم و علاقه به کتک زدن طرف مقابل چرا 2- چرا خاطرم بود دلیل دوری راه ولی این هم میتونست یک دلیل فرعی باشه
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 بله از ارشدیون عذب اوقلی میباشن ولی بذار بعد از ازدواجش مچشونو میگیریم ممد ادمین نیست؟ عزب اینطوری مینویسن
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 نه ، هیچکدوم بو نمیدادن ، همه حموم رفته و تمیز بودن شما کار به کیسای ما نداشته باش به قول خودتون پایبند باشید . بی تلبیت خانوما همیشه تمیزن..عذرا و نجمه و سما هم نداره من پایبندم..دارم کیسارو بررسی میکنم:coffee:
ارسال های توصیه شده