Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 جوابش واضحهه برای اینکه بتونم توی تاپیکهایی که ورود اغقایون ممنوعه نفوذ کنم دوستان طی تحقیقات بنده سارا نفوذیه یا ادمینه یا آدمشه اومده با یوزر دختر آمار مارو بگیره
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 دوستان طی تحقیقات بنده سارا نفوذیه یا ادمینه یا آدمشه اومده با یوزر دختر آمار مارو بگیره دقیقا شک نکنید ولی به سلامت گیر میداد من شکم
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 دقیقا شک نکنید ولی به سلامت گیر میداد من شکم میخواید هیئت ژوری تشکیل بدیم واسه تشخیص هویت؟
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 میخواید هیئت ژوری تشکیل بدیم واسه تشخیص هویت؟ :gnugghender: آره تشکیل بدیم
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 میخواید هیئت ژوری تشکیل بدیم واسه تشخیص هویت؟ اگر خواستید من رو هم توی همون هیئتتون عضو کنید تا زودتر به نتیجه برسید
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اگر خواستید من رو هم توی همون هیئتتون عضو کنید تا زودتر به نتیجه برسید حتما آقا سارااااااااااا:gnugghender: بذار وینا و آرتاش بیان..دارم برات نفوذی
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 حتما آقا سارااااااااااا:gnugghender:بذار وینا و آرتاش بیان..دارم برات نفوذی فقط یک سوال توی هیئتتون شام هم میدن؟ چون من فقط توی هیئتهایی شرکت میکنم که شام بدن
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 در ضمن فکر نکنین من حواسم نیست ، با این کاراگاه بازیهاتون دارین موضوع زن دادن من رو به حاشیه میکوشونین با خودم میگفتم حداکثر فردا شب این موقع دست زنم تو دستمه دیگه
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 فقط یک سوال توی هیئتتون شام هم میدن؟ چون من فقط توی هیئتهایی شرکت میکنم که شام بدن خب دوستان سر نخ اول اینکه ایشون جایی که از نظر خوراکی به نفعش نباشه نمیره که ممد ادمینم همینطوریه تو هیئت ما فقط آب معدنی پخش میشه ولا غیر
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 خب دوستان سر نخ اول اینکه ایشون جایی که از نظر خوراکی به نفعش نباشه نمیره که ممد ادمینم همینطوریه تو هیئت ما فقط آب معدنی پخش میشه ولا غیر خیلی سریع لو رفتم ، دوستان شطرنجی کنن ، فقط همون زن ما رو بدید ، ابروی ما که رفت لااقل دست خالی از اینجا نریم
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 خیلی سریع لو رفتم ، دوستان شطرنجی کنن ، فقط همون زن ما رو بدید ، ابروی ما که رفت لااقل دست خالی از اینجا نریم هنوز جا واسه تحقیق زیاده نفوذی عجله نکن باشه بابا تا فردا صبح دست خانومتو میذارم تو دستت
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 هنوز جا واسه تحقیق زیاده نفوذی عجله نکن باشه بابا تا فردا صبح دست خانومتو میذارم تو دستت فقط یک جوری باشه که دیگه حتما ، بازی ایران - بوسنی رو کنار هم ببینیم از بچگی ارزو داشتم بازیهای جام جهانی رو کنار زنم ببینم
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 به به ببین چه تاپیکی رو از کف دادم راستی یادم بندازید من سر فرصت متدهای زدن مخ نه ببخشید منظورم همون راههای اشنایی با دخترا برا ازدواج رو شرح بدم براتون...متدهای خوش فکر 2014.....
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 فقط یک جوری باشه که دیگه حتما ، بازی ایران - بوسنی رو کنار هم ببینیم از بچگی ارزو داشتم بازیهای جام جهانی رو کنار زنم ببینم اره بابا بازی ایران چهارشنبه س...من فردا دستتو میذارم تو دست خانومت
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 به به ببین چه تاپیکی رو از کف دادمراستی یادم بندازید من سر فرصت متدهای زدن مخ نه ببخشید منظورم همون راههای اشنایی با دخترا برا ازدواج رو شرح بدم براتون...متدهای خوش فکر 2014..... اوه اوه ببین کی اینجا رو مزین کرد آره حتما تو بیا...فعلا باید این آقا سارا رو شناسایی کنم:gnugghender:
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اوه اوه ببین کی اینجا رو مزین کردآره حتما تو بیا...فعلا باید این آقا سارا رو شناسایی کنم:gnugghender: اقا سارا کیه؟
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اره بابا بازی ایران چهارشنبه س...من فردا دستتو میذارم تو دست خانومت اگه میدونستم اینحجا اینقدر سریع ادم سرو سامون میگیره زودتر میومدم که بچمون هم تو جام جهانی کنارمون میبود
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اقا سارا کیه؟ همین سارای مشکوکی که دارن با من سر زن گرفتنشون و زمانش چونه میزنن اگه میدونستم اینحجا اینقدر سریع ادم سرو سامون میگیره زودتر میومدم که بچمون هم تو جام جهانی کنارمون میبود نه دیگه تا این حدم کار ارباب رجوع رو زود راه نمیندازیم
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 همین سارای مشکوکی که دارن با من سر زن گرفتنشون و زمانش چونه میزنن خب دنبال شوهر هستن؟
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 خب دنبال شوهر هستن؟ نه بابا میخواد زن بگیره راهنماییشون کن دست خودتو میبوسه این کار
ارسال های توصیه شده