Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ چرا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخه این چه وضعشه. من دوس ندارم با این ابزارا مقایسه بشم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ زن یعنی سیب گلابی آلبالو هلو 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ زن یعنی سیب گلابی آلبالو هلو شا داماد نگاش به کجاست 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ این جا دانشگاه بوده یا مهد کودک تا وقتی که زنان اسلام و حجاب قبول دارم منتظر توهین های بیشتری به خودشون باشن 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ تا وقتی که زنان اسلام و حجاب قبول دارم منتظر توهین های بیشتری به خودشون باشن ای بابا.. زنان حجاب داشته باشن میگین باید توهین بشنون.. حجاب نداشته باشن چیزایی از بعضی مردا میشنون، نگاها و رفتارایی از بعضی مردا میبینن ک کل انسانیت و آدمیت زیر سوال میره.. تا وقتی این مثالا زده میشه و این دیدها وجود داشته باشه، کلا زنان زیر سوال میرن.. چ با حجاب.. چ بی حجاب 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ ای بابا.. زنان حجاب داشته باشن میگین باید توهین بشنون.. حجاب نداشته باشن چیزایی از بعضی مردا میشنون، نگاها و رفتارایی از بعضی مردا میبینن ک کل انسانیت و آدمیت زیر سوال میره.. تا وقتی این مثالا زده میشه و این دیدها وجود داشته باشه، کلا زنان زیر سوال میرن.. چ با حجاب.. چ بی حجاب اون بعضی مردها هم دیدگاه اسلامی به زن دارن که باعث میشه اون رفتارهای غیر انسانی داشته باشن 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اون بعضی مردها هم دیدگاه اسلامی به زن دارن که باعث میشه اون رفتارهای غیر انسانی داشته باشن نه عزیز.. منظورم دید ابزاری و جنسی ب زن داشتن و لذت بردن از زیبایی هاشه ک ربطی ب دین نداره.. 1 مساله ساده است .. اگر ب دیدگاه اسلامی باشه ک اسلام همونطور ک گفته زن حجاب داشته باشه گفته مرد هم باید چشماشو درویش کنه.. ولی کو اسلام؟ کو مسلمون؟ کجاست انسانیت؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ زباله هم برای اینکه بو گندش در نیاد روش پلاستیک مشکی می کشن پس خواهرم حجابت رعایت کن 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ نه عزیز.. منظورم دید ابزاری و جنسی ب زن داشتن و لذت بردن از زیبایی هاشه ک ربطی ب دین نداره.. 1 مساله ساده است .. اگر ب دیدگاه اسلامی باشه ک اسلام همونطور ک گفته زن حجاب داشته باشه گفته مرد هم باید چشماشو درویش کنه.. ولی کو اسلام؟ کو مسلمون؟ کجاست انسانیت؟ جوابش خیلی واضحه دیگه واقعا حوصله جواب دادن به این موضوع ندارم خستم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ این جا دانشگاه بوده یا مهد کودک تا وقتی که زنان اسلام و حجاب قبول دارم منتظر توهین های بیشتری به خودشون باشن هر کسی تو هر فرقه ای با هر طرز تفکری حق و اجازه نداره به شخصی که عقایدش شبیهش نیست توهین کنه چه چادری..چه مانتویی..چه بلوز شلوار و تاپ و بیکینی 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایی این دری وریا از ذهن کی تراوش میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تاپیک جالبیه . ممنون از استارتر . اتفاقا چند شب پیش با این نگاه مسخره به زن مواجه شدم . حالم خیلی بد بود و مجبور شدم ساعت 11:30 شب برم درمونگاه . مشکوک بودم به ابله مرغون و از درد و خارش زمین رو چنگ میزدم . درب وردی درمونگاه چند قدم بعد از اتاق نگهبان یه خانوم پشت میز نشسته بودن ، من با اون حالی که توصیف کردم وارد شدم که این خانوم صدام زد . من حتی توان رفتن به حسابداری رو نداشتم فقط میخواستم به مطلب دکتر برسم اما با این حال رفتن پیش این خانوم ، ایشون با نیش باز بهم گفت روسریتو یکم بکش جلوتر . اونجا بود که دلم میخواست بکوبم تو سرش واقعا نمیدونم داریم به چه سمتی میریم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تاپیک جالبیه . ممنون از استارتر .اتفاقا چند شب پیش با این نگاه مسخره به زن مواجه شدم . حالم خیلی بد بود و مجبور شدم ساعت 11:30 شب برم درمونگاه . مشکوک بودم به ابله مرغون و از درد و خارش زمین رو چنگ میزدم . درب وردی درمونگاه چند قدم بعد از اتاق نگهبان یه خانوم پشت میز نشسته بودن ، من با اون حالی که توصیف کردم وارد شدم که این خانوم صدام زد . من حتی توان رفتن به حسابداری رو نداشتم فقط میخواستم به مطلب دکتر برسم اما با این حال رفتن پیش این خانوم ، ایشون با نیش باز بهم گفت روسریتو یکم بکش جلوتر . اونجا بود که دلم میخواست بکوبم تو سرش واقعا نمیدونم داریم به چه سمتی میریم حدیث داریم میگه زن مسلمان واقعی زنی است که بوی گند عرقش هر جنبنده ای را به هلاکت برساند 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایی این دری وریا از ذهن کی تراوش میکنه؟ دری وری چیه اینا عین اسلامه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حدیث داریم میگه زن مسلمان واقعی زنی است که بوی گند عرقش هر جنبنده ای را به هلاکت برساند با النظافت من الایمان در تناقضه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با النظافت من الایمان در تناقضه اون واسه مرد مسلمانه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده