رفتن به مطلب

مرد سالاری ؟ خوب یا بد

soheiiil

ارسال های توصیه شده

• 2 هفته بعد...
تایید میشه:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

بر اساس آیه قرآن در سوره نساء الرجال قوامون علی النساء - مردان قوام هستند بر زنان

با توجه به این آیه به نظر من مرد تکیه گاه زنه

زن نباید این صلابت مرد رو زیر سوال ببره در مقابل مرد هم نباید به جای صلابت و اینکه تکیه گاه زنش باشه زورگویی کنه

چندی قبل یکی از روجحانیون درباره معنای قوام و ایه الرجال قوامون ..... صحبت میکرد

میگفت در کتاب لغت معنی قوام برتری نیست بلکه کسی که مکلف به انجام کاری است معنا شده و به معنی سنگربان و پشتیبان

و در هیچ فرهنگی پشتیبان شخص ریاستی بر شخص مقابل نداره که بخواد احساس قدرت یا زورگویی داشته باشه

درواقع خداوند مرد را مکلف به انجام امور زن کرده

لینک به دیدگاه

سالار !!!!

کلا با این واژه ی سالار مشکل دارم!

پدرسالار، مرد سالار، زن سالار، بچه سالار!!!

جامعه ای که هنوز توی تعریف نقش اجتماعی اهالی خودش ، اونقدر سردرگمه که سالاریت توش معنا پیدا میکنه، معلومه میوفته زیر دست استعمار...

و البته خدا لعنت کنه این شیوه کوچ نشینی اجداد مارو که هنوزم که هنوزه با شیوه ی پادشاهیمون افتخار می کنیم و چوبشو داریم میخوریم!! دی:

هرکسی توی یه جامعه مدرنی که بر طبل مساوات و برابری زن و مرد میکوبه ، یه نقش اجتماعی داره! نقش اجتماعی اش هم بهش اجازه حاکمیت نمیده! شاید بهش اجازه مدیریت بده، اما مدیریت با ریاست فرق میکنه...

حالا یه خانواده ای به توافق رسید که یکی حکمفرمائی کنه، اون دیگه توافق خودشونه!

بنده به اینکه "پدرته حرفشو گوش کن" یا "مادرته، هرچی میگه باید همون بشه" اعتقادی ندارم! این حرفا از یه مفهوم سطح پائینی به اسم "تعصب" بلند میشه و من ترجیح میدم، اونو با مفهوم والایی به اسم "حس تعلق" جایگزین کنم! پدر و مادر من توی قلب من جا دارن! شاید بیشتر از همه اون کسایی که کباده "سلطان غم مادر" رو میکشن، بیشتر هواشو دارم...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...