Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدتی است که سریال های ساخت صدا و سیما از سریال های طنز گرفته تا سریال های جدی که مربوط به اقوام ایرانی است مورد اعتراض شدید مردم آن مناطق قرار می گیرد.هنوز از یادها نرفته است که سریال طنز شب های برره به کارگردانی مهران مدیری به خاطر استفاده از لهجه لری مورد اعتراض مردم لر زبان ایرانی قرار گرفت. همین چند وقت پیش نیز پخش سریال «سرزمین کهن» به دلیل اعتراض هایی که بختیاری ها به این سریال کردند و دامنه آن از فیس بوک و تظاهرات خیابانی تا تریبون های رسمی گسترده شد، متوقف شد. ماجرا هم از این قرار بود که امیر آقایی در نقش اردکانی، معلمی با اندیشه های چپ، رو به بیتا فرهی، در نقش خواهر ناتنی اردکانی، فریاد می کشد و می گوید: «به چه چیز خودتون افتخار میکنین؟ به کدوم اصل و نسب؟ به سرپاگرفتن سگهای انگلیسی و کاسهلیسی کنسول انگلیس؟ میخواین فردا سر کلاس برای بچهها قصه اینکه بختیاریها چطور بختیاری شدند رو بگم؟» و ماجرای اعتراض ها از همین جا شروع شد. بختیاری نام خانوادگی خواهر ناتنی اردکانی است و استفاده از این نام خانوادگی برای بختیاری ها معنای توهین به این قوم را داشت. در بسیاری از شهرهایی که قوم بختیاری در آن ساکن بودند، موج اعتراض به این سریال راه افتاد. از اصفهان، ایذه، مسجد سلیمان، اهواز، فارسان، لردگان، الیگودرز تا زرین شهر و دزفول همه بختیاری ها به این سریال اعتراض کردندو حتی در بعضی شهرها هم اعتراض ها همراه با تجمع بود. در الیگودرز نیز حدود 10 هزار نفر از مردم مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند و خواستار عذرخواهی متولیان و توقف پخش این سریال شدند. حمل بنرها و پارچه نوشته هایی در وصف قوم بخیاری و تلاش های آنها برای حفظ کشور، نقطه مشترک تمام این تجمع ها بود. در بعضی پارچه نوشته ها هم جمله هایی مثل «مرگ بر کمال تبریزی» دیده می شد. اعتراض به سریال سرزمین کهن، تنها به مردم محدود نشد و نمایندگان بختیاری مجلس هم و ائمه جمعه شهرها و استان های محل سکونت بختیاری ها هم جزو معترضان بودند. حالا این ماجرا می رود برای سریال «پایتخت 3 »نیز تکرار شود چرا که در روزهاي گذشته پخش سريال نوروزي "پايتخت" به كارگرداني سيروس مقدم از تلويزيون ايران واكنش هاي زيادي را برانگيخته است. البته پیش از این نیز سریال پایتخت 1 و 2 نیز با واکنش های منفی نمایندگان مازندران در مجلس مواجه شده بود. حالا اما خبر رسیده است که عده ای از مردم برای پخش سریال «پایتخت 3» در مقابله استانداری مازندران تجمع و تحصن کرده اند. معاون سیاسی - امنیتی استانداری مازندران با اشاره به تجمع و تحصن مردم برای پخش سریال «پایتخت 3» در مقابله استانداری مازندران گفته: از تجمع کنندگان خواستار معرفی نماینده شدیم که 5 نفر بعنوان نماینده آنان انتخاب شده و نظرات خود را به مسئولان ارشد مازندران اعلام کردند. علیرضا یونسی در خصوص این تجمع اظهار داشته: این تعداد به نمایندگی از سایرین، نظرات خود را به مسئولان ارشد اعلام کردند تا این نظرات به سازمان صدا و سیما انتقال یابد. وی از جلسه مسئولان استان با 5 نماینده احتمالا در هفته آینده خبر داد. معاون استانداری مازندران، با بیان اینکه از آغاز ساخت و تولید این سریال، نظرات و انتقادات بسیاری از صاحبنظران و مسئولان ذی ربط بیان شده، افزوده: تمام این مطالب به گوش مسئولان رسانده شد ولی تصمیم گیری نهایی با مسئولان صدا وسیماست. به این ترتیب احتمال متوقف شدن پخش سریال پایتخت 3 نیز دور از ذهن نیست و معلوم نیست با توجه به حجم اعتراضات ادامه این سریال از سیمای کشور پخش خواهد شد یا خیر؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ بعد ميان ميگن چرا فقط توي تهران فيلم سازي ميكنيم ؟ چرا توي شهرستان ها فيلم سازي نميكنيم ؟؟ خب اينم عواقبش ... 8 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ من مازندرانی ام..... ما اینجا خودمون بیشتر از همه نگاه میکنیم و میخندیم....... اینجا هیچ اعتراضی نشده........ یعنی چی این سریال خیلی قشنگه....... 10 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ من خودم شمالی ام پایتخت رو می دیدم هر سال، اما پایتخت 3 خیلی نسبت به سری های پیش افت کرده، سری های قبلش بهتر بود، الان کامل از طنز در اومده به لودگی کشیده شده، فقط با استفاده از لهجه و تیکه های خنده دار دارن سعی می کنن بخندونن بیننده رو. هیچ چیز دیگه ای نداره این سریال امسال. حالا اینکه بگیم پخشش رو قطع کنن هم کار درستی نیست ولی انقدر هم به سمت لودگی بریم و فقط با 4 تا تیکه ی شمالی و مسخره بازی بخواییم بخوندونیم مخاطب رو کار درستی نیست. پایتخت 1 و 2 به این شدت نبود. البته الان یه جوی شده هر سریالی که ساخته میشه درباره یه قومیتی، همه اعتراض می کنن و بهشون بر می خوره. این هم درست نیست اصلا. ولی تو مازندران تا اینجایی که من در جریانم خیلی ناراضی نیستن، یه عده کمی معترض شدن ولی مثل سال های پیش هم استقبال نشده ازش 8 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ بازهم ظرفیت ها پایین اومد واقعا جای تاسف کشورهای مختلف سریال ها در چندین فصل مختلف میسازند هیچکسی نیست اعتراض کند بعد اینجا یک سریالی که در بین مردم جا افتاده با این کارا میخوان متوقف کنند از اولش هم معلوم بود میخوان از چشم مردم بندازن 6یا5 قسمت از این فیلم باقی مونده امیدوارم این فصل کامل ببینیم 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ من خودم شمالی امپایتخت رو می دیدم هر سال، اما پایتخت 3 خیلی نسبت به سری های پیش افت کرده، سری های قبلش بهتر بود، الان کامل از طنز در اومده به لودگی کشیده شده، فقط با استفاده از لهجه و تیکه های خنده دار دارن سعی می کنن بخندونن بیننده رو. هیچ چیز دیگه ای نداره این سریال امسال. حالا اینکه بگیم پخشش رو قطع کنن هم کار درستی نیست ولی انقدر هم به سمت لودگی بریم و فقط با 4 تا تیکه ی شمالی و مسخره بازی بخواییم بخوندونیم مخاطب رو کار درستی نیست. پایتخت 1 و 2 به این شدت نبود. البته الان یه جوی شده هر سریالی که ساخته میشه درباره یه قومیتی، همه اعتراض می کنن و بهشون بر می خوره. این هم درست نیست اصلا. ولی تو مازندران تا اینجایی که من در جریانم خیلی ناراضی نیستن، یه عده کمی معترض شدن ولی مثل سال های پیش هم استقبال نشده ازش اتفاقا به نظر من امسال بيشتر به يك طنز شبيه هست ! جريان كشتي : ميخواد يك جامعه ورزشي آرماني رو نشون بده ( داره نقد ميكنه ) جريان پلنگ مازندارن : حفاظت از محيط زيست كه هيچ توجهي بهش نميشه و جريان اون جنگلبان ها كه سر سري گرفته شد ( توي فيلم داره آرماني نشونش ميده و نقد ميكنه ... ) بيكاري نقي ... توجه به والدين / پنجعلي با اينكه حسابي داغون شده و ديگه فكرش كار نميكنه اما بازم بزرگ خانواده است ( چيزي كه توي جامعه ما داره از بين ميره ) پايخت 2 ضعيف تر بود به نظر من ! 7 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ اتفاقا به نظر من امسال بيشتر به يك طنز شبيه هست ! جريان كشتي : ميخواد يك جامعه ورزشي آرماني رو نشون بده ( داره نقد ميكنه ) جريان پلنگ مازندارن : حفاظت از محيط زيست كه هيچ توجهي بهش نميشه و جريان اون جنگلبان ها كه سر سري گرفته شد ( توي فيلم داره آرماني نشونش ميده و نقد ميكنه ... ) بيكاري نقي ... توجه به والدين / پنجعلي با اينكه حسابي داغون شده و ديگه فكرش كار نميكنه اما بازم بزرگ خانواده است ( چيزي كه توي جامعه ما داره از بين ميره ) پايخت 2 ضعيف تر بود به نظر من ! آره ایناش بد نیست ولی حرفم رو جنس شوخیه بنظر من واقعا رفته به سمت لودگی، همین بابا پنجعلی شما ببینید دیگه مثلا توهم زده لیلا رو می بینه واقعا مسخره است یا این که تیکه هایی که پارسال هر چند وقت فقط یه بار می گفت الان همون تیکه ها رو ده بار تو یه قسمت می گه، همینا باعث لوث شدن می شه دیگه البته باز هم نسبت به بقیه سریالا بهتره ولی بعید می دونم متوقف شه چون بیننده زیاد داره تو سطح کشور 8 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ ایراد اینجاست که تو مازندران مردم یا مازندرانی صحبت میکنن یا فارسی..... نه اینکه مثل اینا دو کلمه مازندرانی بگن بقیشو فارسی.......این جنبه مسخره کردن رو به خودش گرفته.... 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ نمیشه متوقف نمیشه چون خیلیا میبینن اما احتمالا شاهد ساخت پایتخت 4 نخواهیم بود 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ خب همنطور که دوستان گفتن ظرفیت ها متاسفانه پایینه وقتی سریالی در قالب طنز پخش میشه دیگر اقوام نباید بی جهت اعتراض کنن و سرمایه و بودجه ای رو که پای ساختن این چنین سریال ها ریخته شده رو با اعتراض هاشون پایمال کنن..... 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ سریال خوبیه من هر شب میبینم خوبه مثل سریالای دیگه موضوع اصلیش خواستگار نداشتن و نشون دادن دخترای سن بالا و مسخره کردنشون باشه!!!!!!!!!؟ من خودم به عنوان یه شمالی به هیچ وجه حس نمیکنم دارن مسخره میکنن چیزایی که تو سریال بهشون اشاره شده همشون درد مملکت هستن 6 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ سریال خوبیه من هر شب میبینم خوبه مثل سریالای دیگه موضوع اصلیش خواستگار نداشتن و نشون دادن دخترای سن بالا و مسخره کردنشون باشه!!!!!!!!!؟ من خودم به عنوان یه شمالی به هیچ وجه حس نمیکنم دارن مسخره میکنن چیزایی که تو سریال بهشون اشاره شده همشون درد مملکت هستن این حرفا درسته ولی اینکه بخوان به خاطر این سریال شمالی ها رو تجاهای دیگه مسخره کنن و تا یه شمالی میبینن بهش بگن "مسله درست نکن" و "ناهار نخردمه" و از این حرفا..... (معذرت میخوام )بی جنبگی بقیه اقشار جامعه است....... 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ این حرفا درسته ولی اینکه بخوان به خاطر این سریال شمالی ها رو تجاهای دیگه مسخره کنن و تا یه شمالی میبینن بهش بگن "مسله درست نکن" و "ناهار نخردمه" و از این حرفا..... (معذرت میخوام )بی جنبگی بقیه اقشار جامعه است....... مشکل تکیه کلام هاست تکیه کلام هایی که هرچند همیشه هستن زیر آسمان شهر= نه غلام یا چیزایی مشابه که مهران مدیری هم آوورد این ها هم یه مدت میمونن بعد فراموش میشن 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ این حرفا درسته ولی اینکه بخوان به خاطر این سریال شمالی ها رو تجاهای دیگه مسخره کنن و تا یه شمالی میبینن بهش بگن "مسله درست نکن" و "ناهار نخردمه" و از این حرفا..... (معذرت میخوام )بی جنبگی بقیه اقشار جامعه است....... چرا شما از جنبه دیگه به سریال نگاه نمیکنی همین فیلم احترام متقابل، عشق و دوستی، رعایت حلال و حرام و کمک به یکدیگر در شرایط سخت و بحرانی و آسون گرفتن و خندیدن به مشکلات اینا همش درس زندگی حالا با چند تا تیکه کلام که اتفاقا محبوبیت پیدا کرده بین مردم نمیشه ارزش سریال پایین آورد 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ ایراد اینجاست که تو مازندران مردم یا مازندرانی صحبت میکنن یا فارسی.....نه اینکه مثل اینا دو کلمه مازندرانی بگن بقیشو فارسی.......این جنبه مسخره کردن رو به خودش گرفته.... اینکه نصف حرفاشونو فارسی میگن به این دلیله که مردم شهرهای دیگه متوجه بشن! ما مث شما لهجه مازندرانی که بلد نیستیم. اگر با لهجه کامل حرف بزنن ما نمی فهمیم چی میگن 5 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ حرفای شما کاملا صحیحه ولی بقیه مث شما فکر نمیکنن........ 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ توی این فیلم از بازیگرهای مشهدی هم استفاده شده لهجه مشهدی و رفتارهای منحصر به فردشون بنایی که با لهجه مشهدی حرف میزنه فوق العاده غلیظ حرف میزنه و اون برادر زن هاش که چقدر اعصابشون قاطی بود. این نشون میده که مشهدی ها اعصابشون خرابه؟ خب این چیزا دلیل نمیشه که ما مشهدی ها هم اعتراض کنیم! فقط جنبه طنز داره..... 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ چرا بزرگش می کنین، کلا 50 نفر بودن: جمعی حدود 50 نفر از اهالی مازندران با حضور مقابل استانداری نسبت به پخش سریال «پایتخت 3» اعتراض کرده و خواستار توقف پخش آن شدند. به گزارش خبرنگار مهر، 50 نفر از مردم مازندران پیش از ظهر پنج شنبه در انتقاد به پخش سریال «پایتخت 3» مقابل استانداری مازندران تجمع و تحصن کردند و خواستار توقف پخش سریال شدند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ توی این فیلم از بازیگرهای مشهدی هم استفاده شدهلهجه مشهدی و رفتارهای منحصر به فردشون بنایی که با لهجه مشهدی حرف میزنه فوق العاده غلیظ حرف میزنه و اون برادر زن هاش که چقدر اعصابشون قاطی بود. این نشون میده که مشهدی ها اعصابشون خرابه؟ خب این چیزا دلیل نمیشه که ما مشهدی ها هم اعتراض کنیم! فقط جنبه طنز داره..... توی خیلی فیلم ها با لهجه های ترکی ،اصفهانی و غیره شوخی میکنن اما لهجه ما این نیست .....این قسمتی از گویش ماست.... من با توقف این فیلم مخالفم.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده