رفتن به مطلب

Sustainable Food Processing


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

9780470672235.jpg

 

 

 

 

description.pngکتاب “فرآوری مواد غذایی پایدار” یک بازبینی جامع درزمینه پایداری اقتصادی و نگرانی‌های زیست‌محیطی مرتبط با فرآوری مواد غذایی را فراهم می‌کند.

این کتاب راه‌های افزایش پایداری در تمام بخش‌های اصلی صنعتی غذایی را ترویج می‌دهد و به‌عنوان یک کتاب مرجع استاندارد درزمینه فرآوری مواد غذایی پایدار شناخته خواهد شد و برای متخصصان دانشگاهی و صنعتی، بسیار جذاب خواهد بود. فصل‌های آغازین، مفهوم و اصول فرآوری مواد غذایی پایدار را با رجوع به بخش‌های مختلف فرآوری مواد غذایی (لبنی، گوشت، غذاهای دریایی، غلات، موه و سبزیجات)، پوشش می‌دهد…

 

 

 

 

 

نویسنده: Brijesh K. Tiwari, Tomas Norton, Nicholas M. Holden

 

انتشارات: Wiley-Blackwell

 

ISBN 10: 0470672234

 

ISBN 13: 9780470672235

 

منبع : booktolearn

 

پسورد فایل:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...