Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ کتاب “فرآوری مواد غذایی پایدار” یک بازبینی جامع درزمینه پایداری اقتصادی و نگرانیهای زیستمحیطی مرتبط با فرآوری مواد غذایی را فراهم میکند. این کتاب راههای افزایش پایداری در تمام بخشهای اصلی صنعتی غذایی را ترویج میدهد و بهعنوان یک کتاب مرجع استاندارد درزمینه فرآوری مواد غذایی پایدار شناخته خواهد شد و برای متخصصان دانشگاهی و صنعتی، بسیار جذاب خواهد بود. فصلهای آغازین، مفهوم و اصول فرآوری مواد غذایی پایدار را با رجوع به بخشهای مختلف فرآوری مواد غذایی (لبنی، گوشت، غذاهای دریایی، غلات، موه و سبزیجات)، پوشش میدهد… نویسنده: Brijesh K. Tiwari, Tomas Norton, Nicholas M. Holden انتشارات: Wiley-Blackwell ISBN 10: 0470672234 ISBN 13: 9780470672235 منبع : booktolearn پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده