رفتن به مطلب

Encyclopedia of Organic, Sustainable, and Local Food


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده


9780313359637.jpg

 

description.pngکتاب “دایره‌المعارف مواد غذایی آلی، پایدار و محلی” یک آرایه شگفت‌انگیز از موضوعات متفاوت و میان‌رشته‌ای برای ارائه یک بازبینی جامع از سیستم غذایی جایگزین رایج ما، کنار یکدیگر قرار می‌دهد.

با افزایش توجه متمرکز بر مواد غذایی آلی و محلی، بسیاری از مردم به این گزینه‌های غذایی پایدار، جذب شده‌اند. اما با وجود محبوبیت آن، تصورات غلط و عدم درک عمومی درباره غذاهای آلی و محلی وجود دارد.

این دایره‌المعارف، نگرانی‌های اجتماعی، گرایش‌های اقتصادی، تاثیرات سیاسی و شرایط زیست‌محیطی را برای ارائه یک دید جامع در این زمینه، روشن می‌سازد.

 

 

 

 

نویسنده: Leslie A. Duram

 

انتشارات: Greenwood

 

ISBN :100313359636

 

ISBN 13: 9780313359637

 

منبع : booktolearn

پسورد فایل:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

:ws56:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...