رفتن به مطلب

Encyclopedia of Organic, Sustainable, and Local Food


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده


9780313359637.jpg

 

description.pngکتاب “دایره‌المعارف مواد غذایی آلی، پایدار و محلی” یک آرایه شگفت‌انگیز از موضوعات متفاوت و میان‌رشته‌ای برای ارائه یک بازبینی جامع از سیستم غذایی جایگزین رایج ما، کنار یکدیگر قرار می‌دهد.

با افزایش توجه متمرکز بر مواد غذایی آلی و محلی، بسیاری از مردم به این گزینه‌های غذایی پایدار، جذب شده‌اند. اما با وجود محبوبیت آن، تصورات غلط و عدم درک عمومی درباره غذاهای آلی و محلی وجود دارد.

این دایره‌المعارف، نگرانی‌های اجتماعی، گرایش‌های اقتصادی، تاثیرات سیاسی و شرایط زیست‌محیطی را برای ارائه یک دید جامع در این زمینه، روشن می‌سازد.

 

 

 

 

نویسنده: Leslie A. Duram

 

انتشارات: Greenwood

 

ISBN :100313359636

 

ISBN 13: 9780313359637

 

منبع : booktolearn

پسورد فایل:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

:ws56:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...