Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ کتاب “دایرهالمعارف مواد غذایی آلی، پایدار و محلی” یک آرایه شگفتانگیز از موضوعات متفاوت و میانرشتهای برای ارائه یک بازبینی جامع از سیستم غذایی جایگزین رایج ما، کنار یکدیگر قرار میدهد. با افزایش توجه متمرکز بر مواد غذایی آلی و محلی، بسیاری از مردم به این گزینههای غذایی پایدار، جذب شدهاند. اما با وجود محبوبیت آن، تصورات غلط و عدم درک عمومی درباره غذاهای آلی و محلی وجود دارد. این دایرهالمعارف، نگرانیهای اجتماعی، گرایشهای اقتصادی، تاثیرات سیاسی و شرایط زیستمحیطی را برای ارائه یک دید جامع در این زمینه، روشن میسازد. نویسنده: Leslie A. Duram انتشارات: Greenwood ISBN :100313359636 ISBN 13: 9780313359637 منبع : booktolearn پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده