رفتن به مطلب

Edible Oil Processing


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده


9781444336849.jpg

 

 

 

description.pngویرایش دوم کتاب “پردازش روغن خوراکی” یک بازبینی ارزشمند از فناوری و کاربردهای این موضوع ارائه می‌دهد.

این کتاب، آخرین تکنولوژی‌ها را که نیازمندی‌های جدید زیست‌محیطی و تغذیه‌ای را بررسی می‌کند و وضعیت فعلی بازارهای روغن خوارکی را پوشش می‌دهد.

این کتاب برای دانشمندان و تکنولوژیست‌های غذایی که از روغن‌ها و چربی‌ها در فرمولاسیون مواد غذایی استفاده می‌کنند همچنین شیمی‌دان‌ها و تکنولوژیست‌هایی که در در زمینه پردازش روغن‌ها و چربی‌ها کار می‌کنند، مناسب می‌باشد.

 

نویسنده: Wolf Hamm,Richard J. Hamilton, Gijs Calliauw

 

 

انتشارات: Wiley-Blackwell

 

 

ISBN 10: 1444336843

 

 

ISBN 13: 9781444336849

 

 

منبع : booktolearn

 

 

پسورد فایل:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

:ws56:

 

 

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...