Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ ویرایش دوم کتاب “پردازش روغن خوراکی” یک بازبینی ارزشمند از فناوری و کاربردهای این موضوع ارائه میدهد. این کتاب، آخرین تکنولوژیها را که نیازمندیهای جدید زیستمحیطی و تغذیهای را بررسی میکند و وضعیت فعلی بازارهای روغن خوارکی را پوشش میدهد. این کتاب برای دانشمندان و تکنولوژیستهای غذایی که از روغنها و چربیها در فرمولاسیون مواد غذایی استفاده میکنند همچنین شیمیدانها و تکنولوژیستهایی که در در زمینه پردازش روغنها و چربیها کار میکنند، مناسب میباشد. نویسنده: Wolf Hamm,Richard J. Hamilton, Gijs Calliauw انتشارات: Wiley-Blackwell ISBN 10: 1444336843 ISBN 13: 9781444336849 منبع : booktolearn پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده