رفتن به مطلب

از چه رفتاری بیشتر از همه بدتون میاد؟

Mohammad Aref

از چه رفتاری بیشتر از همه بدتون میاد؟  

41 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. از چه رفتاری بیشتر از همه بدتون میاد؟

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان نواندیش

معمولاً تو زندگی با رفتارای خوب و بد زیادی مواجه میشیم. اما تو این تاپیک میخوایم رو اون بداش صحبت کنیم.

تو برخورد با بقیه از چه خصوصیت رفتاری بیشتر از همه بدتون میاد؟ چرا؟

در مقابل اون برخورد چیکار میکنی؟

من یه سری از اونایی که به نظرم مهمتر و بدتر بودن رو تو نظرسنجی گذاشتم. اما اگه غیر از اینا هم بود که جا انداخته باشم بگین.

• Like 28
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دروغ

وممد روانشناس می شود!

دورویی رو هم اصلاح کن

بعدا شاید نوشتم الان نوشته هام خوبیت ندارن

همه چی دروغه دروغ حتی تو حتی من...

• Like 14
لینک به دیدگاه

تمام این خصوصیت اخلاقی که گذاشتی به نوبه ی خودش زننده و منزجر کننده اس اما اگه قرار باشه بین بد و بدتر انتخاب بشه از نظر من دروغ ، شک و سوءظن ، خیانت و بد دهنی میتونه بدتر باشه :ws37:

• Like 18
لینک به دیدگاه

آدم حسود و فضول خارج از تحمل منه ..

ولی این قسمت کتاب بادبادک باز شاید بی ربط نباشه :

"بابا گفت:.... فقط یک گناه وجود دارد، فقط یکی. آن هم دزدی است. هر گناهِ دیگری صورتِ دیگرِ دزدی است. حرفم را می فهمی؟

وقتی مردی را بکشی، زندگی را از او دزدیده ای. حق زنش را برای داشتن شوهر دزدیده ای، همین طور حق بچه هایش را به داشتن پدر. وقتی دروغ بگویی، حق طرف را برای دانستنِ حقیقت دزدیده ای. وقتی کسی را فریب بدهی، حق انصاف و عدالت را دزدیده ای. می فهمی؟"

• Like 15
لینک به دیدگاه

وقتی میگی رفتار بد یعنی بده دیگه ... از همشون آدم متنفره

هر کدوم از این رفتار ها تو موقعیتشون بدیشون نشون میدن

فرقی نمیکنه کدوم یکی از این رفتارها باشه بد ..... بده

• Like 10
لینک به دیدگاه
دروغ

وممد روانشناس می شود!

دورویی رو هم اصلاح کن

بعدا شاید نوشتم الان نوشته هام خوبیت ندارن

همه چی دروغه دروغ حتی تو حتی من...

نه بابا فقط پرسیدم واسه روانشناسا :whistle:

مگه چی میخوای بنویسی که خوبیت نداره :ws3:

فضولی منشاء همه بدیهاست

هری پاتر (ره)

:banel_smiley_4:

تمام این خصوصیت اخلاقی که گذاشتی به نوبه ی خودش زننده و منزجر کننده اس اما اگه قرار باشه بین بد و بدتر انتخاب بشه از نظر من دروغ ، شک و سوءظن ، خیانت و بد دهنی میتونه بدتر باشه :ws37:

4 نفر که هرکدوم یکی از خصوصیتا رو دارن، از کدومشون بیشتر از همه دوری میکنی؟ :ws3:

دروغ نفرت انگیز ترین چیز در دنیاست

نظرت درباره دروغ مصلحتی چیه؟ یه توجیهه یا نه واقعاً یه چیز لازم و قابل قبوله؟ :ws38: تیریپ شعاری نباشه ها :ws3:

آدم حسود و فضول خارج از تحمل منه ..

ولی این قسمت کتاب بادبادک باز شاید بی ربط نباشه :

"بابا گفت:.... فقط یک گناه وجود دارد، فقط یکی. آن هم دزدی است. هر گناهِ دیگری صورتِ دیگرِ دزدی است. حرفم را می فهمی؟

وقتی مردی را بکشی، زندگی را از او دزدیده ای. حق زنش را برای داشتن شوهر دزدیده ای، همین طور حق بچه هایش را به داشتن پدر. وقتی دروغ بگویی، حق طرف را برای دانستنِ حقیقت دزدیده ای. وقتی کسی را فریب بدهی، حق انصاف و عدالت را دزدیده ای. می فهمی؟"

خب در مقابل اون آدم حسود یا فضول چه برخوردی میکنی؟

سایر موارد : قضاوت کردن !

/تهمت، خیانت، ریا، دورویی و دو بهم زنی همون دروغ نیستن ؟:ws38:

قضاوت کردن جدای از تهمته منظورت؟ :ws38: اگه همونه که هیچی، اگه نه منظورت چطوریشه :ws38:

دروغ

حسود = درغگو

غيبت = دروغگويي

تهمت = درغگويي

دو رويي = درغگويي

دو به هم زني = دروغگويي

منشا همه دروغگو

دروغگو = ترسو

درباره یه رابطش سوال دارم :ws38: حسود = دروغگو رو میتونی بگی چطوری میشه؟

وقتی مجبور شدم یه مدت بالاجبار یک آدم فضول رو تحمل کنم، احساس کردم فضولی از دروغ هم بدتره.:icon_razz:

چه واکنشی در مقابل اون آدم داشتی؟ خودتم شده بخوای فضولی کنی؟ حتی یه کوچولو :ws3:

وقتی میگی رفتار بد یعنی بده دیگه ... از همشون آدم متنفره

هر کدوم از این رفتار ها تو موقعیتشون بدیشون نشون میدن

فرقی نمیکنه کدوم یکی از این رفتارها باشه بد ..... بده

خب اون بدترینه به نظرت چیه؟ خودت تا حالا کدوم این رفتارا رو انجام دادی؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

البته بايد يك ضريب داشته باشه :ws28:

حسود = k دروغگو

يعني حسادت با درغگو تناسب داره

آدماي حسود براي اينكه اون حس حسادت ، كه از درون داره ميخورش ، رو سركوب كنه ... دروغ ميگه ... چطور دروغ ميگه ؟ با تهمت زدن و تخريب شخصيت مخاطب مورد نظر

• Like 9
لینک به دیدگاه

خب اون بدترینه به نظرت چیه؟ خودت تا حالا کدوم این رفتارا رو انجام دادی؟

بدترین: کسی که اخلاق نداره بدترینه

درمورد خودم نمیتونم بگم باید دیگران بگن

• Like 6
لینک به دیدگاه

نظرت درباره دروغ مصلحتی چیه؟ یه توجیهه یا نه واقعاً یه چیز لازم و قابل قبوله؟ :ws38: تیریپ شعاری نباشه ها :ws3:

نه اونم توجیهه بنظرم

دروغ منشا خیلی چیزای دیگه میشه، باعث سلب اعتماد، دو رویی و .... همه چی می شه

بنظر من بدترین چیزه

• Like 8
لینک به دیدگاه

واکنش: صبر و تحمل و سکوت (چون متاسفانه به طرز وحشتناکی رک هم تشریف داشت، از فضولیاش جواب نمی‌گرفت باید با جد و آبادمون برای عرض معذرت خدمتشون میرسیدیم)... من و بقیه دوستانش رو با این کار وادار کرده بود یا راحت بهش دروغ بگیم یا کلا بیخیالش شیم.... (دیوونه بود:ws3:)

آها کلاً الان از آدمای رک هم اصلا خوشم نمیاد(که نیست تو گزینه ها:ws3:)... بد نیست آدم به احترام بعضی حرمت‌ها و دوستی‌ها اون زبونش رو ساکت بذاره بعضی وقتا...:banel_smiley_4: ( دورو نباشه اما خیلی هم به نظر خودش رک نباشه)

در نهایت.... منم آدمم خب، مطمئنا پیش میاد یهو فضولی‌م گل کنه(اما مطمئنا در حد نرمال و طبیعی، شدیداً به داشتن حریم شخصی معتقدم )..... اما کلا کاری به کار کسی ندارم. یعنی اصلاً برام مهم نیست بقیه چکار می‌کنند.

• Like 6
لینک به دیدگاه
واکنش: صبر و تحمل و سکوت (چون متاسفانه به طرز وحشتناکی رک هم تشریف داشت، از فضولیاش جواب نمی‌گرفت باید با جد و آبادمون برای عرض معذرت خدمتشون میرسیدیم)... من و بقیه دوستانش رو با این کار وادار کرده بود یا راحت بهش دروغ بگیم یا کلا بیخیالش شیم.... (دیوونه بود:ws3:)

آها کلاً الان از آدمای رک هم اصلا خوشم نمیاد(که نیست تو گزینه ها:ws3:)... بد نیست آدم به احترام بعضی حرمت‌ها و دوستی‌ها اون زبونش رو ساکت بذاره بعضی وقتا...:banel_smiley_4: ( دورو نباشه اما خیلی هم به نظر خودش رک نباشه)

در نهایت.... منم آدمم خب، مطمئنا پیش میاد یهو فضولی‌م گل کنه(اما مطمئنا در حد نرمال و طبیعی، شدیداً به داشتن حریم شخصی معتقدم )..... اما کلا کاری به کار کسی ندارم. یعنی اصلاً برام مهم نیست بقیه چکار می‌کنند.

منظورت گستاخ بود از رک نه

درسته اما خوب روراست بودن خوبه کاریکه ما کمتر میکنیم ولی اونوری ها بیشتر متاسفانه:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...