Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان نواندیش معمولاً تو زندگی با رفتارای خوب و بد زیادی مواجه میشیم. اما تو این تاپیک میخوایم رو اون بداش صحبت کنیم. تو برخورد با بقیه از چه خصوصیت رفتاری بیشتر از همه بدتون میاد؟ چرا؟ در مقابل اون برخورد چیکار میکنی؟ من یه سری از اونایی که به نظرم مهمتر و بدتر بودن رو تو نظرسنجی گذاشتم. اما اگه غیر از اینا هم بود که جا انداخته باشم بگین. 28 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دروغ وممد روانشناس می شود! دورویی رو هم اصلاح کن بعدا شاید نوشتم الان نوشته هام خوبیت ندارن همه چی دروغه دروغ حتی تو حتی من... 14 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ فضولی منشاء همه بدیهاست هری پاتر (ره) 12 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ تمام این خصوصیت اخلاقی که گذاشتی به نوبه ی خودش زننده و منزجر کننده اس اما اگه قرار باشه بین بد و بدتر انتخاب بشه از نظر من دروغ ، شک و سوءظن ، خیانت و بد دهنی میتونه بدتر باشه 18 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دروغ نفرت انگیز ترین چیز در دنیاست 17 لینک به دیدگاه
ll3arg 643 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ آدم حسود و فضول خارج از تحمل منه .. ولی این قسمت کتاب بادبادک باز شاید بی ربط نباشه : "بابا گفت:.... فقط یک گناه وجود دارد، فقط یکی. آن هم دزدی است. هر گناهِ دیگری صورتِ دیگرِ دزدی است. حرفم را می فهمی؟ وقتی مردی را بکشی، زندگی را از او دزدیده ای. حق زنش را برای داشتن شوهر دزدیده ای، همین طور حق بچه هایش را به داشتن پدر. وقتی دروغ بگویی، حق طرف را برای دانستنِ حقیقت دزدیده ای. وقتی کسی را فریب بدهی، حق انصاف و عدالت را دزدیده ای. می فهمی؟" 15 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سایر موارد : قضاوت کردن ! /تهمت، خیانت، ریا، دورویی و دو بهم زنی همون دروغ نیستن ؟ 14 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دروغ حسود = درغگو غيبت = دروغگويي تهمت = درغگويي دو رويي = درغگويي دو به هم زني = دروغگويي منشا همه دروغگو دروغگو = ترسو 11 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی مجبور شدم یه مدت بالاجبار یک آدم فضول رو تحمل کنم، احساس کردم فضولی از دروغ هم بدتره.:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی میگی رفتار بد یعنی بده دیگه ... از همشون آدم متنفره هر کدوم از این رفتار ها تو موقعیتشون بدیشون نشون میدن فرقی نمیکنه کدوم یکی از این رفتارها باشه بد ..... بده 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دروغوممد روانشناس می شود! دورویی رو هم اصلاح کن بعدا شاید نوشتم الان نوشته هام خوبیت ندارن همه چی دروغه دروغ حتی تو حتی من... نه بابا فقط پرسیدم واسه روانشناسا مگه چی میخوای بنویسی که خوبیت نداره فضولی منشاء همه بدیهاستهری پاتر (ره) تمام این خصوصیت اخلاقی که گذاشتی به نوبه ی خودش زننده و منزجر کننده اس اما اگه قرار باشه بین بد و بدتر انتخاب بشه از نظر من دروغ ، شک و سوءظن ، خیانت و بد دهنی میتونه بدتر باشه 4 نفر که هرکدوم یکی از خصوصیتا رو دارن، از کدومشون بیشتر از همه دوری میکنی؟ دروغ نفرت انگیز ترین چیز در دنیاست نظرت درباره دروغ مصلحتی چیه؟ یه توجیهه یا نه واقعاً یه چیز لازم و قابل قبوله؟ تیریپ شعاری نباشه ها آدم حسود و فضول خارج از تحمل منه .. ولی این قسمت کتاب بادبادک باز شاید بی ربط نباشه : "بابا گفت:.... فقط یک گناه وجود دارد، فقط یکی. آن هم دزدی است. هر گناهِ دیگری صورتِ دیگرِ دزدی است. حرفم را می فهمی؟ وقتی مردی را بکشی، زندگی را از او دزدیده ای. حق زنش را برای داشتن شوهر دزدیده ای، همین طور حق بچه هایش را به داشتن پدر. وقتی دروغ بگویی، حق طرف را برای دانستنِ حقیقت دزدیده ای. وقتی کسی را فریب بدهی، حق انصاف و عدالت را دزدیده ای. می فهمی؟" خب در مقابل اون آدم حسود یا فضول چه برخوردی میکنی؟ سایر موارد : قضاوت کردن !/تهمت، خیانت، ریا، دورویی و دو بهم زنی همون دروغ نیستن ؟ قضاوت کردن جدای از تهمته منظورت؟ اگه همونه که هیچی، اگه نه منظورت چطوریشه دروغ حسود = درغگو غيبت = دروغگويي تهمت = درغگويي دو رويي = درغگويي دو به هم زني = دروغگويي منشا همه دروغگو دروغگو = ترسو درباره یه رابطش سوال دارم حسود = دروغگو رو میتونی بگی چطوری میشه؟ وقتی مجبور شدم یه مدت بالاجبار یک آدم فضول رو تحمل کنم، احساس کردم فضولی از دروغ هم بدتره.:icon_razz: چه واکنشی در مقابل اون آدم داشتی؟ خودتم شده بخوای فضولی کنی؟ حتی یه کوچولو وقتی میگی رفتار بد یعنی بده دیگه ... از همشون آدم متنفرههر کدوم از این رفتار ها تو موقعیتشون بدیشون نشون میدن فرقی نمیکنه کدوم یکی از این رفتارها باشه بد ..... بده خب اون بدترینه به نظرت چیه؟ خودت تا حالا کدوم این رفتارا رو انجام دادی؟ 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ البته بايد يك ضريب داشته باشه حسود = k دروغگو يعني حسادت با درغگو تناسب داره آدماي حسود براي اينكه اون حس حسادت ، كه از درون داره ميخورش ، رو سركوب كنه ... دروغ ميگه ... چطور دروغ ميگه ؟ با تهمت زدن و تخريب شخصيت مخاطب مورد نظر 9 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ خب اون بدترینه به نظرت چیه؟ خودت تا حالا کدوم این رفتارا رو انجام دادی؟ بدترین: کسی که اخلاق نداره بدترینه درمورد خودم نمیتونم بگم باید دیگران بگن 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ نظرت درباره دروغ مصلحتی چیه؟ یه توجیهه یا نه واقعاً یه چیز لازم و قابل قبوله؟ تیریپ شعاری نباشه ها نه اونم توجیهه بنظرم دروغ منشا خیلی چیزای دیگه میشه، باعث سلب اعتماد، دو رویی و .... همه چی می شه بنظر من بدترین چیزه 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ تهمت آخ که منشا الفساده این چی بود گفتم 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بدترین: کسی که اخلاق نداره بدترینه درمورد خودم نمیتونم بگم باید دیگران بگن نداری دیگه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ شاید همون که شک داری خودش خیلی بااخلاقی داداش 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ واکنش: صبر و تحمل و سکوت (چون متاسفانه به طرز وحشتناکی رک هم تشریف داشت، از فضولیاش جواب نمیگرفت باید با جد و آبادمون برای عرض معذرت خدمتشون میرسیدیم)... من و بقیه دوستانش رو با این کار وادار کرده بود یا راحت بهش دروغ بگیم یا کلا بیخیالش شیم.... (دیوونه بود) آها کلاً الان از آدمای رک هم اصلا خوشم نمیاد(که نیست تو گزینه ها)... بد نیست آدم به احترام بعضی حرمتها و دوستیها اون زبونش رو ساکت بذاره بعضی وقتا... ( دورو نباشه اما خیلی هم به نظر خودش رک نباشه) در نهایت.... منم آدمم خب، مطمئنا پیش میاد یهو فضولیم گل کنه(اما مطمئنا در حد نرمال و طبیعی، شدیداً به داشتن حریم شخصی معتقدم )..... اما کلا کاری به کار کسی ندارم. یعنی اصلاً برام مهم نیست بقیه چکار میکنند. 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ واکنش: صبر و تحمل و سکوت (چون متاسفانه به طرز وحشتناکی رک هم تشریف داشت، از فضولیاش جواب نمیگرفت باید با جد و آبادمون برای عرض معذرت خدمتشون میرسیدیم)... من و بقیه دوستانش رو با این کار وادار کرده بود یا راحت بهش دروغ بگیم یا کلا بیخیالش شیم.... (دیوونه بود) آها کلاً الان از آدمای رک هم اصلا خوشم نمیاد(که نیست تو گزینه ها)... بد نیست آدم به احترام بعضی حرمتها و دوستیها اون زبونش رو ساکت بذاره بعضی وقتا... ( دورو نباشه اما خیلی هم به نظر خودش رک نباشه) در نهایت.... منم آدمم خب، مطمئنا پیش میاد یهو فضولیم گل کنه(اما مطمئنا در حد نرمال و طبیعی، شدیداً به داشتن حریم شخصی معتقدم )..... اما کلا کاری به کار کسی ندارم. یعنی اصلاً برام مهم نیست بقیه چکار میکنند. منظورت گستاخ بود از رک نه درسته اما خوب روراست بودن خوبه کاریکه ما کمتر میکنیم ولی اونوری ها بیشتر متاسفانه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده