Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ وانیل رایجترین ماده در جهان طعم و عطر مورد استفاده در مواد غذایی، لوازم آرایشی، دارویی و سایر محصولات است و بنابراین از اهمیت اقتصادی قابل توجهی برخوردار میباشد. این کتاب مروری جامع بر علم و فنآوری مورد استفاده در تولید و عرضه زنجیرهای از محصولات وانیل را فراهم میکند. طیف گستردهای از نویسندگان بینالمللی در حوزههای متفاوتی ازجمله تولید محصولات کشاورزی، بازارهای جهانی، روشهای تحلیلی، تجزیهوتحلیل حسی، مواد غذایی، و برنامه کاربردی مرتبط با غذاها و ادویهها، وانیل و تجارت عادلانه، آفتهای کشاورزی در تولید وانیل، و غیره اطلاعات خود برای تالیف این کتاب ارائه دادهاند… نویسنده: Daphna Havkin-Frenkel, Faith Belanger انتشارات: Wiley-Blackwell ISBN 10: 1405193255 ISBN 13: 9781444329360 منبع : booktolearn پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده