رفتن به مطلب

Enzymes in Fruit and Vegetable Processing Chemistry and Engineering Application


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

9781420094343.jpg

 

 

 

description.pngبازار آنزیم‌ها برای صنعت میوه‌ها و سبزیجات به‌طور چشمگیری در سالهای اخیر گسترده شده و درحالی‌که کتاب‌های زیادی با پوشش آنزیم‌ها درحال‌حاضر در بازار موجود می‌باشند؛ به جز این کتاب هیچکدام تمرکز اختصاصی بر روی حوزه میوه‌ها و سبزیجات ندارند.

این کتاب با مشارکت بیش از ۲۵ کارشناس که در حوزه‌های مربوطه فعالیت دارند، تالیف شده است. کتاب “نقش آنزیمها در فرآیندهای میوه‌ها و سبزیجات” تمرکز ویژه‌ای روی نویدبخش‌ترین تحولات تحقیقاتی بین‌المللی، وضعیت فعلی و پتانسیل برنامه‌های کاربردی صنعتی در آنها، دارد.

این کتاب که به آنزیم‌ها در میوه‌ها و سبزیجات اختصاص یافته و به جنبه‌های متفاوت این حوزه می‌پردازد…

 

نویسنده: Alev Bayindirli

 

 

انتشارات: CRC Press

 

 

ISBN 10: 1420094335

 

 

ISBN 13: 9781420094343

 

منبع : booktolearn

 

 

پسورد فایل:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

:ws56:

 

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...