Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این جزوه که تازه به دستم رسیده یه جزوه با کیفیت خیلی خوب مدار مخابراتی دانشگاه منتظری مشهد هست که شامل فصل های زیر می باشد: 1- مقدمه ای بر سیستمهای مخابراتی 2- نویز الکتریکی 3-مدارهای تشدید و مبدل امپدانس 4-تقویت کننده های سیگنال کوچک فرکانس بالا 5-نوسان سازهای سینوسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک های ویرایش شد و فایل ها مجدداً آپلود شد 12 لینک به دیدگاه
salemimohammad 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام. لینک part4 خراب است. یعنی در لحظه آخر که در 4shared مدت زمان معطل شدن سپری می شود و باید کلیک کنیم تا محل Save را از ما سوال کند "سایت پیوندها" را می آورد. (درست در آخرین مرحله) 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ این به معنی خراب بودن لینک نیست متاسفانه سیستم نظارتی فبلتــرینگ از یک امارگیری رندوم استفاده میکنه وهرچی که از تست اونا موفق درنمیاد مشمول فیل تر شدن میشه میتونید دوربزنید یا به استارتر تاپیک پیغام بدید اگه جزوه رو دارن یه جای دیگه اپ کنن 2 لینک به دیدگاه
patmatpatmat 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ من اصلا نمیتونم جزوه رو دانلود کنم راهنمایی کنید. 2 لینک به دیدگاه
patmatpatmat 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ همش فی لتره.من خیلی این جزوه رو لازم دارم لطفا فایل درستشو بدبد.مرسی مرسی مرسی 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ دوست عزیز من همین الان چک کردم فایل ها درست هست و ***** نیستند 1 لینک به دیدگاه
hamedmm 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ salam part 5 ham kharabe jigarhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/icon_razz.gif 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ من الان دوباره دانلود کردم درست بود. :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
sina_6175 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من الان دوباره دانلود کردم درست بود.:JC_thinking: من همین الان نگاه کردم پارت 5و 6 دانلود نمیشه دوباره اپ کنید 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ فقط لینک آخر فیلی شده بود، بقیه مشکلی نداشت. همه لینکا واسه اطمینان بیشتر تو مدیافایر هم آپلود شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
zohreeh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ لینک part1 خرابه لطفا سریع بررسی کنید من خیلی نیاز دارم ممنون از این جزوه عالیییییییییییییییی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۹ در 56 دقیقه قبل، fatemeh313_m گفته است : پسورد فایل چیه؟ پسورد فایلها: www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۹ در در 17 دی 1399 در 20:18، 67Ali گفته است : از چه كتابي هست جزوه؟ از کتاب نیست جزوه مدار مخابراتی که تو دانشگاه منتظری مشهد تدریس میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده