Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 20 مرداد، 2010 این جزوه که تازه به دستم رسیده یه جزوه با کیفیت خیلی خوب مدار مخابراتی دانشگاه منتظری مشهد هست که شامل فصل های زیر می باشد: 1- مقدمه ای بر سیستمهای مخابراتی 2- نویز الکتریکی 3-مدارهای تشدید و مبدل امپدانس 4-تقویت کننده های سیگنال کوچک فرکانس بالا 5-نوسان سازهای سینوسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک های ویرایش شد و فایل ها مجدداً آپلود شد 12
salemimohammad 19 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 سلام. لینک part4 خراب است. یعنی در لحظه آخر که در 4shared مدت زمان معطل شدن سپری می شود و باید کلیک کنیم تا محل Save را از ما سوال کند "سایت پیوندها" را می آورد. (درست در آخرین مرحله) 3
spow 44198 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 این به معنی خراب بودن لینک نیست متاسفانه سیستم نظارتی فبلتــرینگ از یک امارگیری رندوم استفاده میکنه وهرچی که از تست اونا موفق درنمیاد مشمول فیل تر شدن میشه میتونید دوربزنید یا به استارتر تاپیک پیغام بدید اگه جزوه رو دارن یه جای دیگه اپ کنن 2
patmatpatmat 13 ارسال شده در 12 دی، 2011 همش فی لتره.من خیلی این جزوه رو لازم دارم لطفا فایل درستشو بدبد.مرسی مرسی مرسی 1
سمندون 19437 ارسال شده در 12 دی، 2011 دوست عزیز من همین الان چک کردم فایل ها درست هست و ***** نیستند 1
hamedmm 11 ارسال شده در 29 دی، 2011 salam part 5 ham kharabe jigarhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/icon_razz.gif 1
sina_6175 11 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 من الان دوباره دانلود کردم درست بود.:JC_thinking: من همین الان نگاه کردم پارت 5و 6 دانلود نمیشه دوباره اپ کنید 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 فقط لینک آخر فیلی شده بود، بقیه مشکلی نداشت. همه لینکا واسه اطمینان بیشتر تو مدیافایر هم آپلود شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
zohreeh 10 ارسال شده در 31 دی، 2016 لینک part1 خرابه لطفا سریع بررسی کنید من خیلی نیاز دارم ممنون از این جزوه عالیییییییییییییییی
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 شهریور، 2020 در 56 دقیقه قبل، fatemeh313_m گفته است : پسورد فایل چیه؟ پسورد فایلها: www.noandishaan.com
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2021 در در 17 دی 1399 در 20:18، 67Ali گفته است : از چه كتابي هست جزوه؟ از کتاب نیست جزوه مدار مخابراتی که تو دانشگاه منتظری مشهد تدریس میشه
ارسال های توصیه شده