m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کتاب الکترونیکی جواب میدهد آیا ؟ شما بیا تالار برق ما به شما مدال میدیم عاقا من که همش تو تالار برقم! کو بروبچ!! 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عاقا من که همش تو تالار برقم!کو بروبچ!! سلام مریم خانوم بچه محل... چطوری مهندس؟چه خبرا؟ 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام مریم خانوم بچه محل... چطوری مهندس؟چه خبرا؟ سلــــــــــــــــــــــــــــــــــام همشهــــــــــــــــــــــــــــــــــری. خوووب. میگذرونیم! سلامتی. شما خوبی مهندس؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من کرجی نیستم ولی در کرج زندگی میکنم.. و به زودی برمیگردیم به دیار خودمون تهران پردود و الودگیمگه زبان خاصی دارن کرجی ها؟ الان گویش مردمان خود شهر و شهرک های اطراف کرج پارسی هست که مثل گویش تهرانی ها گفتگو میکنند اما شهرستان های استان البرز(ساوجبلاغ-اشتهارد-طالقان-نظرآباد) هرکدوم گویش مختلفی دارند زبان کرجی ، بین تهرانی و قزوینی می باشد شرمنده زیادی شوخی کردم شب همگی خوش میخند گویش مردمان قدیم کرجی "تات" بوده گويش تات : تات ها و تالشي ها دو تيره ايراني هستند که در کناره هاي غربي درياي خزر و آذربايجان شرقي زندگي مي کردند. زبان تاتي در زمان هاي گذشته گسترش بسيار داشته و همه مردم آذربايجان و قزوين را در برمي گرفته که پس از اشاعه زبان ترکي به تدريج تاتي از ميان برداشته شد و تنها ساکنين چند آبادي، اين زبان را نگهداري کرده اند. مردم اشتهارد کرج از شاهي به نام تات که روي کلاهش دو شاخ بوده که احتمالا همان کوروش است، ياد کرده و مي گويند اهالي در روزگار باستان به پيشواز اين شاه رفته و آن پادشاه، بستگانش را در اين دهکده ساکن مي کند و با اين کار زبان شان تاتي مي شود. اکنون که پس از گذشت سال هاي زياد، کرج از باغ شهري ييلاقي به کلانشهري بزرگ تبديل شده و مفاخر و مشاهير بزرگي را در شجره نامه خود جاي داده، حال که ديگر کرج، ده و آبادي نيست و حتي نمي خواهد شهرستان هم باقي بماند، جاي ريشه هاي سنتي و آثار باستاني براي مردمان اين ديار کهن که استان البرز شدن را انتظار مي کشند 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلــــــــــــــــــــــــــــــــــام همشهــــــــــــــــــــــــــــــــــری. خوووب. میگذرونیم! سلامتی. شما خوبی مهندس؟ خداروشکر... ممنون... چه عجب دوستان و بشه محل ها رو پیدا کردیم بلاخره... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به دارند بچه های گل کرج کم کم خودشونو نشون میدن درود بر همه ی شما 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان گویش مردمان خود شهر و شهرک های اطراف کرج پارسی هست که مثل گویش تهرانی ها گفتگو میکنند اما شهرستان های استان البرز(ساوجبلاغ-اشتهارد-طالقان-نظرآباد) هرکدوم گویش مختلفی دارند میخند گویش مردمان قدیم کرجی "تات" بوده سلام عرض شد اقا مهدی ... چطوری با معرفت؟ خوبی ؟ خوشی؟ مرسی به خاطر اطلاعات... 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خداروشکر... ممنون... چه عجب دوستان و بشه محل ها رو پیدا کردیم بلاخره... الحمدالله. عجبا! 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به دارند بچه های گل کرج کم کم خودشونو نشون میدن درود بر همه ی شما درووووود بر شما اطلاعاتتونم عالی بود! سپاس 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام عرض شد اقا مهدی ...چطوری با معرفت؟ خوبی ؟ خوشی؟ مرسی به خاطر اطلاعات... سلام آتنا عزیز ... بشه محل مرسی با وفا ... خوب .. خوشیم خواهش .. این اطلاعات برای این دوستان بدونند کرج هم ریشه تاریخی داره درووووود بر شما اطلاعاتتونم عالی بود! سپاس اختیار دارید همشهری 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درختی به قدمت 2500 سال در کرج برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درختی تاریخی ، کهنسال ، قطور و قدیمی با قدمت ۲۵۰۰ سال ، ارتفاع ۱۷ متر و قطر ۱۳ متر و ۹۵ سانتی متر در شهرستانک آسارای کرج وجود دارد. این درخت پر ابهت اورس به نام محلی هورست در ضلع جنوب شرقی روستای شهرستانک قرار گرفته است. این درخت که همچنان سرسبز است می تواند به عنوان نماد گردشگری طبیعی و تاریخی شهرستانک کرج کطرح شود. اورس گونه ای سرو است که در مناطق کوهستانی می روید و بیشتر در رشته کوه های البرز یافت می شود ، این درخت از جمله درختان حفاظت شده به شمار می آید که قطع آن ممنوع است. گفت و گو های اولیه با دهداری شهرستانک کرج برای احداث راه دسترسی به این درخت قدیمی که بیشتر جنبه تاریخی دارد انجام گرفته است . پس از انجام مطالعات اولیه و تعیین و برآورد مسافت راه و هزینه های آن ، امید می رود اجرای ساخت این راه در سال ۸۹ عملیاتی شود. پیشنهاداتی نیز برای جذب هرچه بیشتر گردشگر از طریق راه اندازی کالسکه ای در مسیر دسترسی به این درخت نیز مطرح گردیده است. همجواری این درخت با روستای شهرستانک که با ۵۳۰ خانوار جمعیت یکی از پنج قطب گردشگری کرج به شمار می رود ، خود شرایطی را برای فراهم آوردن فضای گرشگری هر چه بیشتر در این منطقه فراهم می آورد. روستای شهرستانک کرج در کیلومتر ۴۵ محور گردشگری کرج ـ چالوس ، دو آب شهرستانک در بخش آسارا واقع شده است که کاخ ناصرالدین شاه و کاخ آناهیتا معروف به قلعه دختر از جمله آثار تاریخی آن به شمار می روند. گفته می شود درخت کهنسال ۲۵۰۰ ساله هورست در شهرستانک کرج با وجود قدمت و جاذبه طبیعی آن هنوز در فهرست آثار ملی به ثبت نرسیده است. این در حالی است که درختان تاریخی ، تنومند و زیبای متعددی در شهرستان کرج به ویژه محور کرج ـ چالوس وجود دارد که بیشتر درختان چنار قدیمی هستند و می توانند به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری کرج مطرح شوند. 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام آتنا عزیز ... بشه محل مرسی با وفا ... خوب .. خوشیم خواهش .. این اطلاعات برای این دوستان بدونند کرج هم ریشه تاریخی داره خداروشکر که خوبی... بشه محل امروز نرفتی دانشگاه ؟ بله...خوبه اون اطلاعاتی که واسه کرج پیدا کرده بودیم بذاریم اینجا بچه ها درموردش نظر بدن؟چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خداروشکر که خوبی... بشه محل امروز نرفتی دانشگاه ؟ بله...خوبه اون اطلاعاتی که واسه کرج پیدا کرده بودیم بذاریم اینجا بچه ها درموردش نظر بدن؟چطوره؟ مرسی .. خودت در در چه حالی؟؟ بعد از ظهر کلاس داریم بسیار عالی هست بشه در مورد هرکدوم گفتگو داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرسی .. خودت در در چه حالی؟؟ بعد از ظهر کلاس داریم بسیار عالی هست بشه در مورد هرکدوم گفتگو داشته باشیم خوبم به لطف شما...فقط یکاری ایشالله قراره بشه...دعا کن که درست شه وای کلاسای بعد از ظهر خیلی مسخره ست...بازم خوبه شما نزدیک هستین به دانشگاه ...من واسه یه کلاسم کل یه روزم میره باشه قبوله... 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوبم به لطف شما...فقط یکاری ایشالله قراره بشه...دعا کن که درست شه وای کلاسای بعد از ظهر خیلی مسخره ست...بازم خوبه شما نزدیک هستین به دانشگاه ...من واسه یه کلاسم کل یه روزم میره باشه قبوله... ایشالله درست میشه مخصوصا بعد ناهار ... فاصله زمانی خیلی بده بین کلاسا تشکر 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایشالله درست میشه مخصوصا بعد ناهار ... فاصله زمانی خیلی بده بین کلاسا تشکر اره ...حتما خوابت میگیره... موفق باشی.... 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان گویش مردمان خود شهر و شهرک های اطراف کرج پارسی هست که مثل گویش تهرانی ها گفتگو میکنند اما شهرستان های استان البرز(ساوجبلاغ-اشتهارد-طالقان-نظرآباد) هرکدوم گویش مختلفی دارند میخند گویش مردمان قدیم کرجی "تات" بوده سلام داداش گل بااخلاق چشم دیگه مزاح نمیکنیم . :icon_pf (34): ممنون از اطلاعاتت. واسم جالب بود. واقعا نمیدونستم. فکر میکردم یا مثل تهران بودن از اول یا ترک بودن یا مثل قزوین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مردم تاکستان قزوین هم به زبان تاتی حرف میزنن. از شهرستان های قزوینن . انگور و باغ های تاک و کشمش و شیره و نوشیدنی غیرمجاز .... هم معروف هست . یه شهرستان دیگه هم بنام سگزآباد داره که زبانشون تاتی هست . خواهش میشه. راحت باش...البته خیلی نه هااا شب شما هم خوش چشم خیالتون راحت من راحتم اگر پررو نبودم که نمیومدم تاپیک همسایه حرف بزنم امان از غریبی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چشم خیالتون راحت من راحتم اگر پررو نبودم که نمیومدم تاپیک همسایه حرف بزنم امان از غریبی اختیار دارید این چه حرفیه.... ولی واقعا من نمیدونستم. گویش محلی دارن. البته.. در یه جایی داشتیم برنامه اجرا میکردیم. توی یه ایتم. داشتن صحبت میکردن. نکنه گویش محلی کرج بوده چه جالب موندم به چه زبانی هستن... براووو 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام داداش گل بااخلاق چشم دیگه مزاح نمیکنیم . :icon_pf (34): ممنون از اطلاعاتت. واسم جالب بود. واقعا نمیدونستم. فکر میکردم یا مثل تهران بودن از اول یا ترک بودن یا مثل قزوین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مردم تاکستان قزوین هم به زبان تاتی حرف میزنن. از شهرستان های قزوینن . انگور و باغ های تاک و کشمش و شیره و نوشیدنی غیرمجاز .... هم معروف هست . یه شهرستان دیگه هم بنام سگزآباد داره که زبانشون تاتی هست . چشم خیالتون راحت من راحتم اگر پررو نبودم که نمیومدم تاپیک همسایه حرف بزنم امان از غریبی سلام از ماست داداش گل خیلی خوش اومدی به تاپیک خودت تاپیک کرج . استان البرز .. استان همه اقوام ایرانی هست .. هر کسی دوست داره میتونه بیاد اختیار داری ... اتفاقا مزاح خوبه تاتی که من شنیدم از تاکستان این زبان شروع شده و در بوئین زهرا و روستای که شما گفتید سگز آباد این زبان حفظ شده و همچنین از شهرستان های استان البرز تات زبان هستند شهرستان های ساوجبلاغ و طالقان و اشتهارد هست در اشتهارد من شنیدم این گویش به صورت خالص حفظ شده و علت دیگشم به خاطر اینکه نزدیک بوئین زهرا هست این گویش در بین مردم جا افتاده به تاکستان سفر داشتم .. واقعا خاک حاصل خیزی داره ..... واقعا انگور های بی نظیری داره .... الحق باغهای انگور فراوانی هم داره ..... آخرای شهریور یک بار رفتم .. دیدم کنار زمین های تاک .. انگور ها روی گونی پهن کرده بودند تا به صورت کشمش درست بشه ... نوشیدنی های مجازش استفاده میکنیم اگه بتونند منابع آب رو تو دشت بزرگ قزوین تامین کنند ...... حتما حتما یکی بزرگترین قطب کشاورزی ایران میتونه دستش بگیره استان قزوین 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلـــــــــــــــــــــــــام بر دوستان گل بامعرفت کرج:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده