Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ چه خوب .. اینکه خوبه چرا که نه حتما برو .. خودت خیلی دنبال کار بودی و به هر دری زدی بری سرکار .. موقعیت خوبی هست خودتو نشون بدی اگه قرارداد ساعتی بسته بودم جمعه هم میرفتم اما آزمایشی نه دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ اگه قرارداد ساعتی بسته بودم جمعه هم میرفتماما آزمایشی نه دیگه خب اگه میرفتی بهتر بود که !!! هنوزم دیر نشده اگر کاری هست بهت کمک میکنه برو شنبه هم به امید خدا قرار داد می بندن باهات 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ خب اگه میرفتی بهتر بود که !!! هنوزم دیر نشده اگر کاری هست بهت کمک میکنه برو شنبه هم به امید خدا قرار داد می بندن باهات نه بابا مفتی؟؟؟ این هفته که گذشت علاوه بر ساعات کاری، تا 8 و نه شب و شایدم بیشتر اضافه کاری کردم!!! 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ نه بابامفتی؟؟؟ این هفته که گذشت علاوه بر ساعات کاری، تا 8 و نه شب و شایدم بیشتر اضافه کاری کردم!!! خودت میگی آزمایشی ... آزمایشی که پول نمیدن تا وقتی قرارداد نبستن پس قرار دادت قطعی شد دیگه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ خودت میگی آزمایشی ... آزمایشی که پول نمیدن تا وقتی قرارداد نبستن پس قرار دادت قطعی شد دیگه شنبه برم ببینم چی میشه ساعتی 7000 تومن میخوام بگم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ شنبه برم ببینم چی میشهساعتی 7000 تومن میخوام بگم امیدت به خدا باشه خبر قراردادت منتظر از خودت بشنوم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ امیدت به خدا باشه خبر قراردادت منتظر از خودت بشنوم إن شاءالله هرچی خدا بخواد 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ هیچ کس نبود جواب مارو بده... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ سلام .. کرجیا پس کجا هستین 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ سلام .. کرجیا پس کجا هستین فکر کنم هستن ولی نیستن... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ بیایید بیایید کرجی گپ بزنیم 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همینجایم!! نیس ک تالار تو در توئه! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همینجایم!!نیس ک تالار تو در توئه! 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عصر جمعتون خوش پاتوق برق پرنده پر نمیزنه اومدیم پاتوق همسایه کیا میرن نمایشگاه ؟ دستها بالا 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عصر جمعتون خوش پاتوق برق پرنده پر نمیزنه اومدیم پاتوق همسایه کیا میرن نمایشگاه ؟ دستها بالا عصر شما هم بخیر. واقعا آره خیلییییی سوت وکور شده. خوش اومدید. به یه شرط میام! کادو تولدمو بگیرید اومدم! به کتاب کنکورم قانعم!! گرفتید گرفتید!! 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من کرجی نیستم ولی در کرج زندگی میکنم.. و به زودی برمیگردیم به دیار خودمون تهران پردود و الودگی مگه زبان خاصی دارن کرجی ها؟ 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عصر شما هم بخیر.واقعا آره خیلییییی سوت وکور شده. خوش اومدید. به یه شرط میام! کادو تولدمو بگیرید اومدم! به کتاب کنکورم قانعم!! گرفتید گرفتید!! کتاب الکترونیکی جواب میدهد آیا ؟ شما بیا تالار برق ما به شما مدال میدیم 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من کرجی نیستم ولی در کرج زندگی میکنم.. و به زودی برمیگردیم به دیار خودمون تهران پردود و الودگیمگه زبان خاصی دارن کرجی ها؟ زبان کرجی ، بین تهرانی و قزوینی می باشد شرمنده زیادی شوخی کردم شب همگی خوش 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زبان کرجی ، بین تهرانی و قزوینی می باشد شرمنده زیادی شوخی کردم شب همگی خوش خواهش میشه. راحت باش... البته خیلی نه هااا شب شما هم خوش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده