a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ اووووووووف چند سال پیش مینا جان همش 4 ساله تازه اون 4 سال پیش هم اسمش بود تازه تازه بعضی قسمتاش داره مستقل میشه... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بله بلاخره آقا محمد فکر منو خوندن و زودتر این تایک رو زدن... آره دیگه اووووووووف چند سال پیش چطوری مینا :wavesmile: باز اومدی تهران به رخ بکشی تمام ایران هواشو آلوده کردید بس نبود 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ داش کوروش اینجا هم دست بردار نیستی با قمه اومدی؟واقعا که 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ آره دیگه چطوری مینا :wavesmile: باز اومدی تهران به رخ بکشی تمام ایران هواشو آلوده کردید بس نبود درود آقا مهدی گل حالت احوالت؟خوبی؟خوشی؟ نه بابا به رخ کشیدن چی 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ درود آقا مهدی گل حالت احوالت؟خوبی؟خوشی؟ نه بابا به رخ کشیدن چی صد درود خوب .. خوش تو خوبی ؟؟؟ روبه راهی ؟؟؟رو به رشدی؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ داش کوروش اینجا هم دست بردار نیستی با قمه اومدی؟واقعا که حمل سلاح سرد در همه تاپیک ها الزامیست 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دوستان عزیز الان شما هم کرجی هستید؟ سلام ما همسایه ی کرجیم اجازه هست بیاییم داخل ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ما همسایه ی کرجیم اجازه هست بیاییم داخل ؟؟؟ اختیار دارید... خوش اومدید 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ صد درود خوب .. خوش تو خوبی ؟؟؟ روبه راهی ؟؟؟رو به رشدی؟؟؟ خوب ... روبراه... رو به رشد 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ پس استارت خورد درود به همه ی کرجی هایی که هستن و اونایی که نیستن این تاپیک دیدم یاد اسی افتادم امیدوارم هر جا که هست شاد و موفق باشه 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ من کرجی نیستم ولی کرجی ها را دوست دارم اصالتا اصفهانی زاده ی تهران و ساکن کرج 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ من کرجی نیستمولی کرجی ها را دوست دارم اصالتا اصفهانی زاده ی تهران و ساکن کرج 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ من کرجی نیستمولی کرجی ها را دوست دارم اصالتا اصفهانی زاده ی تهران و ساکن کرج ماشالله شما بین الایرانی هستی یاد کلاس آمارم با آقای ترابیان عزیز افتادم. از دست تغییر کلاس بچه ها ذله شده بود ... میگفت یه دانشجویی تایم 11 اومده بود، اسمش تو تایم 8 بود، میخواست تایم 3 بیاد طفلی آقای ترابیان از دیگر سخنان ایشان این بود: میگفت باقلوای قزوین مثل mp3 میمونه، یدونه بخوری تا چند ساعت میگیردت. مثل انرژی فشرده میمونه 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ من قزوینم. همسایه البرز. قزوین ، پایتخت خوشنویسی قزوین، شهر آب انبارها اولین خیابان ایران ، خیابان سپه ، در قزوین از نظر تعداد آثار باستانی، این شهر رتبه ی یک رو در ایران داره 4 تن از پیامبران الهی در این شهر هستند، چهار انبیا یا پیغمبریه و .................... تبلیغات ایرانگردی باقلوا و شیرینی سنتیش هم معروف میباشد 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ من قزوینم. همسایه البرز. قزوین ، پایتخت خوشنویسی قزوین، شهر آب انبارها اولین خیابان ایران ، خیابان سپه ، در قزوین از نظر تعداد آثار باستانی، این شهر رتبه ی یک رو در ایران داره 4 تن از پیامبران الهی در این شهر هستند، چهار انبیا یا پیغمبریه و .................... تبلیغات ایرانگردی باقلوا و شیرینی سنتیش هم معروف میباشد ممنون به خاطر معرفی شهرتون... 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ماشالله شما بین الایرانی هستی یاد کلاس آمارم با آقای ترابیان عزیز افتادم. از دست تغییر کلاس بچه ها ذله شده بود ... میگفت یه دانشجویی تایم 11 اومده بود، اسمش تو تایم 8 بود، میخواست تایم 3 بیاد طفلی آقای ترابیان از دیگر سخنان ایشان این بود: میگفت باقلوای قزوین مثل mp3 میمونه، یدونه بخوری تا چند ساعت میگیردت. مثل انرژی فشرده میمونه از دست این دانشجو ها.... این که چیزی نیست فقط تایم شو میخواسته عوض کنه... مورد داشتیم( ما نه هااااااااااااا) کلا استاد رو میخواستن عوض کنن... 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون به خاطر معرفی شهرتون... خواهش میکنم... اگر شما کرجین، نزدیکین به قزوین... حتما یه سر بزنین. حیفه ... سرای سعدالسلطنه بسیار زیبا و شگفت انگیزه . مسجد نبی یک مسجد باستانی و امامزاده حسین که فرزند امام رضا (ع) هست هم بسیار زیباست. چندین کلیسای زیبا هم وجود داره. جالبه به هیچ وجه ورودی گرفته نمیشه حمام قجر از حمام های تاریخی و حسینیه ی امینی ها که واقعا عجیبه و فیلم کفش های میرزا نوروز قسمت هاییش در اونجا فیلم بردازی شد. بنظرم خانه ی حاکم بود 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ از دست این دانشجو ها.... این که چیزی نیست فقط تایم شو میخواسته عوض کنه... مورد داشتیم( ما نه هااااااااااااا) کلا استاد رو میخواستن عوض کنن... خسته نباشن 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ خسته نباشن بعله واقعا ... البته کلاس ما نبود... ما فقط داشتیم نگا میکردیم و میخندیدیم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ بعله واقعا ... البته کلاس ما نبود... ما فقط داشتیم نگا میکردیم و میخندیدیم خسته نباشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده