Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همه همشهری های کرجی گفتم این تاپیک رو بزنم تا همه کرجیا جمع شن و هروقت خواستن با هم گپ و گفتگو کنن و مثل همیشه پرچم کرجو بالا نگه دارن 15 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون آقا محمد خیلی خوب بود... البته پرچم که همیشه بالا هست... ولی نمیدونم چرا هرچی که به ذهن من میرسه و میخوام انجام بدم ، شما زودتر اون کار رو انجام میدید.... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ خب چون کرجیا همه کارشون درسته، باعث میشه بعضی کاراشون مثل هم بشه کار غیر درست نمیتونن انجام بدن که 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دوستان عزیز الان شما هم کرجی هستید؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دوستان عزیز الان شما هم کرجی هستید؟ نه 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ نه اشکالی نداره و به هر حال خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ هرکی میخواد پرچم خودشو ببره بالا بابا ایران یه پرچم داره اونم همیشه بالاست تو همه جا 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ هرکی میخواد پرچم خودشو ببره بالا بابا ایران یه پرچم داره اونم همیشه بالاست تو همه جا بله آقا کوروش... پرچم ایران که همیشه همیشه همیشه بالاست... اینم دیگه اصطلاحه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بله آقا کوروش... پرچم ایران که همیشه همیشه همیشه بالاست... اینم دیگه اصطلاحه اصطلاح مصطلاح نداریما من قاطیم میام کرج همه تونو فیتیله پیچ میکنما :w000: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ اصطلاح مصطلاح نداریما من قاطیم میام کرج همه تونو فیتیله پیچ میکنما :w000: اگه میتونی بیا قلعه 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ من هم کرجی نیستم حالا تهران و کرج خیلی هم فرق نمیکنه... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ اگه میتونی بیا قلعه تورو نمیزنم میام اونجا بوست میکنم عید دیدنی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ تورو نمیزنم میام اونجا بوست میکنم عید دیدنی شما خانومِ؟؟؟ ولی من بوست نمیکنم،بوست کنم ضربه مغزی میشی 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ شما خانومِ؟؟؟ ولی من بوست نمیکنم،بوست کنم ضربه مغزی میشی یادت رفته؟ تو خانوم بودی برو کشل برو تا تو افق محوت نکردم 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ اصطلاح مصطلاح نداریما من قاطیم میام کرج همه تونو فیتیله پیچ میکنما :w000: یه سوال : احیانا شما خسته نمیشه همیشه دعوا داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ یه سوال : احیانا شما خسته نمیشه همیشه دعوا داری؟ نه من خستگی ناپذیرم همه رو میزنم 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ نه من خستگی ناپذیرم همه رو میزنم دیگه فکر کنم بعضی وقتا از خستگی ناپذیر بودن نیست، از .... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده