رفتن به مطلب

موافق یا مخالف آدولف هیتلر؟

ارسال های توصیه شده

آدولف هيتلر رهبر آلمان ها و آغازگر جنگ جهاني دوم رو که میشناسید، كسي كه باعث شد كشورهاي دنيا در حدود چهار سال با هم به جنگ بپردازند و خسارات جاني و مالي بي شماري برجاي گذارند. برخي اعتقاد دارند اين كار هيتلر باعث شد كه آلمان اكنون يكي از بزرگترين قدرت هاي نظامي و اقتصادي دنيا گردد و به يكي از كشورهاي پيشرفته دنيا تبديل گردد.

شما با آدولف هيتلر موافق هستيد يا مخالف وي مي باشيد؟

• Like 16
لینک به دیدگاه

سپاس مهدي جون !

عايا جنگ كار صحيحي است ؟؟

عايا هيتلر جنگ را آغاز كرد ؟؟

درسته بعد هيتلر آلمان وضع درست و حسابي نداشت / يك كشور جنگ زده و داغون ...

ولي به نظرم تلنگر هاي هيتلر مردمش رو هوشيار كرد ... همين هوشياري باعث شد اينچنين پيشرفت كنند !

من كشور المان رو دوست دارم

آلمان به قدري پيشرفت كرد كه با اينكه بازنده جنگ بود ... و اصطلاحا جايگاهي در سازمان ملل نداشت ، حق وتو نداشت كلا هيچي بود

اما انچنان پيشرفت كرد كه گروه 5 مجبور شد كه آلمان رو اضافه كنه

و بازنده جنگ در كنار فاتحان اومد

شد

5 + 1

اين يعني ترقي ، يعني المان يك بازنده پيروز شد ! ( از لحاظ قدرت جهاني )

نميدونم هيتلر شايد دستي نداشت ، اما خب كشورش رو از رخوت نجات داد ...

• Like 10
لینک به دیدگاه

مرسی مهدی جان از تاپیکت:icon_gol:

یادش بخیر یه استاد انقلاب اسلامی داشتیم همیشه میگفت اگه هیتلر برنده جنگ جهانی می شد و شکست نمیخورد هیچ وقت بعضی ها با بدی ازش یاد نمیکردن....:banel_smiley_4:

اگه کشتارش رو کنار بذاریم ،با توجه به اینکه تو جنگ، کشت و کشتار میشه و حلوا پخش نمیکنن،من یکی از طرفداران تفکرات هیتلر هستم و معتقدم به اینکه الان فقط تفکرات هیتلری که باعث آرامش و ثبات جهان میشه...:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

در واقع فشارهای جامعه جهانی و جلوگیری از ایجاد ارتش آلمان پس از شکست هیتلر باعث شد که آلمانی ها برای اعاده حیثیت ملیشون رو به صنعت بیارن.

خیلی بحث داره این مسئله که بنده به خاطر اینکه حالشو ندارم تایپ کنم به همین اندازه اکتفا میکنم :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سپاس مهدي جون !

عايا جنگ كار صحيحي است ؟؟

عايا هيتلر جنگ را آغاز كرد ؟؟

درسته بعد هيتلر آلمان وضع درست و حسابي نداشت / يك كشور جنگ زده و داغون ...

ولي به نظرم تلنگر هاي هيتلر مردمش رو هوشيار كرد ... همين هوشياري باعث شد اينچنين پيشرفت كنند !

من كشور المان رو دوست دارم

آلمان به قدري پيشرفت كرد كه با اينكه بازنده جنگ بود ... و اصطلاحا جايگاهي در سازمان ملل نداشت ، حق وتو نداشت كلا هيچي بود

اما انچنان پيشرفت كرد كه گروه 5 مجبور شد كه آلمان رو اضافه كنه

و بازنده جنگ در كنار فاتحان اومد

شد

5 + 1

اين يعني ترقي ، يعني المان يك بازنده پيروز شد ! ( از لحاظ قدرت جهاني )

نميدونم هيتلر شايد دستي نداشت ، اما خب كشورش رو از رخوت نجات داد ...

من خودم به شخصه آدم جنگ طلبیم....یعنی در بعضی موارد اگه لازم باشه ترجیح میدم جنگ شه...با بعضی ها نمیشه تعامل داشت با بعضیا موقع شطرنج بازی کردن باید برره ای وار شطرنج بازی کرد...(این نظر شخصی من در مورد جنگ و ممکن در آینده نظرم عوض شه)

عایا جنگ بد؟؟

.................................

آلمان در ۱ سپتامبر، ۱۹۳۹ به لهستان حمله کرد، این تاریخ متداول آغاز جنگ جهانی دوم در غرب. منابع دیگر حمله ژاپن به چین را در ۷ ژوئیه، ۱۹۳۷، آغاز جنگ می‌دونن، و همچنین حمله ژاپن به منچوری را در ۱۹۳۱ را نیز در این میان ذکر کرده‌اند.

وضع‌ ن چندان مناسب زندگی‌ مردم‌ آلمان‌ به‌ دنبال‌ شکست‌ در جنگ‌ جهانی‌ اول‌ و الزام‌ دولت‌ آلمان‌ به‌ پرداخت‌ غرامت‌ جنگی‌ سنگین‌، ظهور آدولف‌ هیتلر را که‌ عامل‌ اصلی‌ شروع‌ جنگ‌ جهانی‌ دوم‌ بود، تسهیل‌ کرد.

اونکه‌ شکست‌ آلمان‌ را نتیجه‌ توطئه‌ یهودیان‌ و کمونیست‌ها می‌دانست‌، نه‌ تنها خواستار تجدیدنظر در عهدنامه‌ ورسای‌ شد، بلکه‌ با طرح‌ شعار پان ‌ژرمنیسم‌ و با اعلام‌ برتری‌ کامل‌ نژاد ژرمن‌، حق‌ گسترش‌ قلمرو آلمان‌ تا سرزمین‌ ملت‌های‌ اسلاو در اروپای‌ مرکزی‌ و شرقی‌ را مسلّم‌ انگاشت‌ و تبعیض‌ نژادی‌ را اساس‌ جهان‌بینی‌ خودش قرار داد

.............................

پس موافقی باهاش؟؟؟

بعد چند سال تونست به این پیشرفت برسه؟؟ینی جزو قدرتای دنیا محسوب بشه؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
مرسی مهدی جان از تاپیکت:icon_gol:

یادش بخیر یه استاد انقلاب اسلامی داشتیم همیشه میگفت اگه هیتلر برنده جنگ جهانی می شد و شکست نمیخورد هیچ وقت بعضی ها با بدی ازش یاد نمیکردن....:banel_smiley_4:

اگه کشتارش رو کنار بذاریم ،با توجه به اینکه تو جنگ، کشت و کشتار میشه و حلوا پخش نمیکنن،من یکی از طرفداران تفکرات هیتلر هستم و معتقدم به اینکه الان فقط تفکرات هیتلری که باعث آرامش و ثبات جهان میشه...:w16:

استادتون حرف قشنگی زده تا حالا بهش فک نکرده بودم:ws38:

نظرت درمورد نزاد پرستیش چیه؟؟همون کشتار یهودیان؟؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
در واقع فشارهای جامعه جهانی و جلوگیری از ایجاد ارتش آلمان پس از شکست هیتلر باعث شد که آلمانی ها برای اعاده حیثیت ملیشون رو به صنعت بیارن.

خیلی بحث داره این مسئله که بنده به خاطر اینکه حالشو ندارم تایپ کنم به همین اندازه اکتفا میکنم :w02:

حالا نمیشه خواهش کنم حالشو داشته باشی:ws3:

خوشحال میشم صحبتاتو ببینم و استفاده کنم:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
استادتون حرف قشنگی زده تا حالا بهش فک نکرده بودم:ws38:

نظرت درمورد نزاد پرستیش چیه؟؟همون کشتار یهودیان؟؟

نژاد پرستی رو که بصور یقین رد میکنم ولی خب تو برهه ای از زمان که خودتم اشاره کردی یهودی ها به هیتلر ضربه زده بودن و هیتلر به تلافی کارهاشون اون تراژدی ضد یهود رو راه انداخت........:w16:

من با طرز مدیریت بحران هیتلر موافقم

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوست عزیز ممنون بابت حضورتون...

اگه ممکن طبق قوانین انجمن فارسی تایپ کنید...:a030:

متوجه منظورت نشدم؟؟:ws38:

استاد از تبلت تایپ کردم جملات فارسینگلیش شد ببخشید اصلاح شد بالا:w73:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من خودم به شخصه آدم جنگ طلبیم....یعنی در بعضی موارد اگه لازم باشه ترجیح میدم جنگ شه...با بعضی ها نمیشه تعامل داشت با بعضیا موقع شطرنج بازی کردن باید برره ای وار شطرنج بازی کرد...(این نظر شخصی من در مورد جنگ و ممکن در آینده نظرم عوض شه)

عایا جنگ بد؟؟

.................................

آلمان در ۱ سپتامبر، ۱۹۳۹ به لهستان حمله کرد، این تاریخ متداول آغاز جنگ جهانی دوم در غرب. منابع دیگر حمله ژاپن به چین را در ۷ ژوئیه، ۱۹۳۷، آغاز جنگ می‌دونن، و همچنین حمله ژاپن به منچوری را در ۱۹۳۱ را نیز در این میان ذکر کرده‌اند.

وضع‌ ن چندان مناسب زندگی‌ مردم‌ آلمان‌ به‌ دنبال‌ شکست‌ در جنگ‌ جهانی‌ اول‌ و الزام‌ دولت‌ آلمان‌ به‌ پرداخت‌ غرامت‌ جنگی‌ سنگین‌، ظهور آدولف‌ هیتلر را که‌ عامل‌ اصلی‌ شروع‌ جنگ‌ جهانی‌ دوم‌ بود، تسهیل‌ کرد.

اونکه‌ شکست‌ آلمان‌ را نتیجه‌ توطئه‌ یهودیان‌ و کمونیست‌ها می‌دانست‌، نه‌ تنها خواستار تجدیدنظر در عهدنامه‌ ورسای‌ شد، بلکه‌ با طرح‌ شعار پان ‌ژرمنیسم‌ و با اعلام‌ برتری‌ کامل‌ نژاد ژرمن‌، حق‌ گسترش‌ قلمرو آلمان‌ تا سرزمین‌ ملت‌های‌ اسلاو در اروپای‌ مرکزی‌ و شرقی‌ را مسلّم‌ انگاشت‌ و تبعیض‌ نژادی‌ را اساس‌ جهان‌بینی‌ خودش قرار داد

.............................

پس موافقی باهاش؟؟؟

بعد چند سال تونست به این پیشرفت برسه؟؟ینی جزو قدرتای دنیا محسوب بشه؟؟

من تا آخر جايي كه امكان داره ، با تمام تلاش سعي بر تعامل دارم ئ از جنگ متنفرم

در روابط اجتماعي هم همين ايده رو دارم براي خودم !

جنگ ، نه هرگز ... تا جايي كه ميشه ... مگر اينكه تيغ بزارند زير گلوت 1 اون موقع بدون تامل و مهلت دشمنت رو از صحنه روزگار مهو كن !

من زياد مطالعه نكردم راجع به جنگ جهاني دوم 1

فقط سر هم شايد 40 دقيقه اي ازش مستند ديدم

و دست و پا شكسته اين طرف و اون طرف خوندم / خيلي راهبردي مطالعه نداشتم

با نژاد پرستي هيتلر مخالفم !

تا جايي كه من ميدونم چند سال اول آلمان ها فقر شديدي داشتند !

همه چيز با خاك يكسان شده بود ... گرسنه و آوره ! ولي الان ؟؟ در اوج ميدرخشه ....

ولي مثل افعان ها آوره نشدن ، آويزون كشورهاي ديگه نشدند !

مثل خيلي هاي ديگه پراكنده نشدن !

از گرسنگي توي كشور خودشون رنج بردن ! اما كشورشون رو فراموش نكردن ! فرار نكردن ، به ديگري پناه نبردن ! محكم ايستادن

• Like 5
لینک به دیدگاه

من خودم به شخصه آدم جنگ طلبیم....یعنی در بعضی موارد اگه لازم باشه ترجیح میدم جنگ شه...با بعضی ها نمیشه تعامل داشت با بعضیا موقع شطرنج بازی کردن باید برره ای وار شطرنج بازی کرد...(این نظر شخصی من در مورد جنگ و ممکن در آینده نظرم عوض شه):w58: سید؟:w58:

جنگ؟ کشتار ؟ بیخانمانی بدهکاری؟ فشار برمردم درقبال؟

راستی؟

اکنون که دیگر جنگی در میان نیست که سربازی و جان‌بازی، معیار دین‌داری باشد، چگونه می‌توان دین‌داران را از غیر آن‌ها تشخیص داد

• Like 3
لینک به دیدگاه

قبلا هیتلر رو دوست داشتم وقتی که نژاد پرست بودم!

جنگ خوبه؟ فرض کن بری بیرون برگزدی ببینی نه خونه داری نه خانواده ای!

پیشرفت تکنولوژی ربطی به جنگ نداره جنگ موجب عقب افتادگی میشه همونطور که انقلاب موجب عقب ماندگی میشه این جو حاکم بعد از جنگه که یشرفت رو مشخص میکنه

پیشرفت به نحوه ی زندگی و فرهنگ برمی گرده از سال 57 به بعد پیشرفت تبریز و اصفهان در مقایسه با شیراز بسیار زیاده بوده که دلیل اون هم پر تلاشی مردم این دو شهره اگر این دو شهر تقریبا هم نابود بشند باز بعد از مدتی از شیراز جلو می زنن چون شیوه ی زندگیشون به این شکله

کلا با دیدن این شعار که جنگ موجب پیشرفت میشه یاد اون جمله ی معروف می افتم که تحر یم ها موجب پیشرفت می شوند!

• Like 6
لینک به دیدگاه

یه مثال دیگه کسی که موافق جنگه شبیه اون آدمیه که میاد دست خودش رو قطع می کنه تا از سربازی معاف شه (معافی پیشرفته دو سال می افتی جلو)

یا اون کسی که برادرش رو می کشه که ارث بیشتری بهش برسه

و ...

پس هدف وسیله رو توجیه نمی کنه

• Like 6
لینک به دیدگاه
حالا نمیشه خواهش کنم حالشو داشته باشی:ws3:

خوشحال میشم صحبتاتو ببینم و استفاده کنم:icon_redface:

جون تو حال ندارم ولی در مورد ژاپن هم بعد از حمله خوفشون توی جنگ جهانی دوم به آمریکا که آمریکا به خاطر تلافی اون حمله حاضر شد بمب اتم بندازه روشون و نذاشت که ژاپن دیگه ارتش نداشته باشه هم همین اتفاق افتاد!

• Like 4
لینک به دیدگاه
من تا آخر جايي كه امكان داره ، با تمام تلاش سعي بر تعامل دارم ئ از جنگ متنفرم

در روابط اجتماعي هم همين ايده رو دارم براي خودم !

جنگ ، نه هرگز ... تا جايي كه ميشه ... مگر اينكه تيغ بزارند زير گلوت 1 اون موقع بدون تامل و مهلت دشمنت رو از صحنه روزگار مهو كن !

من زياد مطالعه نكردم راجع به جنگ جهاني دوم 1

فقط سر هم شايد 40 دقيقه اي ازش مستند ديدم

و دست و پا شكسته اين طرف و اون طرف خوندم / خيلي راهبردي مطالعه نداشتم

با نژاد پرستي هيتلر مخالفم !

تا جايي كه من ميدونم چند سال اول آلمان ها فقر شديدي داشتند !

همه چيز با خاك يكسان شده بود ... گرسنه و آوره ! ولي الان ؟؟ در اوج ميدرخشه ....

ولي مثل افعان ها آوره نشدن ، آويزون كشورهاي ديگه نشدند !

مثل خيلي هاي ديگه پراكنده نشدن !

از گرسنگي توي كشور خودشون رنج بردن ! اما كشورشون رو فراموش نكردن ! فرار نكردن ، به ديگري پناه نبردن ! محكم ايستادن

یادم یه جا میخوندم که یه حقوقدان موفق در مورد خودش گفته بود: فهمیده بودم که نباید به دیگران کوچکترین فرصتی برای عرض اندام و موفقیت داد و هرگز هم ندادم

پس میتونیم بگیم مردمش با عرضه بودن؟؟

به نظرت فرق آلمان با ایران چیه؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...