afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ طالبی یکی از میوه های تابستانی می باشد ، آیا میدانید با اضافه کردن شکر به طالبی ارزش آن بیشتر می شود یا بدون شکر؟ طالبی و هندوانه از میوههای تابستانی هستند كه به دلیل آب فراوانی كه در خود ذخیره دارند، كمبود آب بدن در فصل گرم سال را جبران میكنند. تفاوت میوههای تابستانی، مانند هندوانه و طالبی با دیگر میوهها در حجم بالای آب ذخیره شده در این میوهها است كه مصرف آنها از خشكی و كاهش آب بدن در تابستان پیشگیری میكند. مصرف 300 گرم طالبی و یا 400 گرم هندوانه معادل مصرف 3 عدد خرما است و ارزش غذایی معادل 60 كالری دارد. خصوصیت ویژه هندوانه و طالبی این است كه علاوه بر كالری، آب بدن را نیز تامین میكنند. قند موجود در هندوانه و طالبی نیز قند فروكتوز است و مصرف منطقی این میوههای تابستانی برای بیماران دیابتی مشكلی ایجاد نمیكند. هندوانه و طالبی باید به صورت طبیعی مصرف شوند و افزودن شكر به این میوهها بههیچ وجه توصیه نمیشود. وی در پایان گفت: قند موجود در هندوانه و طالبی مشكلی ایجاد نمیكند و مضر نیست، ولی اگر قرار باشد این میوهها در هر وعده به همراه مقدار زیادی شكر مصرف شوند، مضر بوده و قند خون را افزایش میدهد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده