رفتن به مطلب

اسپم برای مدیران آری برای کاربران نه :| :| :|

Eng.KouRosH

ارسال های توصیه شده

کوروش عزیز درسته من باید تو سر تیتر متن پیامم میزدم تذکر نه اخطار ،ولی همینطور که ممد گفت اگه اخطاری داده بشه توی پروفایلت ثبت میشه ..........بعدش اینکه شما به کلیت موضوع توجه نمیکنی بعد میای به کلمه اخطار گیر میدی؟؟!!:vahidrk::w02::icon_gol:

خب تذکر با اخطار فرق داره مثلا تو کشتی شما تذکر بهت بدن مشکل نداره اما اخطار یه امتیاز واسه حریف داره:ws3: جالبه بعد این قضیه بهم مدال هم میدین:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب تذکر با اخطار فرق داره مثلا تو کشتی شما تذکر بهت بدن مشکل نداره اما اخطار یه امتیاز واسه حریف داره:ws3: جالبه بعد این قضیه بهم مدال هم میدین:ws28:

:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود

جاوید جان من استارتر بودم ولی شروع کننده اسپم دوستان بودند شما که داشتی حذف میکردی خب میدیدی کی شروع کرده الان که پاک شده من بگمم قبول نمیکنی اومدن گفتن تاپیکت تکراریه گفتن به درد اسپم دادن میخوره شب عید هم بود 7صفحه اسپم زدن:hanghead:

حیف که پاک شده به کل وگرنه بهت نشون میدادم کی شروع کننده بوده...آهان حالا چون عیده باید تو تاپیک های که خودت زدی تکراریم هست اسپم کنی؟؟بهت پیشنهاد میکنم حتماً سربازیت رو برو:banel_smiley_4:

من مغلته نمیکنم واقعیته داداش شما اگه به منم ابزار مدیریتی بدی اسپم میزنم بعدش میام پاک میکنم زیر سوال هم نمیرم مثل بعضی از مدیرا که این حرکتو میزنن:banel_smiley_4:

مدیریت کل سایت خوبه بهت بدم؟؟:banel_smiley_4:

مدال رو بدلیل اسپم هات ندادیم عنوان مدال رو بخونی متوجه میشی:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حیف که پاک شده به کل وگرنه بهت نشون میدادم کی شروع کننده بوده...آهان حالا چون عیده باید تو تاپیک های که خودت زدی تکراریم هست اسپم کنی؟؟بهت پیشنهاد میکنم حتماً سربازیت رو برو:banel_smiley_4:

مدیریت کل سایت خوبه بهت بدم؟؟:banel_smiley_4:

مدال رو بدلیل اسپم هات ندادیم عنوان مدال رو بخونی متوجه میشی:ws3:

من کی گفتم که چون عیده باید اسپم کنم؟؟؟؟؟؟؟:w58: میگم بچه هایی که اومدن بهشون گفتم اسپم نزنید گفتن شب عیدی بیخیال شو تاپیکتم تکراریه بدرد اسپم خوردن میخوره من دیگه بهشون چی بگم؟:banel_smiley_4: از پیشنهادت سپاس گزارم خودت برو اگرم رفتی جای منم برو:ws3:

نه داداش من مدیریت سایت و انجمن رو تجربه کردم به دردم نمیخوره:ws3:

میدونم میگم جالبه چند روز بعد اخطار ازم تجلیل هم میشه:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من کی گفتم که چون عیده باید اسپم کنم؟؟؟؟؟؟؟:w58: میگم بچه هایی که اومدن بهشون گفتم اسپم نزنید گفتن شب عیدی بیخیال شو تاپیکتم تکراریه بدرد اسپم خوردن میخوره من دیگه بهشون چی بگم؟:banel_smiley_4: از پیشنهادت سپاس گزارم خودت برو اگرم رفتی جای منم برو:ws3:

خودمونیم مشخصه حوصلت سر رفته ها که از هرجا یه چیز میگیو همه رو بهم وصل میکنی :ws3:

در مورد سوالت درباره اسپم و همینطور فرق بین اخطار و تذکر توضیحات کامل داده شد. حالا خوبه میگی آشنایی داری با پنل مدیریت و اینکارای مدیریتی و بازم فرقشونو متوجه نشدی :banel_smiley_4:

و همینطور اینم توجه نکردی که هرکس می تونه پست خودش رو پاک کنه. مدیر و غیر مدیر نداره که میگی مدیر اسپم میکنه و بعدش پستشو پاک میکنه. نیاز به ابزار مدیریت نیست که میگی اگه منم ابزارشو داشتم اینکارو میکردم :ws52:

معمولاً استارتر تاپیک به خاطر اهمیت و ارزشی که واسه تاپیکش قائله، پستای اسپم بقیه رو گزارش میزنه و درخواست حذفشونو میده تا تاپیکش منحرف نشه (اینم اگه اون تجربه مدیریت و پنلش رو درست تجربه کردی بودی باید میدونستی دیگه :ws3: )

مدال هم عنوانش کاملاً مشخصه. دوتا موضوع کاملاً جداس. مثل اینه که یکی تو مدرسه تنبیه میشه به خاطر بی انضباطی، بعد نمره امتحان ریاضیش میشه 20 :w58: پیدا کن ربط این دوتا رو با هم دیگه :w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه شش سالی هست خدمتم تموم شده

بقول محمد معلوم که حوصلت سر رفته...:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
داداش حالا چرا گیر دادی به مدیرا :ws3:80درصد این فروم اسپم و کپی پیست بقیه سایتها است .حالا 10تا اسپم کمتر یا بیشتر مدیرا هم فرقی نداره .:banel_smiley_4:

مثال گل ریخته همه جای دنیا گل فروش چرا جمعشون می کنه میاره گلفروشی تازه تو چرا بامنت میخری:icon_gol: خوب برو بچین بیارش از سایتها:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خودمونیم مشخصه حوصلت سر رفته ها که از هرجا یه چیز میگیو همه رو بهم وصل میکنی :ws3:

در مورد سوالت درباره اسپم و همینطور فرق بین اخطار و تذکر توضیحات کامل داده شد. حالا خوبه میگی آشنایی داری با پنل مدیریت و اینکارای مدیریتی و بازم فرقشونو متوجه نشدی :banel_smiley_4:

و همینطور اینم توجه نکردی که هرکس می تونه پست خودش رو پاک کنه. مدیر و غیر مدیر نداره که میگی مدیر اسپم میکنه و بعدش پستشو پاک میکنه. نیاز به ابزار مدیریت نیست که میگی اگه منم ابزارشو داشتم اینکارو میکردم :ws52:

معمولاً استارتر تاپیک به خاطر اهمیت و ارزشی که واسه تاپیکش قائله، پستای اسپم بقیه رو گزارش میزنه و درخواست حذفشونو میده تا تاپیکش منحرف نشه (اینم اگه اون تجربه مدیریت و پنلش رو درست تجربه کردی بودی باید میدونستی دیگه :ws3: )

مدال هم عنوانش کاملاً مشخصه. دوتا موضوع کاملاً جداس. مثل اینه که یکی تو مدرسه تنبیه میشه به خاطر بی انضباطی، بعد نمره امتحان ریاضیش میشه 20 :w58: پیدا کن ربط این دوتا رو با هم دیگه :w58:

منظورم تاپیک های بقیه اس نه خودم....همون کسی که گفتم اینکارو کرده.....وقتی رفتم تو تاپیکش به تلافی اسپم هایی که تو تاپیک من میزد، اسپم بزنم چون مدیر بود هرچی اسپم میزدم پاک میکرد و میخندید که قدرت دارم و ..... :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظورم تاپیک های بقیه اس نه خودم....همون کسی که گفتم اینکارو کرده.....وقتی رفتم تو تاپیکش به تلافی اسپم هایی که تو تاپیک من میزد، اسپم بزنم چون مدیر بود هرچی اسپم میزدم پاک میکرد و میخندید که قدرت دارم و ..... :banel_smiley_4:

:there:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
سلامت عزیز اسپم در هر صورت اسپم محسوب میشه حالا برای مثال میگم اومدن اسم یه تالاری روی گذاشتن تالار گفتگوهای آزاد معنیش این نیست که میشه توش اسپم کرد نه، اتفاقاً اگر تالار گفتگوهای آزاد هر چه مطالبش به روزتر و بحث هاش مفصلتر باشه باعث پویای انجمن از همه لحاظ میشه ولی وقتی بحث هاش پر از اسپم باشه باعث رکود انجمن خواهد شد...

حالا اون تالارهای هم که شما گفتی جای برای گفتگوی دوستانس نه برای اسپم :w16:

درسته جاوید عزیز.. من اصلا .. قصد جسارت نداشتم..من منظورم از تاپیک تخصصی صرفا تاپیک های علمی نبود. هر تالاری برای خودش تاپیک تخصصی داره. گفتگوی ازاد درسته ازاده. ولی این تالار هم برای خودش قانونی داره.. من منظورم این بود.. نه قصد توهین به تاپیک های دوستان...

درهرصورت اگه منظورم بد رسوندم عذرخواهی منو دوستان بپذیرن... موفق باشید.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته جاوید عزیز.. من اصلا .. قصد جسارت نداشتم..من منظورم از تاپیک تخصصی صرفا تاپیک های علمی نبود. هر تالاری برای خودش تاپیک تخصصی داره. گفتگوی ازاد درسته ازاده. ولی این تالار هم برای خودش قانونی داره.. من منظورم این بود.. نه قصد توهین به تاپیک های دوستان...

درهرصورت اگه منظورم بد رسوندم عذرخواهی منو دوستان بپذیرن... موفق باشید.:icon_gol:

نه خیر خواهش میکنم این حرفا چیه، من فقط برای جهت اطلاع عموم توضیح دادم.:a030:

شما که یکی از بهترین های انجمن هستید:icon_gol:

موفق وموید باشید:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...