Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2014 کوروش عزیز درسته من باید تو سر تیتر متن پیامم میزدم تذکر نه اخطار ،ولی همینطور که ممد گفت اگه اخطاری داده بشه توی پروفایلت ثبت میشه ..........بعدش اینکه شما به کلیت موضوع توجه نمیکنی بعد میای به کلمه اخطار گیر میدی؟؟!!:vahidrk: خب تذکر با اخطار فرق داره مثلا تو کشتی شما تذکر بهت بدن مشکل نداره اما اخطار یه امتیاز واسه حریف داره جالبه بعد این قضیه بهم مدال هم میدین 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 خب تذکر با اخطار فرق داره مثلا تو کشتی شما تذکر بهت بدن مشکل نداره اما اخطار یه امتیاز واسه حریف داره جالبه بعد این قضیه بهم مدال هم میدین 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 خب الان با این حرفت میخوای چی بگی دقیقا شفاف بگو ازاین شفاف تر داریم کوروش جان 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 خرداد، 2014 درود جاوید جان من استارتر بودم ولی شروع کننده اسپم دوستان بودند شما که داشتی حذف میکردی خب میدیدی کی شروع کرده الان که پاک شده من بگمم قبول نمیکنی اومدن گفتن تاپیکت تکراریه گفتن به درد اسپم دادن میخوره شب عید هم بود 7صفحه اسپم زدن حیف که پاک شده به کل وگرنه بهت نشون میدادم کی شروع کننده بوده...آهان حالا چون عیده باید تو تاپیک های که خودت زدی تکراریم هست اسپم کنی؟؟بهت پیشنهاد میکنم حتماً سربازیت رو برو من مغلته نمیکنم واقعیته داداش شما اگه به منم ابزار مدیریتی بدی اسپم میزنم بعدش میام پاک میکنم زیر سوال هم نمیرم مثل بعضی از مدیرا که این حرکتو میزنن مدیریت کل سایت خوبه بهت بدم؟؟ خب تذکر با اخطار فرق داره مثلا تو کشتی شما تذکر بهت بدن مشکل نداره اما اخطار یه امتیاز واسه حریف داره جالبه بعد این قضیه بهم مدال هم میدین مدال رو بدلیل اسپم هات ندادیم عنوان مدال رو بخونی متوجه میشی 3
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 26 خرداد، 2014 حیف که پاک شده به کل وگرنه بهت نشون میدادم کی شروع کننده بوده...آهان حالا چون عیده باید تو تاپیک های که خودت زدی تکراریم هست اسپم کنی؟؟بهت پیشنهاد میکنم حتماً سربازیت رو برو مدیریت کل سایت خوبه بهت بدم؟؟ مدال رو بدلیل اسپم هات ندادیم عنوان مدال رو بخونی متوجه میشی من کی گفتم که چون عیده باید اسپم کنم؟؟؟؟؟؟؟ میگم بچه هایی که اومدن بهشون گفتم اسپم نزنید گفتن شب عیدی بیخیال شو تاپیکتم تکراریه بدرد اسپم خوردن میخوره من دیگه بهشون چی بگم؟ از پیشنهادت سپاس گزارم خودت برو اگرم رفتی جای منم برو نه داداش من مدیریت سایت و انجمن رو تجربه کردم به دردم نمیخوره میدونم میگم جالبه چند روز بعد اخطار ازم تجلیل هم میشه 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 خرداد، 2014 من کی گفتم که چون عیده باید اسپم کنم؟؟؟؟؟؟؟ میگم بچه هایی که اومدن بهشون گفتم اسپم نزنید گفتن شب عیدی بیخیال شو تاپیکتم تکراریه بدرد اسپم خوردن میخوره من دیگه بهشون چی بگم؟ از پیشنهادت سپاس گزارم خودت برو اگرم رفتی جای منم برو نه داداش من مدیریت سایت و انجمن رو تجربه کردم به دردم نمیخوره میدونم میگم جالبه چند روز بعد اخطار ازم تجلیل هم میشه خودمونیم مشخصه حوصلت سر رفته ها که از هرجا یه چیز میگیو همه رو بهم وصل میکنی در مورد سوالت درباره اسپم و همینطور فرق بین اخطار و تذکر توضیحات کامل داده شد. حالا خوبه میگی آشنایی داری با پنل مدیریت و اینکارای مدیریتی و بازم فرقشونو متوجه نشدی و همینطور اینم توجه نکردی که هرکس می تونه پست خودش رو پاک کنه. مدیر و غیر مدیر نداره که میگی مدیر اسپم میکنه و بعدش پستشو پاک میکنه. نیاز به ابزار مدیریت نیست که میگی اگه منم ابزارشو داشتم اینکارو میکردم معمولاً استارتر تاپیک به خاطر اهمیت و ارزشی که واسه تاپیکش قائله، پستای اسپم بقیه رو گزارش میزنه و درخواست حذفشونو میده تا تاپیکش منحرف نشه (اینم اگه اون تجربه مدیریت و پنلش رو درست تجربه کردی بودی باید میدونستی دیگه ) مدال هم عنوانش کاملاً مشخصه. دوتا موضوع کاملاً جداس. مثل اینه که یکی تو مدرسه تنبیه میشه به خاطر بی انضباطی، بعد نمره امتحان ریاضیش میشه 20 پیدا کن ربط این دوتا رو با هم دیگه 5
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 من کی گفتم که چون عیده باید اسپم کنم؟؟؟؟؟؟؟ میگم بچه هایی که اومدن بهشون گفتم اسپم نزنید گفتن شب عیدی بیخیال شو تاپیکتم تکراریه بدرد اسپم خوردن میخوره من دیگه بهشون چی بگم؟ از پیشنهادت سپاس گزارم خودت برو اگرم رفتی جای منم برو نه داداش من مدیریت سایت و انجمن رو تجربه کردم به دردم نمیخوره میدونم میگم جالبه چند روز بعد اخطار ازم تجلیل هم میشه یه شش سالی هست خدمتم تموم شده بقول محمد معلوم که حوصلت سر رفته... 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 یه شش سالی هست خدمتم تموم شده بقول محمد معلوم که حوصلت سر رفته... اون ول کرده تو نه جاوید وللش 3
deremel400 495 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 داداش حالا چرا گیر دادی به مدیرا :ws3:80درصد این فروم اسپم و کپی پیست بقیه سایتها است .حالا 10تا اسپم کمتر یا بیشتر مدیرا هم فرقی نداره .
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 داداش حالا چرا گیر دادی به مدیرا :ws3:80درصد این فروم اسپم و کپی پیست بقیه سایتها است .حالا 10تا اسپم کمتر یا بیشتر مدیرا هم فرقی نداره . مثال گل ریخته همه جای دنیا گل فروش چرا جمعشون می کنه میاره گلفروشی تازه تو چرا بامنت میخری خوب برو بچین بیارش از سایتها 6
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2014 خودمونیم مشخصه حوصلت سر رفته ها که از هرجا یه چیز میگیو همه رو بهم وصل میکنی در مورد سوالت درباره اسپم و همینطور فرق بین اخطار و تذکر توضیحات کامل داده شد. حالا خوبه میگی آشنایی داری با پنل مدیریت و اینکارای مدیریتی و بازم فرقشونو متوجه نشدی و همینطور اینم توجه نکردی که هرکس می تونه پست خودش رو پاک کنه. مدیر و غیر مدیر نداره که میگی مدیر اسپم میکنه و بعدش پستشو پاک میکنه. نیاز به ابزار مدیریت نیست که میگی اگه منم ابزارشو داشتم اینکارو میکردم معمولاً استارتر تاپیک به خاطر اهمیت و ارزشی که واسه تاپیکش قائله، پستای اسپم بقیه رو گزارش میزنه و درخواست حذفشونو میده تا تاپیکش منحرف نشه (اینم اگه اون تجربه مدیریت و پنلش رو درست تجربه کردی بودی باید میدونستی دیگه ) مدال هم عنوانش کاملاً مشخصه. دوتا موضوع کاملاً جداس. مثل اینه که یکی تو مدرسه تنبیه میشه به خاطر بی انضباطی، بعد نمره امتحان ریاضیش میشه 20 پیدا کن ربط این دوتا رو با هم دیگه منظورم تاپیک های بقیه اس نه خودم....همون کسی که گفتم اینکارو کرده.....وقتی رفتم تو تاپیکش به تلافی اسپم هایی که تو تاپیک من میزد، اسپم بزنم چون مدیر بود هرچی اسپم میزدم پاک میکرد و میخندید که قدرت دارم و ..... 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 28 خرداد، 2014 منظورم تاپیک های بقیه اس نه خودم....همون کسی که گفتم اینکارو کرده.....وقتی رفتم تو تاپیکش به تلافی اسپم هایی که تو تاپیک من میزد، اسپم بزنم چون مدیر بود هرچی اسپم میزدم پاک میکرد و میخندید که قدرت دارم و ..... :there: 4
masi eng 47044 ارسال شده در 8 تیر، 2014 سلامت عزیز اسپم در هر صورت اسپم محسوب میشه حالا برای مثال میگم اومدن اسم یه تالاری روی گذاشتن تالار گفتگوهای آزاد معنیش این نیست که میشه توش اسپم کرد نه، اتفاقاً اگر تالار گفتگوهای آزاد هر چه مطالبش به روزتر و بحث هاش مفصلتر باشه باعث پویای انجمن از همه لحاظ میشه ولی وقتی بحث هاش پر از اسپم باشه باعث رکود انجمن خواهد شد... حالا اون تالارهای هم که شما گفتی جای برای گفتگوی دوستانس نه برای اسپم درسته جاوید عزیز.. من اصلا .. قصد جسارت نداشتم..من منظورم از تاپیک تخصصی صرفا تاپیک های علمی نبود. هر تالاری برای خودش تاپیک تخصصی داره. گفتگوی ازاد درسته ازاده. ولی این تالار هم برای خودش قانونی داره.. من منظورم این بود.. نه قصد توهین به تاپیک های دوستان... درهرصورت اگه منظورم بد رسوندم عذرخواهی منو دوستان بپذیرن... موفق باشید. 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 9 تیر، 2014 درسته جاوید عزیز.. من اصلا .. قصد جسارت نداشتم..من منظورم از تاپیک تخصصی صرفا تاپیک های علمی نبود. هر تالاری برای خودش تاپیک تخصصی داره. گفتگوی ازاد درسته ازاده. ولی این تالار هم برای خودش قانونی داره.. من منظورم این بود.. نه قصد توهین به تاپیک های دوستان...درهرصورت اگه منظورم بد رسوندم عذرخواهی منو دوستان بپذیرن... موفق باشید. نه خیر خواهش میکنم این حرفا چیه، من فقط برای جهت اطلاع عموم توضیح دادم. شما که یکی از بهترین های انجمن هستید موفق وموید باشید 2
ارسال های توصیه شده