Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ درود بر همگی تاپیک میزنیم میان اسپم بارون میکنن حتی برخی از مدیرای تالارهای مختلف......بعد میان به من اخطار میدن که آقا اسپم نده بیایید جواب بدید دیگه این عدالته؟ هرچند فک کنم جوابی بدید و این تاپیک رو زود ببندید که زیر سوال نرید :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 18 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ اسپم زدن اشکالی نداره..... به شرطی که.. درجای خود..این اسپم انجام بشه... من خودمو عرض میکنم. قبلا هم گفتم.. درسایتهای دیگه. تاپیک غیرتخصصی و تخصصی نبود. اسپم اسپم بود و تا سه مرتبه هشدار رو بهت میدادن. گوش نمیکردی تعارف نداشتن اخطار میدادن و اگه بیشتر میشد اخراج میشدن. اینم بگم... الان مد شده. کلا اخراج میشن.. با یوزر دیگه وارد میشن.. حالا بماند... من خودم به شخصه. مخالف شدید با اسپم درتاپیک های تخصصی هستم.. به خصوص تاپیک های. تخصصی مهندسی... و پزشکی..((و اصلا تعارف ندارم.. حتی برای دوست خودم..)) اسپم باعث میشه.. که فردی که بطور مهمان اومده. وارد سایت شده. این فکر به ذهنش برسه که این تاپیک .. مثلا تاپیک مقاله است .. چرا پس.. اینطور راحت شوخی میکنن.. راحت توهین میکنن. و چه راحت.. همینجوری اسپم میکنن... و طرز فکر خوبی در ذهن دوستان نمیمونه.. اسپم به موقعش.. هر تالار هم برای خودش یه گفتمان داره.. پاتوق مهندسان./محفل مهندسان/ گفتگوی به شدت صمیمانه/ چت سبز/ و هرچه دل تنگت میخواهد بگوید..... این محل ها برای اسپمه.. نه تاپیک تخصصی. تاپیک تخصصی جای تیکه انداختن. و اسپم نیست. دوست من.. 10 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ من خودم به شخصه. مخالف شدید با اسپم درتاپیک های تخصصی هستم.. به خصوص تاپیک های. تخصصی مهندسی... و پزشکی..((و اصلا تعارف ندارم.. حتی برای دوست خودم..)) اسپم باعث میشه.. که فردی که بطور مهمان اومده. وارد سایت شده. این فکر به ذهنش برسه که این تاپیک .. مثلا تاپیک مقاله است .. چرا پس.. اینطور راحت شوخی میکنن.. راحت توهین میکنن. و چه راحت.. همینجوری اسپم میکنن... و طرز فکر خوبی در ذهن دوستان نمیمونه.. اسپم به موقعش.. ولی این پست ها هم اسپم محسوب میشه، چون ارتباطی با موضوع سوال ندارن، ممکنه اطلاعات مفیدی داشته باشن: http://www.noandishaan.com/forums/thread126021.html#post1382330 http://www.noandishaan.com/forums/thread126021.html#post1382439 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ اسپم زدن اشکالی نداره..... به شرطی که.. درجای خود..این اسپم انجام بشه...من خودمو عرض میکنم. قبلا هم گفتم.. درسایتهای دیگه. تاپیک غیرتخصصی و تخصصی نبود. اسپم اسپم بود و تا سه مرتبه هشدار رو بهت میدادن. گوش نمیکردی تعارف نداشتن اخطار میدادن و اگه بیشتر میشد اخراج میشدن. اینم بگم... الان مد شده. کلا اخراج میشن.. با یوزر دیگه وارد میشن.. حالا بماند... من خودم به شخصه. مخالف شدید با اسپم درتاپیک های تخصصی هستم.. به خصوص تاپیک های. تخصصی مهندسی... و پزشکی..((و اصلا تعارف ندارم.. حتی برای دوست خودم..)) اسپم باعث میشه.. که فردی که بطور مهمان اومده. وارد سایت شده. این فکر به ذهنش برسه که این تاپیک .. مثلا تاپیک مقاله است .. چرا پس.. اینطور راحت شوخی میکنن.. راحت توهین میکنن. و چه راحت.. همینجوری اسپم میکنن... و طرز فکر خوبی در ذهن دوستان نمیمونه.. اسپم به موقعش.. هر تالار هم برای خودش یه گفتمان داره.. پاتوق مهندسان./محفل مهندسان/ گفتگوی به شدت صمیمانه/ چت سبز/ و هرچه دل تنگت میخواهد بگوید..... این محل ها برای اسپمه.. نه تاپیک تخصصی. تاپیک تخصصی جای تیکه انداختن. و اسپم نیست. دوست من.. منم با نظر شما کاملا موافقم ولی من میگم بعضی از مدیرها خودشون شروع کننده اسپم هستن ولی اگه شخص دیگری ادامه دهنده باشه خاطیه چرا بله توی تاپیک های تخصصی فقط باید در مورد همون بحث صحبت بشه نه اینکه شوخی بشه 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ ولی این پست ها هم اسپم محسوب میشه، چون ارتباطی با موضوع سوال ندارن، ممکنه اطلاعات مفیدی داشته باشن: http://www.noandishaan.com/forums/thread126021.html#post1382330 http://www.noandishaan.com/forums/thread126021.html#post1382439 پس شما فرق اسپم رو.. با جواب سوال نمیدونید.. 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ اتفاقا این تاپیک خیلی خوبیه.. منتهی باید در دفتر مدیریت انجمن قرار بگیره. برای تمام کسانی که نمیدونن اسپم چیه.... و براشون معنی بشه و فرق اسپم رو با سوالات... با تاپیک های تخصصی بدونن.. ممنونم از استارتر. حالا تعریف اسپم .. اسپم چیه؟ اسپم انجمنی: اسپم انجمنی نوعی از اسپم است که در انجمنهای گفتگو و پشتیبانی، بسیار مشاهده میشود و گاه به عنوان یک معضل و در جایی به عنوان سرگرمی تلقی میشود. در این نوع اسپم کاربران بجای پاسخهای مناسب از پاسخهای غیر مرتبط با موضوع تایپک استفاده میکنند. که منجر به منحرف شدن تایپک مربوطه و به نتیجه نرسیدن آن خواهد شد. 10 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ پس شما فرق اسپم رو.. با جواب سوال نمیدونید.. اتفاقا این تاپیک خیلی خوبیه.. منتهی باید در دفتر مدیریت انجمن قرار بگیره. برای تمام کسانی که نمیدونن اسپم چیه.... و براشون معنی بشه و فرق اسپم رو با سوالات... با تاپیک های تخصصی بدونن.. ممنونم از استارتر. حالا تعریف اسپم .. اسپم چیه؟ اسپم انجمنی: اسپم انجمنی نوعی از اسپم است که در انجمنهای گفتگو و پشتیبانی، بسیار مشاهده میشود و گاه به عنوان یک معضل و در جایی به عنوان سرگرمی تلقی میشود. در این نوع اسپم کاربران بجای پاسخهای مناسب از "پاسخهای غیر مرتبط با موضوع تایپک" استفاده میکنند. که منجر به منحرف شدن تایپک مربوطه و به نتیجه نرسیدن آن خواهد شد. ممنون از توضیحاتتون. 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ درود دوست گرامی بحث شیرین اسپم:) من خودم یکی از مدیرانی هستم که به شدت اسپم میکنم :| خودم هم قبول دارم تو تاپیک های تخصصی معمولا این کار رو انجام نمیدم به استثنای تاپیک های تالار کشاورزی که الان تفکیک شده :) اونم بخاطر اینکه از اول عضویتم تو این تالار بودم البته هیچ وقت ناراحت نمیشم که کسی پست هامو پاک کنه چون خودم مدیرم و میدونم بچه ها دوس ندارن تاپیک به هم بریزه واز بحث منحرف بشه اما خب بعضی جاها واقعا جای اسپم نیست توی تالار ادبیات مثال میزنم:مثلا بخش گاهنوشته ها یا اینکه کسی جمله ای مینویسه و کسی میاد نقل قول میگیره :| البته یه چند وقتیه دیگه کمتر اسپم میکنم :) 11 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ منم با نظر شما کاملا موافقم ولی من میگم بعضی از مدیرها خودشون شروع کننده اسپم هستن ولی اگه شخص دیگری ادامه دهنده باشه خاطیه چرا بله توی تاپیک های تخصصی فقط باید در مورد همون بحث صحبت بشه نه اینکه شوخی بشه من با مجید موافقم ........من دوبار بخاطر این مدیرهای شیرین زبون که از مدیریتشونم سواستفاده میکنن اخطار گرفتم اون کسی که رو تاپیک ها نظارت داره نمی بینه شروع کننده اسپم کیه اونوقت میاد استارتر تاپیک رو جریمه میکنه یا اخطار میده خب به آدم بر میخوره دیگه حالا میری تو تاپیک همون جناب مدیر اسپم میکنی سه سوت میاد حذفش میکنه کلی هم دری وری میگه :icon_pf (34)::icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ منم با اسپم تو تاپیکای تخصصی مخالفم ولی اصولا علاقه ای هم به حذف اسپم ها ندارم مگر اینکه دستور از بالا باشه ولی تاپیکایی که تو تالار گفتگو آزاد زده میشه و بحث و کل کل هست دیگه بایداسپم مجاز باشه... مدیر و غیر مدیر نداریم..اسپم برای همه باید غیر مجاز باشه اما خب ما تاپیکایی هم برای تجمع و دورهمی و اسپم داریم تو هر تالار که گفتگوی صمیمانه یا تاپیک مخصوص اقشار مختلف داریم که خیلی ام خوش میگذره 13 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ فعلا که اسپم برای ما کاربرای معمولی أخه واسه مدیرا باقلوا 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ فعلا که اسپم برای ما کاربرای معمولی أخه واسه مدیرا باقلوا کجا اینطوری شده؟؟ اگه منظورت تاپیک منه دیدی که آرزو واسه همه رو پاک کرد حتی اسپم منو 11 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ کجا اینطوری شده؟؟ اگه منظورت تاپیک منه دیدی که آرزو واسه همه رو پاک کرد حتی اسپم منو حالا بماند کجا بحث اینه که چرا انقد مافیا بازی میشه و سواستفاده میکنن 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ من با مجید موافقم ........من دوبار بخاطر این مدیرهای شیرین زبون که از مدیریتشونم سواستفاده میکنن اخطار گرفتم اون کسی که رو تاپیک ها نظارت داره نمی بینه شروع کننده اسپم کیه اونوقت میاد استارتر تاپیک رو جریمه میکنه یا اخطار میده خب به آدم بر میخوره دیگه حالا میری تو تاپیک همون جناب مدیر اسپم میکنی سه سوت میاد حذفش میکنه کلی هم دری وری میگه :icon_pf (34)::icon_pf (34): آخ آخ آخ بدجوری دلت پره هااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ بحث شیرین اسپم به نظر من تو بعضی تاپیکا اصلا به هیچ عنوان نباید اسپم بشه اما بعضی تاپیکا شرایط اسپمو دارهدست خود آدم نیست که کیبورد خودش شروع به نوشتن میکنه در بابت موضوع تاپیک عرض کنم که منم چند باری شاهد این بودم که تو تاپکای گفتگوی آزاد بعضی دوستان اسپم کردن هیچ مشکلی پیش نیومد اما وقتی کسی دیگه ای اسپم کرده اخطار گرفته حالا نمیدونم مبنای قضاوت چیه در کل با اسپم کردن خیلی موافق نیستم اما بعضی وقتا میشه و کمش مشکلی نداره حالا به هر حال ایشالله هم کاربرا هم مدیرا رعایت میکنیم دلخوری هم پیش نمیاددنیای مجازی هست و کنار هم جمع شدیم همدیگرو دلخور نکنیم بهتره شادو سربلند باشید 10 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ آخ آخ آخ بدجوری دلت پره هااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (34): شدید 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ بحث شیرین اسپمبه نظر من تو بعضی تاپیکا اصلا به هیچ عنوان نباید اسپم بشه اما بعضی تاپیکا شرایط اسپمو دارهدست خود آدم نیست که کیبورد خودش شروع به نوشتن میکنه در بابت موضوع تاپیک عرض کنم که منم چند باری شاهد این بودم که تو تاپکای گفتگوی آزاد بعضی دوستان اسپم کردن هیچ مشکلی پیش نیومد اما وقتی کسی دیگه ای اسپم کرده اخطار گرفته حالا نمیدونم مبنای قضاوت چیه در کل با اسپم کردن خیلی موافق نیستم اما بعضی وقتا میشه و کمش مشکلی نداره حالا به هر حال ایشالله هم کاربرا هم مدیرا رعایت میکنیم دلخوری هم پیش نمیاددنیای مجازی هست و کنار هم جمع شدیم همدیگرو دلخور نکنیم بهتره شادو سربلند باشید خیلی بده از سمت مدیر بودن سواستفاده بشه و بگن مدیرم میتونم (یعنی هیچکاری نمیتونی بکنی میزنم تو سرت) 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ خیلی بده از سمت مدیر بودن سواستفاده بشه و بگن مدیرم میتونم (یعنی هیچی نیستی میزنم تو سرت) بد بودنش که بده اما امیدوارم از این اتفاقا نیفته 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ بد بودنش که بده اما امیدوارم از این اتفاقا نیفته فعلا که افتاده:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ حالا بماند کجا بحث اینه که چرا انقد مافیا بازی میشه و سواستفاده میکنن به نظر منم ربطی به مدیر و غیر مدیر نداره.......با توجه به تاپیک و بحث وقوانین اگه خلاف باشه پاک میشه دیگه ناراحتی نداره.......... اگه منظورتون تو تالار ماست که پاک شد اون پست تبلیغ محسوب میشد:) موفق باشید 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده