رفتن به مطلب

Study of hydration kinetics of rice (Tarom Mahali) during hydrothermal processing


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

Study of hydration kinetics of rice (Tarom Mahali)

during hydrothermal processing

 

 

Mahdi Kashaninejad a , ∗, Danial Chabra a, Shahin Rafiee b

 

 

a Department of Food Science & Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural

Resources, Beheshti Ave., Gorgan,49138-15739, Iran

 

 

 

b Department of Agricultural Machineries Mechanics, Gorgan University of Agricultural Sciences and

Natural Resources, Beheshti Ave., Gorgan,49138-15739, Iran

 

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...