masi eng 47044 ارسال شده در 20 خرداد، 2014 خبرگزاری مستقل محیط زیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درباره ی سایت : «ايرن» يك رسانه مستقل است كه توسط شماري از روزنامهنگاران فعال در حوزه محيط زيست و توسعه پايدار راهاندازي شده و براي اطلاع رساني در زمينه مشكلات محيط زيست در ايران و بستر سازي فرهنگي براي جلب توجه مردم ايران به زيرساختهاي توسعه پايدار تلاش ميكند. به زير ساختهاي توسعه پايدار تلاش ميكنند ايرن به هيچ نهاد، سازمان يا ارگاني وابسته نبوده و مطلقا يك رسانه غير سياسي است كه در چارچوب مقررات و ضوابط جمهوري اسلامي ايران فعاليت ميكند. 4
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 20 خرداد، 2014 [h=2]حمایت و حفاظت از دریاچهها در کل جهان[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت شبکهی جهانی برای حمایت و حفاظت از دریاچهها در کل جهان میباشد. 3
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 20 خرداد، 2014 [h=2]انجمن حمایت از ماهیها[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت مربوط به انجمن حمایت از ماهیها میباشد. 3
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 20 خرداد، 2014 [h=2]مرکز بومشناسی کاربرد موجودات آبزی[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت متعلق به مرکز بومشناسی کاربرد موجودات آبزی میباشد. 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایته استاد ماست. آموزش نرم افزارهای مربوط به ما رو داره مثل ایدریسی و آرک و ارداس و ... کتاب و پاورپوینتهای درسی مقالات زیست محیطی و ... کلا خیلی خوبه 2
mehdi ebrahimi 13 ارسال شده در 9 تیر، 2015 سلام دوست گرامی من آبخیزداری فوق لیسانس دارم دوست دارم در زمینه آبخیزداری و مرتع بخش مدیریتی تشکیل بدم تو سایتتون 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 تیر، 2015 سلام دوست گرامی من آبخیزداری فوق لیسانس دارم دوست دارم در زمینه آبخیزداری و مرتع بخش مدیریتی تشکیل بدم تو سایتتون سلام خیلی خوش اومدید شما میتونید توی این آدرس فعالیت کنید و اگه فعالیتتون خوب باشه احتمال مدیر شدنتون هست http://www.noandishaan.com/forums/forum1782.html 3
ارسال های توصیه شده