Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ برو ویرایشش کن هنو هیشکی هم ندیده به مینا و آرزو هم میگم ندید بگیرن من تخلب نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ من تخلب نمیکنم مجبوری دوباره بنویسی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ دوستان عزیز تا حالا فقط دو نوشته بدستمون رسیده و اینطور که معلومه کسی لحظه تحویل سال حسی نداشته اگر به همین صورت ادامه پیدا کنه که مجبوریم از برگزاری مسابقه صرف نظر کنیم برای همین بهتر دیدم که دامنه موضوع رو کمی گسترش بدیم اینکه دوستان اگر اتفاق جالبی در نوروز براشون افتاد،تصمیم جدیدی داشتن که بتونن به صورت ادبی بیانش کنن یا حتی درباره بهار و همچنین فرصت فرستادن نوشته هاتون هم تمدید میشه تا تاریخ 22فروردین لطف کنید و نوشته هاتون رو برای من بصورت پیام خصوصی بفرستید خاطره هاتون رو هم اینجا نیایین تعریف کنید با سپاس فراوان 11 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ جایزه ش چی بید؟؟ اگه مداله که شرکت کنم :) میمیرم برا مدال ^_^ 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ جایزه ش چی بید؟؟اگه مداله که شرکت کنم :) میمیرم برا مدال ^_^ مدال هم داره نفر اول 150امتیاز با مداله 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ مدال هم داره نفر اول 150امتیاز با مداله با تمام قوا شرکت میکنم :| 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ با تمام قوا شرکت میکنم :| هیتلر رو بگم برات لشکر بفرسته؟ 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اول که دیدم موضوع مسابقه رو گفتم این یکی رو شرکت کنم... بعدش یادم افتاد امسال خانواده مثلا اومدن مکان سال تحویل رو تنوع بدن، و منزل نمونیم... رفتیم حرم امامزادهای... لحظه سال تحویل تمام حواسم به این بود که بغل دستیم پاشو نذاره رو سرم کلا از نیم ساعت مونده به سال تحویل زوم کرده بود روی دست و پا و کمر و سرم اومدم طنز بنویسم دیدم مرد طنز نیستم 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اول که دیدم موضوع مسابقه رو گفتم این یکی رو شرکت کنم... بعدش یادم افتاد امسال خانواده مثلا اومدن مکان سال تحویل رو تنوع بدن، و منزل نمونیم... رفتیم حرم امامزادهای... لحظه سال تحویل تمام حواسم به این بود که بغل دستیم پاشو نذاره رو سرم کلا از نیم ساعت مونده به سال تحویل زوم کرده بود روی دست و پا و کمر و سرم اومدم طنز بنویسم دیدم مرد طنز نیستم من آخر سر دق میکنم از دست شماها دو خط نوشتن انقدر قر وفر داره؟ :| 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ هیتلر رو بگم برات لشکر بفرسته؟ نه خودم میتونم :| جنگ نرمه 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ من آخر سر دق میکنم از دست شماها دو خط نوشتن انقدر قر وفر داره؟ :| شرمنده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب طنز میشه نوشت؟ 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نه خودم میتونم :|جنگ نرمه خب پس به ویکتور هوگو میگم برات لشکر بفرسته 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ شرمنده:5c6ipag2mnshmsf5ju3خب طنز میشه نوشت؟ آره میشه نوشت حالا اون پست بالا که توضیح دادی کجا رفتی و چی شد رو پاک کن اصل قضیه لو نره 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ دروغ چرا خوب امسال کلا هیچ حسی نداشتم ..چکار کنم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ آره میشه نوشتحالا اون پست بالا که توضیح دادی کجا رفتی و چی شد رو پاک کن اصل قضیه لو نره من فهمیدم ^_^ 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ من فهمیدم ^_^ تورو هم پاک میکنیم:gnugghender: عزیز دلمی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ دروغ چرا خوب امسال کلا هیچ حسی نداشتم ..چکار کنم شهدخت؟:vahidrk: اینهمه موضوع رو گسترش دادم خو عامو تو هرچی اتفاق تو عید برات افتاد بنویس اصن میخوام موضوع این باشه:تعطیلات عید خود را چگونه گذرانده اید؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ تورو هم پاک میکنیم:gnugghender:عزیز دلمی قربونت 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ شهدخت؟:vahidrk: اینهمه موضوع رو گسترش دادم خو عامو تو هرچی اتفاق تو عید برات افتاد بنویس اصن میخوام موضوع این باشه:تعطیلات عید خود را چگونه گذرانده اید؟ دیگه خوابیدن و سریال 3 ساعته دیدن چه تعریفی داره که من بکنم براتون:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ دیگه خوابیدن و سریال 3 ساعته دیدن چه تعریفی داره که من بکنم براتون:vahidrk: تو تعریف کن ما هم یه ظرف تخمه میاریم میشینیم پای سیستم میخونیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده