Hanaaneh 28168 ارسال شده در 20 خرداد، 2014 سلام همراهان امیدوارم خوبناک باشید و حوصله همگیتون سر جاش نشسته باشه پیشاپیش قدم گذاشتن بهار رو بر خونه دلتون ،بهتون تبریک میگم تا چند ساعت دیگه زمستون بدرود رو میگه و میره امیدوارم که با خوشی ازش خداحافظی کنیم و به امید سلام دوباره به زمستون دوستای عزیزم یه مسابقه تدارک دیدیم برای بهار از دوستانِ جان خواهش دارم که نوشته هاشون رو با موضوع حستون در لحظه تحویل سال ،اینکه بهار اومده ،اینکه یه سال رو پشت سر گذاشتید،برای ما هم بنویسید نوشته های دلنشینتون رو هم تا تاریخ 18فروردین برای من به صورت پیغام خصوصی بفرستید. انشاالله مسابقه رو 19 فروردین برگزار میکنیم پیشاپیش از حسن توجهتون سپاس گذارم دوستانم :) 27
soil eng 17164 ارسال شده در 23 خرداد، 2014 حنانه خواستم تو این مسابقه شرکت کنم.مخصوصا حال من ک امسال یخورده متفاوت تر و خاص تر از سال های پیش بود! اومدم تو پروفت،پیام خصوصی رو زدم..چند خطی نوشتم...ولی نتونستم ادامه بدم دوستای گلم شماها بیاین شرکت کنین..دوست دارم حس بچه هارو تو لحظه سال تحویل بدونم 8
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2014 حنانه خواستم تو این مسابقه شرکت کنم.مخصوصا حال من ک امسال یخورده متفاوت تر و خاص تر از سال های پیش بود!اومدم تو پروفت،پیام خصوصی رو زدم..چند خطی نوشتم...ولی نتونستم ادامه بدم دوستای گلم شماها بیاین شرکت کنین..دوست دارم حس بچه هارو تو لحظه سال تحویل بدونم دست بیارم این دهن منه جر بدم از دست تو؟ پاشو بیا بنویس ببینم 8
pari.v 10304 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 من خیلی دوس داشتم امسال درمورد احساسم بنویسم.. ولی نمی دونم می تونم یا نه! زیاد خوب نمی نویسم :| دوس ندارم احساسم با متنی که می نویسم خراب شه 7
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2014 من خیلی دوس داشتم امسال درمورد احساسم بنویسم.. ولی نمی دونم می تونم یا نه!زیاد خوب نمی نویسم :| دوس ندارم احساسم با متنی که می نویسم خراب شه پری جون احساس آدما خیلی با ارزشه تو بنویس ما قبولت داریم 6
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2014 من احساسی نداشتم چی بنویسم؟:| میتونی چند تا نقطه بذاری 6
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 میتونی چند تا نقطه بذاری .!.!.! اینم ابتکاری بود واس خودش 6
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2014 .!.!.!اینم ابتکاری بود واس خودش سعی کن یه کم خلاقیت به خرج بدی چون الان همه فهمیدن کدوم یکی نوشته توئه 7
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 خرداد، 2014 حس خواب آلودگی شدید داشتم که بلافاصله بعد لحظه تحویل سال تا فراد ساعت 9 صبحش خوابیدم خیلی حس قشنگیه بود لحظه تحویل سال نه هااااا حس 12 ساعت خوابیدن آخه اولین بار تو عمرم بود بدون اینکه وسطهای خوابم بیدار بشم خوابیدم اونم 12 ساعت 12
سـارا 20071 ارسال شده در 26 خرداد، 2014 منکه اصلا موقع تحویل سال حال و هوام همیشه عجیب غریبه بس که هیجان دارم و یه عالمه آرزو که نمیدونم کدومو اول بزارم کدومو آخر ! وضعیه واسه خودش 10
black banner 9103 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 سلام مرسي كه منو دعوت كردي ولي من حس خوبي نداشتم / ترجيحا چيزي نمينويسم ! چون پر از موجه منفيه 8
!BARAN 4887 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 مرسی از دعوتت عزیزم ولی من حسی نداشتم............دست ب قلمم هم خوب نیس متاسفانه:icon_pf (34): 7
maryam39 8211 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 من احساسی نداشتم چی بنویسم؟:| دقیقا منم هیچ حسی نداشتم:| یه مدت که از تحویل سال گذشت یادم افتاد لحظه ی سال تحویل آدم باید آرزو کنه:| 7
Lean 56968 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 لحظه تحویل سال نو دیگه رنگ و بویی نداره سال نو و تحویل و تحول زمانی رنگی داشت که از 15 اسفند تو هول و ولای مدرسه نرفتن بودیم ، از قرار های کودکانه که هرکی از فردا بیاد مدرسه خره ، از جیغ و هورای روز آخر و زنگ اخر، دیگه خبری نیست از اون شور و شوق ، سال هاست که 12/29 هیچ تفاوتی با 1/1 برام نداره 6
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2014 لحظه تحویل سال نو دیگه رنگ و بویی نداره سال نو و تحویل و تحول زمانی رنگی داشت که از 15 اسفند تو هول و ولای مدرسه نرفتن بودیم ، از قرار های کودکانه که هرکی از فردا بیاد مدرسه خره ، از جیغ و هورای روز آخر و زنگ اخر، دیگه خبری نیست از اون شور و شوق ، سال هاست که 12/29 هیچ تفاوتی با 1/1 برام نداره خو همینو مینوشتی 4
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2014 برو ویرایشش کن هنو هیشکی هم ندیده به مینا و آرزو هم میگم ندید بگیرن 2
ارسال های توصیه شده