Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سلام همراهان امیدوارم خوبناک باشید و حوصله همگیتون سر جاش نشسته باشه پیشاپیش قدم گذاشتن بهار رو بر خونه دلتون ،بهتون تبریک میگم تا چند ساعت دیگه زمستون بدرود رو میگه و میره امیدوارم که با خوشی ازش خداحافظی کنیم و به امید سلام دوباره به زمستون دوستای عزیزم یه مسابقه تدارک دیدیم برای بهار از دوستانِ جان خواهش دارم که نوشته هاشون رو با موضوع حستون در لحظه تحویل سال ،اینکه بهار اومده ،اینکه یه سال رو پشت سر گذاشتید،برای ما هم بنویسید نوشته های دلنشینتون رو هم تا تاریخ 18فروردین برای من به صورت پیغام خصوصی بفرستید. انشاالله مسابقه رو 19 فروردین برگزار میکنیم پیشاپیش از حسن توجهتون سپاس گذارم دوستانم :) 27 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ دوستان عزیز خوش ذوق ما کجا هستند این روزها؟ 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ حنانه خواستم تو این مسابقه شرکت کنم.مخصوصا حال من ک امسال یخورده متفاوت تر و خاص تر از سال های پیش بود! اومدم تو پروفت،پیام خصوصی رو زدم..چند خطی نوشتم...ولی نتونستم ادامه بدم دوستای گلم شماها بیاین شرکت کنین..دوست دارم حس بچه هارو تو لحظه سال تحویل بدونم 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ حنانه خواستم تو این مسابقه شرکت کنم.مخصوصا حال من ک امسال یخورده متفاوت تر و خاص تر از سال های پیش بود!اومدم تو پروفت،پیام خصوصی رو زدم..چند خطی نوشتم...ولی نتونستم ادامه بدم دوستای گلم شماها بیاین شرکت کنین..دوست دارم حس بچه هارو تو لحظه سال تحویل بدونم دست بیارم این دهن منه جر بدم از دست تو؟ پاشو بیا بنویس ببینم 8 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ من خیلی دوس داشتم امسال درمورد احساسم بنویسم.. ولی نمی دونم می تونم یا نه! زیاد خوب نمی نویسم :| دوس ندارم احساسم با متنی که می نویسم خراب شه 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ من خیلی دوس داشتم امسال درمورد احساسم بنویسم.. ولی نمی دونم می تونم یا نه!زیاد خوب نمی نویسم :| دوس ندارم احساسم با متنی که می نویسم خراب شه پری جون احساس آدما خیلی با ارزشه تو بنویس ما قبولت داریم 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ من احساسی نداشتم چی بنویسم؟:| 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ من احساسی نداشتم چی بنویسم؟:| میتونی چند تا نقطه بذاری 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ میتونی چند تا نقطه بذاری .!.!.! اینم ابتکاری بود واس خودش 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ .!.!.!اینم ابتکاری بود واس خودش سعی کن یه کم خلاقیت به خرج بدی چون الان همه فهمیدن کدوم یکی نوشته توئه 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ حس خواب آلودگی شدید داشتم که بلافاصله بعد لحظه تحویل سال تا فراد ساعت 9 صبحش خوابیدم خیلی حس قشنگیه بود لحظه تحویل سال نه هااااا حس 12 ساعت خوابیدن آخه اولین بار تو عمرم بود بدون اینکه وسطهای خوابم بیدار بشم خوابیدم اونم 12 ساعت 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ منکه اصلا موقع تحویل سال حال و هوام همیشه عجیب غریبه بس که هیجان دارم و یه عالمه آرزو که نمیدونم کدومو اول بزارم کدومو آخر ! وضعیه واسه خودش 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام مرسي كه منو دعوت كردي ولي من حس خوبي نداشتم / ترجيحا چيزي نمينويسم ! چون پر از موجه منفيه 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی از دعوتت عزیزم ولی من حسی نداشتم............دست ب قلمم هم خوب نیس متاسفانه:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ من احساسی نداشتم چی بنویسم؟:| دقیقا منم هیچ حسی نداشتم:| یه مدت که از تحویل سال گذشت یادم افتاد لحظه ی سال تحویل آدم باید آرزو کنه:| 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ لحظه تحویل سال نو دیگه رنگ و بویی نداره سال نو و تحویل و تحول زمانی رنگی داشت که از 15 اسفند تو هول و ولای مدرسه نرفتن بودیم ، از قرار های کودکانه که هرکی از فردا بیاد مدرسه خره ، از جیغ و هورای روز آخر و زنگ اخر، دیگه خبری نیست از اون شور و شوق ، سال هاست که 12/29 هیچ تفاوتی با 1/1 برام نداره 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ لحظه تحویل سال نو دیگه رنگ و بویی نداره سال نو و تحویل و تحول زمانی رنگی داشت که از 15 اسفند تو هول و ولای مدرسه نرفتن بودیم ، از قرار های کودکانه که هرکی از فردا بیاد مدرسه خره ، از جیغ و هورای روز آخر و زنگ اخر، دیگه خبری نیست از اون شور و شوق ، سال هاست که 12/29 هیچ تفاوتی با 1/1 برام نداره خو همینو مینوشتی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ برو ویرایشش کن هنو هیشکی هم ندیده به مینا و آرزو هم میگم ندید بگیرن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده