حسین بهمن 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ خورش خلال كرمانشاهی پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید مواد لازم: گوشت گوسفندی500 گرم خلال بادام250 گرم زرشك سیاه :2 قاشق غذاخوری پیاز3 عدد زعفران آبكرده 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری زردچوبه یكدوم قاشق مرباخوری نمك و فلفل به میزان دلخواه طرز تهیه: پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود. در این مرحله بادامها را شسته و كمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید. بعد رب گوجهفرنگی را در روغن تفت دهید و همراه با نمك به خورش اضافه كنید. بعد از گذشت مدتی زرشك را به عنوان ترشی به خورش اضافه كنید و صبر كنید تا غذا جا بیفتد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده