رفتن به مطلب

خورش‌ خلال‌ كرمانشاهی


ارسال های توصیه شده

خورش‌ خلال‌ كرمانشاهی

 

 

193759.jpg

پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید

مواد لازم:

گوشت گوسفندی500 گرم

خلال بادام250 گرم

زرشك سیاه :2 قاشق غذاخوری

پیاز3 عدد

زعفران آبكرده 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری

زردچوبه یك‌دوم قاشق مرباخوری

نمك و فلفل به میزان دلخواه

 

 

طرز تهیه:

پیازها را خلالی كرده و در روغن كمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه كنید تا كمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه كنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود.

در این مرحله بادام‌ها را شسته و كمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید. بعد رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید و همراه با نمك به خورش اضافه كنید. بعد از گذشت مدتی زرشك را به عنوان ترشی به خورش اضافه كنید و صبر كنید تا غذا جا بیفتد.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...