Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رونی جیمز دیو(متولد 10 جولای 1942) خواننده گروه"هیون اند هل"(بهشت و جهنم) بامداد 16 می بر اثر ابتلا به بیماری سرطان معده در سن 67 سالگی در منزلش واقع در هوستون تگزاس در گذشت. وندی همسر رونی در همین رابطه در وبسایت رسمی همسرش نوشت:"امروز با قلبی شکسته با شما هستم ، رونی ساعت 7 و 45 دقیقه صبح 16 می از کنار ما رفت بسیاری از دوستان و خانواده اش توانستند از او خداحافظی کنند و من مطمئنم که رونی می دانست که چقدر او را دوست دارند.محبت و علاقه شما قطعا پشتیبان من و خانواده اش در این روز های سخت خواهد بود.خواهش می کنم در این چند روز حریم خصوصی خانواده ما را حفظ کنید.قطعا من از عمق علاقه شما به رونی باخبرم و مطمئنم که موسیقی وی تا ابد زنده خواهد بود" رونی جیمز دیو یکی از بزرگان موسیقی متال شناخته می شود. وی فعالیت موسیقیایی اش را از سال 1957 با گروه "وگاس کینگ" آغاز کرد و تا سال 1970 که توانست گروه "الف" را تاسیس کند در گروههای مختلفی مشغول به کار بود.وی بعد از حدود 5 سال کار با گروه "الف" به گروه معروف "راینبو" پیوست تا در کنار ریچی بلاکمور گیتاریست افسانه ای گروه "دیپ پورپل" به فعالیت بپردازد.اما بعد از 4 سال کار با "راینبو" رونی این بار به "بلک ساباث" پیوست تا به جای آزی آزبورن خوانندگی ساباث را به عهده بگیرد. رونی تا سال 1982 در بلک سابث به عنوان خواننده فعالیت می کرد تا اینکه در این سال بر اثر اختلاف فی مابین اعضا رونی و وینی اپایس درامر گروه از بلک ساباث جدا شدند و گروهی بنام "دیو" را تاسیس کردند.البته رونی و وینی در سال 1991 دوباره به بلک ساباث برگشتند و بمدت یکسال با اعضای قبلی گروه کار کردند تا اینکه در سال 2007 اعلام شد که اعضای سابق بلک ساباث این بار تحت نام "هیون اند هل" دور هم جمع خواهند شد.رونی جیمز دیو به عنوان خواننده ، تونی آیومی گیتاریست ، گیزر باتلر بیس ، وینی اسپایس درام و اسکات وارن به عنوان کیبوردیست اعضای گروه هیون اند هل بودند که با هم آلبومی به نام "شیطان می داند" را در سال 2009 منتشر کردند. و این آلبوم در واقع آخرین آلبوم رونی محسوب می شود. مرگ رونی واکنشهای بسیاری را بر انگیخته است. لارس الریش درامر متالیکا در نامه ای خطاب به رونی که در وبسایت رسمی متالیکا منتشر شده نوشته است: "رونی عزیز الان که برای تو این نامه را می نویسم در زاگرب هستم و تا چند ساعت دیگر به روی صحنه خواهم رفت ولی می خوام بدونی که تو یکی از کسانی هستی که با کنسرتت در 1975 در دانمارک با ریچی بلاکمور یه نوجوان دانمارکی رو وسوسه کردی تا به موسیقی قدم بگذاره" لارس در ادامه گرفن امضا رونی در پاییز 1976 در دانمارک را تعریف می کند و آن را یکی از بهترین خاطرات کودکی اش می نامد.و در پایان می نویسد" رونی موسیقی و صدای تو در درون من خفته است و موسیقی من الهام گرفته از تو و موسیقیت است و عشق و مهربانی من به تو چیزی است که مرا به پیش می برد.متشکرم" اسلش گیتاریست سابق گروه گانزن روسس در صفحه خودش در فیس بوک نوشت: رونی مرد ولی موسیقی در وی تا ابدیت زنده خواهد بود. آزی آزبورن نیز در توییتر نوشت:در آرامش لذت ببر رونی. اعضای گروه "کیس" نیز در بیانیه رسمی اعلام کردند که برای رونی جیمز دیو بزرگ داغدارند. مرگ رونی کنسرت گروه هیون اند هل در فستیوال سونیسفر را نیز تحت الشعاع خود قرار داد و هنوز معلوم نیست که گروه در این فستیوال برنامه اجرا خواهد کرد یا نه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده