afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ مواد گفته شده به اندازه ی 4 نفر می باشند. زمان لازم برای آماده کردن مواد : 20 دقیقه زمان لازم برای پختن ماهی ها : 20 دقیقه مواد لازم : 4 تا 6 تکه فیله ی ماهی سالمون بدون پوست 2 قاشق غذاخوری چاشنی ادویه فرانسوی که سیاه رنگ است 1 دسته کلم بروکلی (حدود یک گرم ) 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 عدد سیر نمک 1/4 فنجان کشمش 1 عدد لیموی برش داده شده طرز کار : 1 - در ابتدا ظرف را در حرارت متوسط قرار می دهیم تا داغ شود. 2 - دو طرف ماهی سالمون را در چاشنی ای که در اختیار داریم قرار داده و می گذاریم تا هر دو طرف 3 تا 4 دقیقه در این چاشنی بماند. 3 - در همین حال در یک ظرف مقداری آب می ریزیم و کلم بروکلی های شسته شده را داخل آن می ریزیم تا بجوشد. 4 - کلم بروکلی ها را آبکش کرده و بعد از 3 تا 4 دقیقه که آب آن رفت آنرا در ظرفی می گذاریم. 5 - در ظرفی که گذاشته بودیم تا داغ شود مقداری روغن زیتون می ریزیم و موسیرها و نمک را هم به روغن اضافه می کنیم. 6 - داخل ماهی ها را با کشمش و کلم بروکلی های آماده شده پر می کنیم و آنها را در روغن می گذاریم تا سرخ شوند در آخر هم دور تا دور ظرف را با لیمو تزئین می کنیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده