رفتن به مطلب

آموزش پختن ماهی سالمون با کلم بروکلی


afa

ارسال های توصیه شده

مواد گفته شده به اندازه ی 4 نفر می باشند.

زمان لازم برای آماده کردن مواد : 20 دقیقه

زمان لازم برای پختن ماهی ها : 20 دقیقه

 

 

مواد لازم :

4 تا 6 تکه فیله ی ماهی سالمون بدون پوست

2 قاشق غذاخوری چاشنی ادویه فرانسوی که سیاه رنگ است

1 دسته کلم بروکلی (حدود یک گرم )

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 عدد سیر

نمک

1/4 فنجان کشمش

1 عدد لیموی برش داده شده

 

 

طرز کار :

1 - در ابتدا ظرف را در حرارت متوسط قرار می دهیم تا داغ شود.

2 - دو طرف ماهی سالمون را در چاشنی ای که در اختیار داریم قرار داده و می گذاریم تا هر دو طرف 3 تا 4 دقیقه در این چاشنی بماند.

3 - در همین حال در یک ظرف مقداری آب می ریزیم و کلم بروکلی های شسته شده را داخل آن می ریزیم تا بجوشد.

4 - کلم بروکلی ها را آبکش کرده و بعد از 3 تا 4 دقیقه که آب آن رفت آنرا در ظرفی می گذاریم.

5 - در ظرفی که گذاشته بودیم تا داغ شود مقداری روغن زیتون می ریزیم و موسیرها و نمک را هم به روغن اضافه می کنیم.

6 - داخل ماهی ها را با کشمش و کلم بروکلی های آماده شده پر می کنیم و آنها را در روغن می گذاریم تا سرخ شوند در آخر هم دور تا دور ظرف را با لیمو تزئین می کنیم.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...