masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خوب، لوازمي مورد نيازمون اينهاست: فقط يه برگ كاغذ A4 و يك ليوان چاي حسابي مونده و البته يه سيني كه اون كاغذ داخلش جا بشه. راستي، يه چيز ديگه هم ميخواهيم! يه روز آفتابي كه امون آدمو ببره! اينهمه توضيح دادم، در حالي كه كل آموزش ما سه چهار خط بيشتر نيست! :) 1- در اولين قدم، چاي رو بريزيد داخل سينياي كه كاملا كفش صاف باشه، بايد چاي به اندازهاي باشه كه يه لايه نازك چاي كل سيني رو بگيره. 2- حالا كاغذ A4 رو خيلي آروم بذاريد توي سيني، حالا يه كم با كاغذ ور بريد تا چاي روي كاغذ رو هم كامل بگيره، مواظب باشيد سوتي نديد و جايي رو بدون چاي نذاريد، چون بعدا اون قسمت سفيد ميمونه، تابلو ميشه كه اين كاغذ ما متعلق به عهد باستان نيست! :) توجه توجه: به هيچ وجه وسواس به خرج نديد، بذاريد كاغذ راحت باشه، هر جور كه عشقش كشيد توي سيني قرار بگيره، در غير اينصورت، كاغذتون تنوع رنگ نخواهد داشت. بهتره يه كم هوا زير قسمتهايي از كاغذ بمونه كه بعدا كه خشك شد، رنگ به طور يكنواخت پخش نشده باشه (مثل شكل زير) 3- خوب، كار شما ديگه تمومه! فقط كافيه سيني رو بذاريد وسط حياط زير آفتاب سوزان تابستون و بريد و يك ساعت ديگه بياييد و يكي از زيباترين محصولاتتون رو تحويل بگيريد! براي اينكه حسابي ذوقزده بشيد، پيشنهاد ميكنم بين اين يك ساعت به كاغذ سر نزنيد و بذاريد يك دفعه سورپريز بشيد :) خوب، يك ساعت شد، حالا بريد سراغش! مطمئنم وقتي كاغذ رو ميگيريد دستتون، به كاغذهاي بعدي كه با اين ترفند درست مي كنيد فكر ميكنيد! (برم يه بسته كاغذ بخرم، همهشو بذارم تو چاي و ...) :) جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 512x384 پیکسل اینجا کلیک کنید. خيلي زيبا شده، نه؟ بايد كلي پول ميداديد تا از اين كاغذا از بيرون ميخريديد! حالا صبر كنيد، بقيهش مونده... الان وقت اونه كه روي اين كاغذ يك نوشته زيبا بنويسيد و بديد دست دوستتون. من اوائل كه جوونتر بودم، خودم قلم خطاطيم رو دست ميگرفتم و يه بيت شعر ناب روش مينوشتم، اما چون احتمالا با كامپيوتر راحتتريد، بهتره يه كار ديگه كنيم. يه نوشته جالب، با يك فونت زيبا در Word يا Photoshop بنويسيد و روي اين برگه پرينت كنيد... من الان يه نوشته توپ پيدا كردم و دارم پرينت ميگيرم: جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 580x817 پیکسل اینجا کلیک کنید. واييييييييي خداي من! واقعا زيبا شده! باور كنيد اگه الان اينجا بوديد، اين كاغذ رو از من ميگرفتيد و بهم پس نميداديد! شايد توي عكس خيلي مشخص نباشه، اما وقتي كاغذ رو دست ميگيري، واقعا لذت ميبري :) من برم اينو بزنم روي ديوار اتاقم، شما كاري نداريد؟ اميدوارم از اين آموزش لذت برده باشيد، اگه وقت شد، إن شاء الله، در آينده يك نوع ديگه از ساخت كاغذهاي جالب رو آموزش خواهم داد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده