رفتن به مطلب

انواع لبنیات و مزاج آن ها


masi eng

ارسال های توصیه شده

انواع لبنیات و مزاج آن ها

 

 

[TABLE=width: 466]

[TR]

[TD=width: 127] لبنیات

[/TD]

[TD=width: 120] نوع مزاج

[/TD]

[TD=width: 43] درجه

[/TD]

[TD=width: 336] مصلح

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] پنیر تازه

[/TD]

[TD=width: 120] سرد و تر

[/TD]

[TD=width: 43] 2

[/TD]

[TD=width: 336] مغز گردو، آویشن، عسل ، نعناع خشک سبزی های معطر

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] پنیر کهنه

[/TD]

[TD=width: 120] گرم و خشک

[/TD]

[TD=width: 43] 2

[/TD]

[TD=width: 336] مغز گردو، آویشن عسل نعناع خشک، سبزی های معطر

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] خامه

[/TD]

[TD=width: 120] سرد و تر

[/TD]

[TD=width: 43]

[/TD]

[TD=width: 336] عسل

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] دوغ و ماست

[/TD]

[TD=width: 120] سرد و تر

[/TD]

[TD=width: 43] 2

[/TD]

[TD=width: 336] زنیان ،نعناع، آویشن، سیر، کاکوتی، زیتون سیاه دانه، پونه

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] سرشیر

[/TD]

[TD=width: 120] سرد و تر

[/TD]

[TD=width: 43]

[/TD]

[TD=width: 336] عسل

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] شیر پاستوریزه

[/TD]

[TD=width: 120] سرد و تر

[/TD]

[TD=width: 43]

[/TD]

[TD=width: 336] عسل ، گلاب

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] شیر محلی تازه

[/TD]

[TD=width: 120] گرو و تر

[/TD]

[TD=width: 43] 1-2

[/TD]

[TD=width: 336] عسل ،گلاب

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] قرا قروط

[/TD]

[TD=width: 120] سرد و خشک

[/TD]

[TD=width: 43] 2

[/TD]

[TD=width: 336] انواع فلفل، زیره، سیاه دانه

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] کره

[/TD]

[TD=width: 120] گرم و تر

[/TD]

[TD=width: 43] 1-2

[/TD]

[TD=width: 336] عسل، شکر سرخ، ادویه قابضه

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] کشک

[/TD]

[TD=width: 120] سرد و خشک

[/TD]

[TD=width: 43] 2

[/TD]

[TD=width: 336] گلنگبین، سیر، نعناع خشک ، پونه کوهی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 127] ماست چکیده

[/TD]

[TD=width: 120] گرم و تر

[/TD]

[TD=width: 43] 1

[/TD]

[TD=width: 336] مغز گردو، آویشن، عسل، نعناع خشک، سبزی های معطر

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

روغن یا کره گاو گوسفند و بز:

روغن گاو از بقیه روغن ها بهتر و لطیف تر بوده، هر چه کهنه تر شود حرارتش بیشتر و رطوبت ان کمتر می شود( روغن دو ساله در اول خشک می باشد). تحلیل برنده، بازکننده انسداد، نرم کننده پوست، چاق کننده بدن و ملین بوده، برای بیماری های مغز و اعصاب، بیماری های ریه و سرفه خشک بیماری های کبد و طحال مفید است. منضج(معتدل کننده قوام اخلاط یعنی غلیظ را رقیق و رقیق را غلیظ کرده و دفع می نماید.) بثورات و جوش ها بوده و در رفع ورم های پشت گوش، زیر بغل و کشاله ران بخصوص در اطفال و زنان موثر است. اگر روغن کهنه را مرتب شب ها بر صورت بمالند و تا صبح بماند، لک صورت را پاک کرده و رنگ صورت را زیبا و صفا می کند.

ماست:

مرطوب کننده، اشتها آور، چاق کننده تقویت کننده نیروی جنسی گرم مزاجان بوده و در برطرف کردن تشنگی موثر است. غذائیت آن از دوغ بیشتر است. ماست دیرهضم بوده، برای سردمزاجان و کسانی که معده سرد دارند مضر می باشد. خوردن آن با اطریفل جهت تقویت معده و با برنج یا آرد بو داده برنج برای اسهال گرم مفید است.

 

 

 

منبع: http://www.masiid.blogfa.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...