Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 :w14:سلام بر دوستان و همراهات تالار جدیدالتاسیس منابع طبیعی:w14: خب هر تالاری باید محفلی برای گفتگو داشته باشه و برآن شدم این تاپیک را برای گفتگوی دوستانه بچه های این تالار و تالارای دیگه ایجاد کنم.. اسم این تاپیک هم متفاوته و «چت روم» که به معنای محفل صحبته و کلمه «سبز» از رشته های منابع طبیعی نشأت میگیره که با سبزی و طبیعت گره خورده.. پس بشتابید به جمع دوستانه ما:wavesmile: 26
.Yaprak 15748 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 مفتخرم که من اولین پست رو تو این تاپیک بزارم :hapydancsmil: 10
parisa.na 1558 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 منم سومین نفرشدم!میگن تاسه نشه بازی نشه...خو حالادرمورد چی فک بزنیم دوستان من که میگم حالاکه داره بهارمیادوهمه جاسرسبزمیشه اینجاهم که چت روم سبزه یه چیزی بگم:(تروخدااگه مسافرت میرین نگین اینجاشهرغریبس آشغال بریزیم...به قول شاعرکشورما خانه ی مایه خواهشم دارم اگه آشغالی رودیدین که روزمین افتاده برش دارین بندازین سطل زباله... 11
هوادار 1111 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 به به چت روم چ باحال اونم از نوع سبزش خو حالا چی واسه صحبت کردن داریم اینجا 8
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 سلام منم به نوبه ی خودش تبریک میگم آغا نمیدونم چی بگم همینجوری الکی تبریک گفتم 9
pari.v 10304 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 هشتـــــــــــــــم تبریـــکــــــ .ـ الان ینی ما هم می تونیم اینجا فک بزنیم ؟؟؟؟ 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 هشتـــــــــــــــم تبریـــکــــــ .ـ الان ینی ما هم می تونیم اینجا فک بزنیم ؟؟؟؟ منظورش اینه صوبت کنیم 4
pari.v 10304 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 منظورش اینه صوبت کنیم آره خو ولی من اگه بخوام اینجا صوبت کنم ینی برم رو منبر میشه اسپم .. که همون فکه 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 آره خو ولی من اگه بخوام اینجا صوبت کنم ینی برم رو منبر میشه اسپم .. که همون فکه و ما هم نیز 4
soil eng 17164 ارسال شده در 16 خرداد، 2014 قاسم؟؟ چرا منو دعوت نكردي؟ يعني من نيام چجوري دلت اومد چقد بي معرفتي تو منم دلم حرف ميخواااد خب ديگه جمع كنم برم، ك از بس اشك ريختم الانه ك تالارتونو سيل ببرره 5
masi eng 47044 ارسال شده در 16 خرداد، 2014 به به به .. چت روم سبز. من از کلمه چت خوشم نمیاد. ولی وقتی دیدم اینجا راه اندازی کردی.. یه میتینگ سبز رو خوشحال شدم. گفتم بیام یه عرض ادبی کنم و حال مدیرسابقمونو بپرسمو.. بگم بابا رفتید ولی متعلق به تالارکشاورزی هستیدا..... تشریف بیارید خونمون. منم که با اجازتون همش اینجا یه سری میزنیم و مطلب براتون میزاریم. 4
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2014 هشتـــــــــــــــم تبریـــکــــــ .ـ الان ینی ما هم می تونیم اینجا فک بزنیم ؟؟؟؟ چرا که نه 2
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2014 قاسم؟؟چرا منو دعوت نكردي؟ يعني من نيام چجوري دلت اومد چقد بي معرفتي تو منم دلم حرف ميخواااد خب ديگه جمع كنم برم، ك از بس اشك ريختم الانه ك تالارتونو سيل ببرره بابا الهه تو که بزرگ خاندان کشاورزی هستی و دیگه دعوت لازم نیست صاحب مجلس به شمار میری.. راستش این تیک دعوت به همه که میزنم از لیست دوستانم 50 تای اول فقط دعوت میشن چون حداکثر 50 نفر ظرفیت هر نفر هست و این 50 نفر بر اساس حروف الفبا فکر کنم مرتب میشه.. 2
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2014 به به به .. چت روم سبز. من از کلمه چت خوشم نمیاد. ولی وقتی دیدم اینجا راه اندازی کردی.. یه میتینگ سبز رو خوشحال شدم. گفتم بیام یه عرض ادبی کنم و حال مدیرسابقمونو بپرسمو.. بگم بابا رفتید ولی متعلق به تالارکشاورزی هستیدا..... تشریف بیارید خونمون. منم که با اجازتون همش اینجا یه سری میزنیم و مطلب براتون میزاریم. منم زیاد خوشم نمیومد ولی هر اسم دیگه میذاشتم تکرای بود و همه تالارا گذاشته بودن و دیگه این اسمو انتخاب کردم وگرنه پارسی رو همیشه پاس میداریم خوشحال میشم به اینجا هم سر میزنید و فعالیت دارید و من هم مثل گذشته وقت کنم میام تالار کشاورزی ولی داخل همین تالار منابع طبیعی هم به زور دوتا مطلب وقت کنم بذارم هنر کردم 3
ارسال های توصیه شده