Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ یادم است سالها پیش، آن سالها که کنکور دانشگاه بحث داغ آن روزهای من و همکلاسی هایم بود، یکی از معلمانمان برایمان لطیفه ای تعریف کرد: در فلان کشور ،در کنکور سراسریشان، یک نفر را به صورت افتخاری نفر اول کنکور اعلام کردند، با اینکه تمام سوالها را غلط جواب داده بود؛ دلیلشان هم این بود که کسی که بتواند همه ی سوالها را غلط بزند، پس معلوم است که پاسخ صحیح همه ی سوالها را می دانسته است. 22 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ یادم است سالها پیش، آن سالها که کنکور دانشگاه بحث داغ آن روزهای من و همکلاسی هایم بود، یکی از معلمانمان برایمان لطیفه ای تعریف کرد: در فلان کشور ،در کنکور سراسریشان، یک نفر را به صورت افتخاری نفر اول کنکور اعلام کردند، با اینکه تمام سوالها را غلط جواب داده بود؛ دلیلشان هم این بود که کسی که بتواند همه ی سوالها را غلط بزند، پس معلوم است که پاسخ صحیح همه ی سوالها را می دانسته است. نه از کجا معلوم شاید بلد نبوده 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ کل منطق این داستان رو بردین زیر سوال شماها :| :)) 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ اینو قبلا بهش فکر کرده بودم که منفی 33 درصد زدن مثل صد در صد زدن خیلی سخته 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ اینو قبلا بهش فکر کرده بودم که منفی 33 درصد زدن مثل صد در صد زدن خیلی سخته من تا منفی 7 درصد جواب سوالا را بلد بودم ولی دیگه بیش از این نتونسم درس بخونم که به منفی 33 برسم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده