pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ این انعطافم شاه کلید همه جا شدهفکر کنم اینم کار محمد عارف بشه که یه کلمه رو باب کرد آره خو انعطاف اصل هر چیزیه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ :| میگم نمیشه از نت کش بریم؟:| 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ منم اعلام آمادگی می کنم. منتظرم تا مسابقه رو شروع کنین تا عسکامو بفرستم 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ منم هستم :hapydancsmil: فقط ممکنه یادم بره 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ dostan axhatono befrsit baram .. Man felan be pc dastrasi nadaram .. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ بچه ها منتظرم کارهاتونو بفرستید بعد نظر سنجی جداگونه میذارم برای همشون :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ با عرض پوزش از تمام دوستان امسال متأسفانه همه چی در هم شد و کلا هیچ نوع مسابقه ای نخواهیم داشت . سال خوبی داشته باشید. ایشالا در طول سال اگر قسمت شد در خدمت دوستان هستیم . با مسابقه یا بدون اون منتظر هنرهاتون هستم در کل تالار 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ با عرض پوزش از تمام دوستانامسال متأسفانه همه چی در هم شد و کلا هیچ نوع مسابقه ای نخواهیم داشت . سال خوبی داشته باشید. ایشالا در طول سال اگر قسمت شد در خدمت دوستان هستیم . با مسابقه یا بدون اون منتظر هنرهاتون هستم در کل تالار اچرا:/ فعلا که وقت هست......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ چه ذوقی کرده بودم! :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ چه ذوقی کرده بودم! :icon_razz: Azizam shoma ke kareto ro namaei kardi !! Dostan lotf kardan mosabeghe gozashtan dar ona sherkat koned . 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ Azizam shoma ke kareto ro namaei kardi !! Dostan lotf kardan mosabeghe gozashtan dar ona sherkat koned . اره خب ولی با اینحال مسابقه خوبی میشد اگه کنسل نمی شد... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ اره خب ولی با اینحال مسابقه خوبی میشد اگه کنسل نمی شد... مسابقه این تالار کنسل شده چون از همه نوعش توی تالارهای دیگه مسابقه هست میتونید شرکت کنید. بالاخره حق تقدم با کسانی هست که زودتر تاپیک استارت کردند. از هنرهاتون میتونید توی خود تالار استفاده کنید. آموزش بدهید تا علاقه مندان استفاده کنند. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ [h=3]نظرسنجی: خبر: هنرمندانه ترین تخم رنگی و شکلیترین هدیه های نوروزی هنر دست کدوم هنرمنده؟[/h] نظرسنجی: خبر: نظر سنجی زیباترین سبزه نوروز 93 نواندیشانی 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ [h=3]نظرسنجی: خبر: نظر سنجی زیباترین هفت سین امسال هنر دست کدوم هنرمنده ؟[/h] [h=3]نظرسنجی: خبر: زیباترین هفت سین کوچولوی امسال هنر دست کدوم هنرمنده ؟[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده