masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ سوال بعد رو خودم ميزارم... راحته ها 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ میخواید جوابم خودم بگم اصلا یه کاری, میکنم خودم سوال میزارم خودمم جواب حیدم خوبه؟ 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سوال بعد رو خودم ميزارم... راحته ها [h=1]راکن سفلی[/h] 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سوال بعد رو خودم ميزارم... راحته ها [h=1]راکن سفلی[/h] درسته برو سوال بعد.... لطفا اگه کسی خواست, پست اول این تاپیک رو ببینه مراجعه کنه به نخستین صفحه من چیزی رو پاک نکردم.... مشکل جدید سایته که علتشو گفتن 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ کسی بلد نیست؟ اسونه خودم جواب بدم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ به ترکی میگیم سوسار همون راسو 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ به ترکی میگیم سوسار همون راسو بله درسته لطفا عکس بعدی 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ سوال بعد/ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سیاهگوش؟ بله درسته لطفا عکس بعدی 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ نام فارسی: سیاه گوش نام انگلیسی: Eurasian lynx نام علمی:Lynx lynx خانواده:خانواده ی گربه سانان(Felidae) جمعیت:نامعلوم پراکنش:در قاره های اروپا و آسیا پراکنده است. درایران تاکنون در مناطق کوهستانی البرز، گرگان تا الموت ، آذربایجان شرقی وغربی و اردبیل دیده شده است. زیست گاه:سیاه گوش درزیست گاه های جنگلی و بوته زارهای کوهستانی مرتفع به سرمی برد. اندازه:طول بدن این پستاندار80تا130 سانتیمتر،طول دمش11تا19سانتیمتر،ارتفاع بدنش50تا75سانتی متر و وزن بدنش 18تا 38 کیلوگرم است. ریخت شناسی:سیاه گوش جثه ای متوسط ، بدنی کوتاه و حجیم ، دست و پایی بلند ، دمی بسیار کوتاه با نوک سیاه و موهای بلند وریش مانندی روی گونه ها دارد.گوش هایش پهن ، بزرگ و مثلثی شکل است که در انتها یک دسته موی سیاه و بلند روی آن روییده است.پنجه های این جانور بسیار پهن و دارای موهای بلنداست.رنگ بدنش قهوه ای با خال های بزرگ و کوچک سیاه رنگ و توپر و زیر بدنش سفید است. رژیم غذایی:سیاه گوش از پستانداران کوچک ، خرگوش ، نوزاد پستانداران بزرگی مانند گراز ، شوکا ، قوچ ، میش ، کل ، بز ، روباه و نیز پرندگان ، خزندگان و حشره ها تغذیه می کند. زادآوری:جفت گیری سیاه گوش ها در زمستان و تولد نوزادان دربهار است. وضعیت حفاظتی:از وضعیت این گونه در ایران اطلاع دقیقی در دست نیست ؛ ولی به نظر می رسد جمعیت آن ها رو به کاهش باشد. 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لاکپشتهای دریایی یه اسم خاصی داره لاک پشتِ..........؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده