رفتن به مطلب

مسابقه شناسایی حیات وحش ایران

ارسال های توصیه شده

hit[/MENTION]a;1430810]نه متاسفانه.

الان امتیازو بدم به mhredad؟

سلام رئیس!!!!!:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

میگم میخواید بدید به من امتیازو من از مسابقات جا موندم!!!!مهردادم راضی هس!!!مگه نه مهرداد؟؟؟؟؟:w000:(مهرداد داداش آبروداری کن هم رشته ای هستیم!!!:ws3:)

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 855
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

امتیاز من رو بدن به اقاYaser.c

نه مهرداد جان.....این چه حرفیه داداش.....مسابقه بایستی روال خودشو داشته باشه.....من شوخی کردم:a030:

ولی خیلی خیلی میخوامت.....مخلصیم داداش:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سنجاب ایرانی[۱] (نام علمی: Sciurus anomalus) گونه‌ای از جوندگان و از خانوداهٔ سنجابیان است. جنگل‌های معتدل مناطقی از ایران، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، یونان، عراق، اسراییل، اردن، لبنان، سوریه و ترکیه زیستگاه این جانور می‌باشند

• Like 4
لینک به دیدگاه
سنجاب ایرانی[۱] (نام علمی: Sciurus anomalus) گونه‌ای از جوندگان و از خانوداهٔ سنجابیان است. جنگل‌های معتدل مناطقی از ایران، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، یونان، عراق، اسراییل، اردن، لبنان، سوریه و ترکیه زیستگاه این جانور می‌باشند

بله درسته لطفا عکس بعدی

• Like 4
لینک به دیدگاه

به جای اسم رژیم غاصب، بزن فلسطین :ا

• Like 4
لینک به دیدگاه

دلفین سیاه

مشخصات :جسته نسبتا بزرگ و استوانه ای شکل ,سر بون پوزه ی دارای باله پشتی بارک, خمیده و بلند و باله های سینه ای خمیده هستند .این دلفین دندان های بزرگی به قطر 25میلی متر دارد. رنگ تمام بدن سیاه یا خاکستری تیره,باید توجه داشت که رنگ اکثر گونه های دلفین مدتی پس از مرگ کاملا سیاه می شود بنابرین نباید آنها را با این دلفین اشتباه شود

اندازه ها:طول بدن 5/3تا6متر ,باله6متر , باله سینه ای حدود 40سانتی متر. تعداد دندان در هر نیمه آرواره بالاو پایین 7تا12عدد وزن5/1تن

پراکندگی:درایران,خلیج فارسو دریای عمان

پراکنش جهانی :کلیه دریا های متعدل و گرم

عادات:به صورت اجتماعی در دسته های بزرگ و گاهی به صورت انفرادی مشاهده می شود با سرعت 24 کیلومتر در ساعت در حرکت می کند

غذا:از ماهی ها و حتی دلفین های دیگر تغذیه می کند

تولید مثل :در تمام فصول جفت گیری می کند.

pdiaul82wsdkuj241wd6.jpeg

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...