رفتن به مطلب

مسابقه شناسایی حیات وحش ایران

ارسال های توصیه شده

عجب بحثی شده سر این گوزن خالدار!

والا من تو نت سرچیدم نوشت آهوی خالدار

الله اعلم!:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 855
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

hit[/MENTION]a;1419231]بچه ها امتیاز گوزن خالدارو به کی بدم؟؟؟؟:ws52:*mars* گفت آهوی خالدار آخه.دوست جونا لطفا هرکی درست حدس زد سوال بعدی رو هم خودش مطرح کنه. باشه؟
عکس اول آهو خالدار.از اونجای که عکس دانلود کردم نگاه کردم نوشته اهوی خالدار,ولی عکس برای راهنمای گذاشتم اشتباهی از گوزن خالدار بود .(جواب درست آهو خالدار میباشد.) و بابت اشتباه که رخ داده از دوستان عذرخواهی میکنم
  • Like 4
لینک به دیدگاه
لاکپشت فراتی

Rafetus euphraticus

از خانواده لاک پشت های سه انگشتیه

درسته عزیزم....

لطفا عکس بعدی....

بینام نمیتونه بیاد بمن وکالت داده...:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اینهم عکس بعدی

<a href=10ezr32ik58p35nlpzf.jpg' alt='10ezr32ik5

پلنگ برفی

پلنگ برفی یک گربه وحشی بزرگ است که در کوهستان‌های آسیای مرکزی زندگی می‌کند. جمعیت این پلنگ‌ها مابین 3 هزار و 500 تا 7 هزار عدد برآورد می‌شود.

• Like 4
لینک به دیدگاه
پلنگ برفی

پلنگ برفی یک گربه وحشی بزرگ است که در کوهستان‌های آسیای مرکزی زندگی می‌کند. جمعیت این پلنگ‌ها مابین 3 هزار و 500 تا 7 هزار عدد برآورد می‌شود.

بله درسته.لطفا عکس بعدی

• Like 4
لینک به دیدگاه
سوسمار لاسرتاها نیست

سوسمار با لاسرتا فرق می کنه

این لاسرتای راه راهه

بفرمایید سوال بعدی:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اینهم عکس بعدی

6smn86r86i33bhuskn6z.jpg

مارخور

مارخور، بزرگ‌ترین عضو خانواده بزهاست که در شمال شرقی افغانستان، شمال هند و شمال و مرکز پاکستان زندگی می‌کند. شمار آن‌ها کم‌تر از 2 هزار و 500 عدد است و روند رو به کاهش آن‌ها هنوزهم ادامه دارد.

• Like 5
لینک به دیدگاه
مارخور

مارخور، بزرگ‌ترین عضو خانواده بزهاست که در شمال شرقی افغانستان، شمال هند و شمال و مرکز پاکستان زندگی می‌کند. شمار آن‌ها کم‌تر از 2 هزار و 500 عدد است و روند رو به کاهش آن‌ها هنوزهم ادامه دارد.

بله درسته.لطفا عکس بعدی:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

عزیزم لطفا عکس بعدی رو خودت بذار. آخه اینجوری همه امتیازا واسه خودت میشه:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
با اجازه دوستان عکس بعدی رو من میزارم

x89bu0yvdp5286246huk.jpg

:w58: آخه اين كجاش ايرانيه ؟ جونوراي امروزي رو نميشناسيم اونوقت تو رفتي قرن بوقشو آوردي :ws28:

اسمش و نميگم ولي راهنمايي ميكنم تا دوستان بگن اين جونور بومي استراليا و گينه نو هستش قرن بيستم منقرض شده

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...