*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ عجب بحثی شده سر این گوزن خالدار! والا من تو نت سرچیدم نوشت آهوی خالدار الله اعلم! 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ لاکپشت فراتی Rafetus euphraticus از خانواده لاک پشت های سه انگشتیه 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1419231]بچه ها امتیاز گوزن خالدارو به کی بدم؟؟؟؟*mars* گفت آهوی خالدار آخه.دوست جونا لطفا هرکی درست حدس زد سوال بعدی رو هم خودش مطرح کنه. باشه؟عکس اول آهو خالدار.از اونجای که عکس دانلود کردم نگاه کردم نوشته اهوی خالدار,ولی عکس برای راهنمای گذاشتم اشتباهی از گوزن خالدار بود .(جواب درست آهو خالدار میباشد.) و بابت اشتباه که رخ داده از دوستان عذرخواهی میکنم 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ لاکپشت فراتی Rafetus euphraticus از خانواده لاک پشت های سه انگشتیه درسته عزیزم.... لطفا عکس بعدی.... بینام نمیتونه بیاد بمن وکالت داده... 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ خارپشت برانت(خارپشت ایرانی) بعله درسته 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ اینهم عکس بعدی پلنگ برفی پلنگ برفی یک گربه وحشی بزرگ است که در کوهستانهای آسیای مرکزی زندگی میکند. جمعیت این پلنگها مابین 3 هزار و 500 تا 7 هزار عدد برآورد میشود. 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ پلنگ برفیپلنگ برفی یک گربه وحشی بزرگ است که در کوهستانهای آسیای مرکزی زندگی میکند. جمعیت این پلنگها مابین 3 هزار و 500 تا 7 هزار عدد برآورد میشود. بله درسته.لطفا عکس بعدی 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ سوسمار لاسرتاها نیست سوسمار با لاسرتا فرق می کنه این لاسرتای راه راهه بفرمایید سوال بعدی 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ اینهم عکس بعدی مارخور مارخور، بزرگترین عضو خانواده بزهاست که در شمال شرقی افغانستان، شمال هند و شمال و مرکز پاکستان زندگی میکند. شمار آنها کمتر از 2 هزار و 500 عدد است و روند رو به کاهش آنها هنوزهم ادامه دارد. 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ مارخورمارخور، بزرگترین عضو خانواده بزهاست که در شمال شرقی افغانستان، شمال هند و شمال و مرکز پاکستان زندگی میکند. شمار آنها کمتر از 2 هزار و 500 عدد است و روند رو به کاهش آنها هنوزهم ادامه دارد. بله درسته.لطفا عکس بعدی 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یک نفر دیگه عکس بعدی رو بذاره بی زحمت 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ عزیزم لطفا عکس بعدی رو خودت بذار. آخه اینجوری همه امتیازا واسه خودت میشه 6 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ با اجازه دوستان عکس بعدی رو من میزارم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ با اجازه دوستان عکس بعدی رو من میزارم آخه اين كجاش ايرانيه ؟ جونوراي امروزي رو نميشناسيم اونوقت تو رفتي قرن بوقشو آوردي اسمش و نميگم ولي راهنمايي ميكنم تا دوستان بگن اين جونور بومي استراليا و گينه نو هستش قرن بيستم منقرض شده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده