mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ [h=1]آهو[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهو، چرندهای دارای شاخ و سم است. این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شباهت زیادی به گوزن دارد، ولی در اصل جزو خانواده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و گاو وحشی است. محل زندگی بیشتر آهوها در دشتهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ست. آنها دوندههای بسیار سریعی هستند که در گلههای بزرگ زندگی میکنند و با کوچکترین احساس خطر، به سرعت میگریزند. بعضی از انواع مشهور آنها عبارتند از: ایمپالا، قوچ آبی، آهوی آفریقایی و گوزن آفریقایی.[h=1]گوزن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]گوزن از خانواده گاوها و آهوها است. اما گوزنها با همخانوادههای خود تفاوت دارند؛ چون به جای شاخهای دایمی، دارای شاخهایی موقت هستند. گوزن نر همه ساله دارای شاخ جدیدی میشود. گوزنهای ماده، غیر از نوع شمالی، هرگز شاخ در نمیآورند.همه ساله در اوایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقدار زیادی خون در محل رویش شاخگوزن نر به جریان میافتد. این خون، مادهای استخوانی که رشد شاخ را تسریع میکند، با خود حمل میکند. ابتدا، محل رشد شاخک، پوشیده از پوستی نرم و پر مو به نام «مخمل» میشود. در اوایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این شاخها به بیشترین حد رشد خود میرسند. در این زمان خون، قطع میشود و مخمل روی سر از بین میرود. آهوی نر، آنقدر شاخهایش را به اشیای دیگر میمالد تا محکم و براق شوند. 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ پلنگ ایرانی درسته ببخشید دیر اومدم 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ لاک پشت دریای نیست از دسته پرندگان حساب نمیشه 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ لاک پشت دریای نیستاز دسته پرندگان حساب نمیشه مهرداد حواستو جم كن ديگه....نيگا كن هم بال داره هم اسمش نوك عقابيه....پس پرندس....حالا اگه يه عده انگشت شمار بهش ميگن خزنده كه دليل نميشه حرفشون درست باشه 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ لاک پشت نوک عقابی؟ آي باريكلا....آفرين 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ لاک پشت پوزه عقابی [TABLE] [TR] [TD=class: class9, width: 55%] نام فارسی : لاک پشت پوزه عقابی نام علمی: Eretmochelys imbricata نام انگلیسی: Hawksbill Turtle [/TD] [TD=class: class9, width: 40%, align: justify] [/TD] [/TR] [/TABLE] لاکپشت پوزه عقابی (Eretmochelys imbricata) گونهای لاکپشت دریایی است که بهشدت در معرض خطر انقراض قرار دارد. پوزه این لاکپشت برای بیرون کشیدن غذای اصلیش یعنی اسفنج دریایی از لابه لای مرجانها به شکل منقار عقاب درآمده و از همین رو به لاکپشت پوزه عقابی یا منقار کوتاه موسوم گشتهاست. این لاکپشت به طور گستردهای برای استفاده از گوشت در کشورهایی چون چین و ژاپن صید میشود، استفاده از لاک آن برای ساخت وسایل تزئینی سابقه طولانی دارد و در برخی مناطق از جمله ایران هم تخمهای این خزنده را از شن بیرون کشیده و میخورند. البته در کشورهای عضو معاهده تجارت بینالمللی گونههای در معرض خطر شکار و خرید و فروش این لاکپشت و محصولات به دست آمده از آن ممنوع است. طول لاکپشت پوزه عقابی بالغ به یک متر می رسد و وزن میانگین آن حدود ۸۰ کیلوگرم است. بین 30 تا 50 سال عمر می کنند و حدود 140 تخم می گذارند. تخمها و نوزادان این لاکپشت منبع غذایی غنی برای انواع گوناگونی از گوشتخواران، پرندگان، خزندگان، ماهیها و حتی حشرات و ویروسها است. اما با گذر زمان و بزرگتر شدن لاکپشتها آمار مرگ و میر رو به کاهش گذاشته تا جایی که در سنین بزرگسالی تنها کوسه قادر به شکار این لاکپشت است. وزن تخم لاک پشتهای پوزه عقابی ۲۶ تا ۳۱ گرم، قطر آن حدود ۴۳ میلیمتر و حجم تخمها نیز حدود ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر مکعب است. تخمگذاری این لاک پشت هر ۲ تا ۳ سال یک بار در دو مرحله به فاصله دو هفته تکرار میشود و در هر مرحله لاکپشت مادر ۴۰ تا ۱۵۰ تخم میگذارد. لاکپشتهای ماده به احتمال بسیار زیاد همیشه برای تخمگذاری به زادگاه خود باز میگردند. این حیوان در سن بالای ۳۰ بالغ میشود و تصور میرود عمر آن حدود ۳۰ تا ۴۰ سال باشد. شکار برای استفاده از گوشت و لاک از عوامل اصلی کاهش جمعیت این حیوان است، هرچند در بسیاری از کشورها شکار آن غیر قانونی است. گوشت این حیوان از ۵۰۰ سال پیش از میلاد در چین از غذاهای لذیذ به شمار میرود هرچند به دلیل نوع تغذیه این حیوان ممکن است برای انسان سمی باشد. همچنین سابقهٔ استفاده از لاک این حیوان برای ساخت لوازم تزئینی به یونان و روم باستان میرسد. بیشترین مصرف لاک این حیوان مربوط به ژاپن است. تا سال ۱۹۹۴ که دولت ژاپن واردات لاک این حیوان را ممنوع کرد، هر سال حدود ۳۰ تن لاک لاکپشت پوزه عقابی به این کشور وارد میشد. لاکپشت پوزه عقابی یکی از ۴ لاکپشت دریایی است که در خلیج فارس مشاهده شده و یکی از دوگونه لاکپشت دریایی است که در سواحل ایران تخمگذاری میکند. بیشترین زاد آوری لاکپشتهای دریایی در ایران به این گونه مربوط میشود. البته در سالهای اخیر زادآوری این گونه به جزایر نخیلو و امالکرم در استان بوشهر و جزایر قشم، شیدور، هندورابی، هنگام و هرمز در استان هرمزگان محدود شده است. تعداد موارد حضور این لاک پشت در سواحل ایران حدود هزار تخمگذاری در سال برآورد میشود. با این که در ایران مصرف گوشت لاکپشت و تجارت لاک آن مرسوم نیست اما خوردن و فروش تخم لاکپشت به دلیل اعتقاد به ارزش غذایی و دارویی بسیار رایج است. به طوریکه گاه برای جمعآوری تخمهاT، لاکپشت مادر را با چرخ دستی به گوشهای میرانند یا گاهی دیده شده در اطراف لانهای که لاک پشت مادر در حال تخمگذاری است، گروهی از مردم حلقه زده و منتظر پایان تخمگذاری هستند. 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ مهرداد حواستو جم كن ديگه....نيگا كن هم بال داره هم اسمش نوك عقابيه....پس پرندس....حالا اگه يه عده انگشت شمار بهش ميگن خزنده كه دليل نميشه حرفشون درست باشه به نکته حساسی اشاره گردی تا حالا بهش دقت نگردم 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ به نکته حساسی اشاره گردی تا حالا بهش دقت نگردم بازم ازين نكته ها بهت ياد ميدم رفيق 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ حالا اين عكسو گذاشتيد خودتون نريد حاجي حاجي مكه...بچه ها رو بذاريد تو آمپاس... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ حالا اين عكسو گذاشتيد خودتون نريد حاجي حاجي مكه...بچه ها رو بذاريد تو آمپاس... من که مسافرم. شکر خدا شما هستید، اگه جواب بدن میتونید تایید کنید. به سما هم میسپارم تایید کنه. خوبه؟ 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ اسم دیگرآهو گوزنه. گوزن با آهو فرق دارههههههه:icon_pf (34): مهرداد حواستو جم كن ديگه....نيگا كن هم بال داره هم اسمش نوك عقابيه....پس پرندس....حالا اگه يه عده انگشت شمار بهش ميگن خزنده كه دليل نميشه حرفشون درست باشه عده ی انگشت شمار بهش نمیگن خزنده میگن دوزیست 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ بچه ها امتیاز گوزن خالدارو به کی بدم؟؟؟؟ *mars* گفت آهوی خالدار آخه. دوست جونا لطفا هرکی درست حدس زد سوال بعدی رو هم خودش مطرح کنه. باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1419233]لاک پشت نرم کاسه چینی؟ نه. این نیس 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ hit[/url]a;1419227] گوزن با آهو فرق دارههههههه:icon_pf (34): عده ی انگشت شمار بهش نمیگن خزنده میگن دوزیست سلام رئیس:wavesmile: من گفتما گوزن با آهو فرق داره هیچکی گوش نکرد...خودتون تو اون تاپیکه میش ها به من گفتید...... بیا ......اینم یه مشکل دیگه......من فک میکردم قورباغه فقط دوزیسته حالا فرقی هم نمیکنه.....میگم نکنه شما جزء اون دسته انگشت شمار هستید؟؟؟؟؟ اگه دوست دارید امتیاز آهوی خالدار رو بدید به من....فک کنم هر دو طرف هم راضی باشن.... 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1419233]لاک پشت نرم کاسه چینی؟ من الان یه نگاهی کردم. اینی که تو گفتی شبیه همونه که من گذاشتم. اما نام علمیشون و انگلیسی و ... فرق میکنه باهم. 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1419231]بچه ها امتیاز گوزن خالدارو به کی بدم؟؟؟؟ *mars* گفت آهوی خالدار آخه. دوست جونا لطفا هرکی درست حدس زد سوال بعدی رو هم خودش مطرح کنه. باشه؟ باید بدید بمن دیگه...من هی میگفتم گوزن خالدار هیشکی قبول نمیکرد... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده