mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ مهرداد جان آهوش درسته دیگه خدایی!!!!!این گوزن نیست انصافا!! نگید من فرق بین گوزن و آهو رو (مث فرق بوفالو با میش) نمیدونم!! اسم دیگرآهو گوزنه. 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ راهنمای بومی مناطق چنگلی سری لانکا,نپال,بنگلادش,بوتان است تعداد کمی از ان نیز در پاکستان یافت می شوند رنگ پوست این گوزن صورتی متمایل به قهوه ای است که بر خود خال سفید دارد بخش های زیرین نیز سفید رنگ هستند. 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ آفرین صدآفرین درسته .لطفا عکس بعدی 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ آفرین صدآفرین درسته .لطفا عکس بعدی خودت بزار بی زحمت 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ با اجازه دوستان. اینهم عکس بعدی این خوشگله اسمش گربه پالاسه از زیر راسته گربه سانان گربهٔ پالاس یا مانول یک گربهسان وحشی کوچک بومی آسیای میانه است. این جانور تقریباً به اندازهٔ یک گربه خانگی است و دارای حدود ۶۰ سانتیمتر طول (بدون احتساب دم ۲۵ سانتیمتریاش) و به طور متوسط ۳٫۶ کیلوگرم وزن است. رنگ موهای بدناش خاکستری روشن یا زرد تیره همراه با نوارهای عمودی است که گاهی در میان موهای انبوه و متراکم بدن، دیده نمیشوند. این گربه شکلهای گوناگونی دارد که آن را از دیگر گربهسانان متمایز میسازد. چشمان گرد این جانور، برجستهترین ویژگیاش به شمار میآید. پاهایش کوتاه هستند، سریناش نسبتاً بزرگ است و موهایش بلند و انبوه هستند. 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ بله درسته .لطفا عکس بعدی آقا مهرداد خودت می ذاری عکس بعدی رو؟ 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ این یک آهوس که خال داره پس میشه آهوی خالدار!به همین راحتی به همین خوشمزگی.... دوستان در جریان باشن.... این احنمالا گوزن خالدار نیس....؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ دوستان در جریان باشن....این احنمالا گوزن خالدار نیس....؟؟؟نه شک نکن خودشه 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ شرمنده خودتون عکس بعدی بگزارید چشمیه سوال اسون 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ عکس نمیذارید؟ خو آخه درسته؟؟؟؟؟کسی تایید نکرد؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ خو آخه درسته؟؟؟؟؟کسی تایید نکرد؟؟؟؟ درسته حتما. حواسم نبود مارس باید تایید کنه. شرمنده 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ نه شک نکن خودشه اقا من شک دارم خیلی بجان خودم....گوزنه... 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ اقا من شک دارم خیلی بجان خودم....گوزنه... بله درسته گوزن خالداره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده