mherdad 3826 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 مهرداد جان آهوش درسته دیگه خدایی!!!!!این گوزن نیست انصافا!! نگید من فرق بین گوزن و آهو رو (مث فرق بوفالو با میش) نمیدونم!! اسم دیگرآهو گوزنه. 5
mherdad 3826 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 راهنمای بومی مناطق چنگلی سری لانکا,نپال,بنگلادش,بوتان است تعداد کمی از ان نیز در پاکستان یافت می شوند رنگ پوست این گوزن صورتی متمایل به قهوه ای است که بر خود خال سفید دارد بخش های زیرین نیز سفید رنگ هستند. 5
*Mars* 5292 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 با اجازه دوستان. اینهم عکس بعدی این خوشگله اسمش گربه پالاسه از زیر راسته گربه سانان گربهٔ پالاس یا مانول یک گربهسان وحشی کوچک بومی آسیای میانه است. این جانور تقریباً به اندازهٔ یک گربه خانگی است و دارای حدود ۶۰ سانتیمتر طول (بدون احتساب دم ۲۵ سانتیمتریاش) و به طور متوسط ۳٫۶ کیلوگرم وزن است. رنگ موهای بدناش خاکستری روشن یا زرد تیره همراه با نوارهای عمودی است که گاهی در میان موهای انبوه و متراکم بدن، دیده نمیشوند. این گربه شکلهای گوناگونی دارد که آن را از دیگر گربهسانان متمایز میسازد. چشمان گرد این جانور، برجستهترین ویژگیاش به شمار میآید. پاهایش کوتاه هستند، سریناش نسبتاً بزرگ است و موهایش بلند و انبوه هستند. 5
*Mars* 5292 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 بله درسته .لطفا عکس بعدی آقا مهرداد خودت می ذاری عکس بعدی رو؟ 4
sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 این یک آهوس که خال داره پس میشه آهوی خالدار!به همین راحتی به همین خوشمزگی.... دوستان در جریان باشن.... این احنمالا گوزن خالدار نیس....؟؟؟ 5
mherdad 3826 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 دوستان در جریان باشن....این احنمالا گوزن خالدار نیس....؟؟؟نه شک نکن خودشه 5
*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 خو آخه درسته؟؟؟؟؟کسی تایید نکرد؟؟؟؟ درسته حتما. حواسم نبود مارس باید تایید کنه. شرمنده 5
sama-sh 6913 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 نه شک نکن خودشه اقا من شک دارم خیلی بجان خودم....گوزنه... 4
mherdad 3826 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 اقا من شک دارم خیلی بجان خودم....گوزنه... بله درسته گوزن خالداره 3
ارسال های توصیه شده