An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام عليكم رئيس!!!!!! كاملا درست گفتيد اما بذاريد صاحابش بياد خودش تاييد كنه!!!! راستش با من يكم خوب نيست ميترسم دعوا بشه!!!!:vahidrk: رئیس دیگه چیه؟؟؟؟ باو بیخیااااااااااال صاحابش خیلی هم گله. گفته باشما اینجا با هم دوست نباشین گوشتونو میکشم صاحبشششششششش؟ بدو بیا دیگه! زرده بر [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: class9, width: 55%]نام علمی : Vormela peregusnaنام انگلیسی: Marbled Polecat نام فارسی: زرده بر [/TD] [TD=class: class9, width: 40%, align: justify][/TD] [/TR] [/TABLE] (پلنگ موش، عروس موش، موش هفت رنگ، بوگندو) (تركي: ساري سوسار) (كردي: فَسوس) مشخصات: جثه كوچك، پوزه كوتاه، گوشها نسبتاً بلند با انتهاي سفيدرنگ، پاها كوتاه، دم بلند و پشمالو با انتهاي تيره. رنگ بدن قهوهاي است و خالها و لكههاي پهن زرد رنگي در نواحي سر، پشت و دم وجود دارد. در اطراف چشمها نيز نوار قهوهاي رنگي ديده ميشود. در فصل جفتگيري (در حالت اسارت) تغييرات مشخصي در رنگ نرهاي غالب به وجود ميآيد. در برخي از آنها خالهاي زرد روي بدن به لكههاي نارنجي روشن تغيير رنگ ميدهند.اندازهها: طول سر و تنه 29 تا 38 سانتيمتر، دم 15 تا 21 سانتيمتر، پا 5/3 تا 5/4 سانتيمتر، وزن 37 تا 70 گرم.زيستگاه: مناطق استپي و بياباني، اغلب در اراضي باز مشاهده ميشود.پراكندگي: از سيستان تا شمال خراسان، گرگان، سمنان ورامين، اراك، چهارمحال، آذربايجان، كردستان.پراكنش جهاني: اروپا، آسيا عادات: معمولاً شبگرد است. غالباً به صورت انفرادي زندگي ميكند. در لانه متروك ساير جانوران ساكن ميشود، يا به وسيله پنجههاي قوي و بلندش لانه زيرزميني حفر ميكند. حس بينايي ضعيف ولي بويايياش بسيار قوي است. حيوان فعالي است، اغلب روي پاها ميايستد. از درختان و صخرهها به خوبي بالا ميرود. در موقع احساس ترس در حالي كه دندانهايش را نشان ميدهد، خرخركنان موهاي بدن را راست و دمش را به سمت پشت حلقه ميكند و بوي بسيار نامطبوعي توسط غددي كه در اطراف مخرج قرار دارد منتشر ميسازد. در اين حالت شباهت زيادي به پلنگ پيدا ميكند و به همين دليل در برخي از مناطق به آن پلنگ موش نيز ميگويند. غذا: معمولاً از جوندگان، خرگوش، پرندگان و خزندگان تغذيه ميكند. توليدمثل: احتمالاً در فصل تابستان جفتگيري ميكند. آبستني با تأخير همراه است و مدت آن بين هشت تا 11 ماه است. يك تا هشت بچه ميزايد. چشمها بعد از 40 روز باز ميشوند. پس از يك سال قادر به جفتگيري هستند. طول عمر در اسارت حدود نه سال است. وضعيت فعلي: از وضعيت فعلي اين حيوان اطلاع زيادي در دست نيست. به تازگي تعدادي در مناطق چهارمحال و بختياري، اراك، كردستان، اروميه، بيرجند، طبس و پارك ملي توران مشاهده شده است. 7 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1412729]رئیس دیگه چیه؟؟؟؟ باو بیخیااااااااااال صاحابش خیلی هم گله. گفته باشما اینجا با هم دوست نباشین گوشتونو میکشم صاحبشششششششش؟ بدو بیا دیگه! رئیس از ما گفتن بود.......صاحابش اگه بیاد و قاطی کنه غریبه و آشنا نمیشناسه...... . . . . . . . . . . شوخی میکنما.....بچه های محیط زیست همه برای من محترم هستن........منم باهاشون زود جوش خوردم....از شوخی های من ناراحت نشید دوستان:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ رئیس از ما گفتن بود.......صاحابش اگه بیاد و قاطی کنه غریبه و آشنا نمیشناسه....... . . . . . . . . . شوخی میکنما.....بچه های محیط زیست همه برای من محترم هستن........منم باهاشون زود جوش خوردم....از شوخی های من ناراحت نشید دوستان:icon_gol: اینجا همه باجنبه ان دوستم صاحااااااااااااااااااااب؟ نیومدی؟ یه بار ما درست جواب دادیما 8 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ آقا من از طرف صاحبش اعلام رضایت میکنم .... با اجازه بزرگترا و البته صاحبش بللللللللللله کاملا درسته ... لطفا عکس بعد... 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ بابا بذارین عکس جدیدو منکه گفتم من وکالت دارم ازش ....:icon_pf (34): میخاید بینام اومد ازش بپرسید.. میگه سما وکیلمه.... 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها؟آخره ماهه. امتیازارو نگاه بندارید! با نفر دوم باید چکار کنیم؟ با توجه به کم بودنه امتیازا موافقید این ماه فقط نفر اول امتیاز هدیه رو بگیره؟ 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ سلام عليكم رئيس!!!!!! كاملا درست گفتيد اما بذاريد صاحابش بياد خودش تاييد كنه!!!! راستش با من يكم خوب نيست ميترسم دعوا بشه!!!!:vahidrk: من با تو خوب نیستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تفاوت نظر که دلیل دعوا نیست 7 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ من با تو خوب نیستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟تفاوت نظر که دلیل دعوا نیست میدونم منم شوخی کردم باهاتون 7 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ جدا من برنده شدم؟؟؟؟؟؟کجا مشخص شد؟؟؟من چرا خودم نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا دم شما بچه های با معرفت گرم.....:icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ جدا من برنده شدم؟؟؟؟؟؟کجا مشخص شد؟؟؟من چرا خودم نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا دم شما بچه های با معرفت گرم.....:icon_gol::icon_gol: مبارکت باشه.. 6 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ با اجازه دوستان عکس بعدی من میزارم 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ با اجازه دوستان عکس بعدی من میزارم گوزن زرد ایرانی؟ 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ جدا من برنده شدم؟؟؟؟؟؟کجا مشخص شد؟؟؟من چرا خودم نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا دم شما بچه های با معرفت گرم.....:icon_gol::icon_gol: مبارک باشه. انشالله موفقیتهای بزرگتر 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ گوزن زرد ایرانی؟ نوووووووچ گوزن زرد ایرانی نیست. نزدیک شدی 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ با اجازه دوستان عکس بعدی من میزارم این گوزن نیست اصن.....آهوی کوهیه مهرداد جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ بابا شما که پاک آبروی ما رو بردید!!!!!!!! این گوزن نیست اصن.....آهوی کوهیه مهرداد جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوووووووووووچ آهوی گوهی نیست 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ نوووووووووووچ آهوی گوهی نیست مهرداد جان آهوش درسته دیگه خدایی!!!!!این گوزن نیست انصافا!! نگید من فرق بین گوزن و آهو رو (مث فرق بوفالو با میش) نمیدونم!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده