*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ خوب درسته ادامه بدید...خفاش چی؟؟؟؟ من دفعه قبل گفتم اینجور قبول نیست!!!!مث همیشه بازی کنید....بایستی تا اسم باباشم بگید!!!!!!!!!!! شوخی هستا ناراحت نشید خو من نیدونم فامیلش چیه؟!؟! بذار فکر کنم 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ بذا یه آسونشو بپرسم........ این کیه که خوابش میاد؟؟ خفاش قره قوم 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ خفاش قره قوم آفرین.......خیلی خوب بود....کاملا درسته.... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ آفرین.......خیلی خوب بود....کاملا درسته.... بلت نبودم سرچیدم این چی می باشد؟ 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ بلت نبودم سرچیدم این چی می باشد؟ واقعا که!!!!!!فکر نمیکردم تقلب کنید!!!!!! یکم از من یاد بگیرید!!!!! همش دارم با اطلاعات خوم جواب میدم!!!! ولی این یارو که شما گذاشتید اسمش خیلی باحاله.... 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا که!!!!!!فکر نمیکردم تقلب کنید!!!!!!یکم از من یاد بگیرید!!!!! همش دارم با اطلاعات خوم جواب میدم!!!! ولی این یارو که شما گذاشتید اسمش خیلی باحاله.... یعنی می خواین بگین که به ادرس روی عکس توجهی نکردین؟!؟! اسمش خیلیم قشنگه!:icon_razz: بلدین؟ 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ یعنی می خواین بگین که به ادرس روی عکس توجهی نکردین؟!؟!اسمش خیلیم قشنگه!:icon_razz: بلدین؟ پس چی که بلدم!!! طرف تو اسمش تا آدرس در خونشونو داده دیگه!!!! نمیگم تا بقیه هم شرکت کنن...من اومدم اینجا تا شما بهم چیز میز یاد بدید...شماها هم که خورده به فصل امتحاناتون!!! 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من عسکمو ویرایش کردم شمام ویرایش کن تا بقیه از اطلاعات عمومی خودشون بجوابن 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من عسکمو ویرایش کردم شمام ویرایش کن تا بقیه از اطلاعات عمومی خودشون بجوابن ویرایش شد 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ چرا ویرایش کردید آخه؟؟؟؟؟ حشره خواره؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ چرا ویرایش کردید آخه؟؟؟؟؟حشره خواره؟؟؟؟ سلام... نه بابا یه موش پیر پا به سن گذاشتس!!! آره فک کنم حشره خوار هست.... 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلام...نه بابا یه موش پیر پا به سن گذاشتس!!! اون شیوه های تقلب رو نمیشه یاد بدید؟؟؟؟ ثواب داره حشره خور شوش؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ اون شیوه های تقلب رو نمیشه یاد بدید؟؟؟؟ ثواب داره حشره خور شوش؟؟؟؟ بابا باریکلا!!!! آفرین........ شما اگه تقلب یاد بگیری من یه امتیازم نمیبرم....نمیخواد شما یاد بگیری....به همین شیوه خودتون عمل کنید!!!!! 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ بابا باریکلا!!!! آفرین........شما اگه تقلب یاد بگیری من یه امتیازم نمیبرم....نمیخواد شما یاد بگیری....به همین شیوه خودتون عمل کنید!!!!! حالا 1 دونه فقط شیووه سختیه این آخه 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ حشره خور شوش [TABLE] [TR] [TD=class: class9, width: 55%] نام علمی : Crocidura susiana نام انگلیسی: Susian Shrew, Iranian Shrew نام فارسی: حشره خور شوش [/TD] [TD=class: class9, width: 40%, align: justify] [/TD] [/TR] [/TABLE] مشخصات: بزرگترین گونه جنس Crocidura به شمار میرود. دندانها فاقد پیگمانهای رنگی میباشند. در هر طرف آرواره فک بالا سه دندان «یک دندانه» وجود درد. پاهای عقب نسبتاً بلندند، موهای پشت به رنگ خاکستری و به طول پنج تا شش میلیمتر، موهای زیر بدن خاکستری روشن متمایل به سفید است. حد فاصل رنگ پشت و شکم به طور واضح مشخص نیست. دم، بلند و یک رنگ است. تفاوت اصلی حشرهخور شوش با سایر حشرهخورها مربوط به اندازه جمجمه و شکل دندانها میباشد. اندازهها: طول کلی بدن 124 تا 138 میلیمتر، طول دم 56 تا 62 میلیمتر، طول پا 15 تا 5/16 میلیمتر، طول گوش 5/8 تا 9 میلیمتر. زیستگاه: بوتهزارهای متراکم با درختان پراکنده واقع در مجاورت رودخانهها و جویها. پراکندگی: تاکنون از مناطق واقع در 8 تا 15 کیلومتری جنوب و جنوب غربی شهرستان دزفول شامل امامزاده محمدبنجعفر گزارش شده است. پراکنش جهانی: ایران. عادات: تاکنون مطالعاتی در مورد زندگی این حشرهخور انجام نشده است. در سال 1350 که نگارنده به همراه پرفسور (Lay) برای گرفتن جوندگان در مناطق فوقالذکر اقدام به تلهگذاری با طعمه خرما کردیم، تعدادی از این حشرهخور به تله افتاد، به نظر میرسید حشراتی که روی خرما جمع شده بودند باعث جلب این حیوان شده است. 6 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ حالا 1 دونه فقط شیووه سختیه این آخه شماره کارت بهتون میدم یه پولی کارت به کارت کنید تا ببینم چی میشه!!!! 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ این یکی خیلی باحاله!!!!!!!! چه قد اسمش ضایس اصن به حیوونا نمیخوره!!!!! 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ زرده بر؟:84eb3ampc0vsywihe0i:smiley-gen165: 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1412193]زرده بر؟:84eb3ampc0vsywihe0i:smiley-gen165: سلام عليكم رئيس!!!!!! كاملا درست گفتيد اما بذاريد صاحابش بياد خودش تاييد كنه!!!! راستش با من يكم خوب نيست ميترسم دعوا بشه!!!!:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده